• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEKİ AMA NE ZAMAN? :(

Ay canım inşallah bugün netleşir. Sonucu söyle bende perşembe kontrole gitcem herhalde varsa bişey öğrenirim yoksada genel kontrol olacak ilk defa gidiyorum biraz tedirginim tuhaf geliyo

ben de bu ay kendimden baya ümitliydim,gerçi 2-3 hafta oldu deneyeli daha ama bugün hastalandım aşırı moralim bozuldu:(

sağ kasgmda surekli bi kaç kez solda da oldu ama genelde sagda.belrtilerini anlatr mısın bana?göğüs agrm yok bnm ama buyukluk var.
Merhaba testlere göre kesin hamilesin tebrik ederim canım ne kadar zamandır deniyosunuz neler yaptın biraz anlatırsan sevinirim ben 6 aydır deniyorum artık psikolojim alt üst oldu :(

Merhaba testlere göre kesin hamilesin tebrik ederim canım ne kadar zamandır deniyosunuz neler yaptın biraz anlatırsan sevinirim ben 6 aydır deniyorum artık psikolojim alt üst oldu :KK43:
bnm 11. ayım cnm.testlere göre gebeym ama b-hcg 6.20 çktı yani gebe değilm.nden boyle oldu anlamyorum. :( beni gör bde bitiğim bu kdar pozitif teste boyle bi sonıuç

Evet canım gittim bi sorun yok Dr çok istiyosan hsg yaptır ama bence erken dedi korkuyorum bakalım ,eşimdede bi sorun çıkmadı 6 ay oldu deniyoruz işte
Bende bgn gittim kontrol amaçlı aslında ama bişey var mı göremiyo cts regl olursam yok zaten
2.5cm bi çikolata kisti varmış ama sıkıntı yokmuş hamile kalmanı öneririm küçülür diyor bakalım kısmet ne zaman

iyi de güzelim beş üstü gebelik olabilir deniliyor son durumun ne şuan adetin geldi mi tam olarak istersen tekrarla testi garanti olsun
ben adet oldm kuzum bu ay 3 gun geckmeyle.durumumda bşey yok.gtmedm tekrar kan vermeye.psikolojm çok bzuldu malum.pazar gunu kısmetse tatile çkıyoruz az gdip kafamı dnleme kararı aldm varsa eger adet olmam.adet tarhm tatil zmnlarına denk gelecek sanrm.ama gunune bakmycam ne zmn olcam diye kendimi adet gunune sartlamycam.yani adetm gecti mi geçmedi mi onu ble hesaplamycam.bekleyelm rabbm neyi ksmet edecek.umarm guzel haberler verrm dönnce.szden de guzel haberler beklıyorm

ben adet oldm kuzum bu ay 3 gun geckmeyle.durumumda bşey yok.gtmedm tekrar kan vermeye.psikolojm çok bzuldu malum.pazar gunu kısmetse tatile çkıyoruz az gdip kafamı dnleme kararı aldm varsa eger adet olmam.adet tarhm tatil zmnlarına denk gelecek sanrm.ama gunune bakmycam ne zmn olcam diye kendimi adet gunune sartlamycam.yani adetm gecti mi geçmedi mi onu ble hesaplamycam.bekleyelm rabbm neyi ksmet edecek.umarm guzel haberler verrm dönnce.szden de guzel haberler beklıyorm
Tamam tatlım dinlen keyfini çıkar biraz bir şey olursa haberleşiriz:KK66:

Arkadaşlar ben ilk defa bayram haftası denedim yumurtlama haftasıydı bu ctesi regl olmam gerek sanırım olcamda çünkü hafif karnım şişti gb başkada bişey yok o yazılan belirtilerden hatta belkide erken olcam gibi hissediyorum O yüzden test alasımda gelmiyo :-/
Cnm naptn?ne durumdasn

Bgn regl oldum önümüze bakmaya devam yani canım sende ne var ne yok
Bzde tatil yaptk suan ist donuyoruz.desarj oldm kafami dagttm kocamla bsey yok henuz.onumuze bakiyorz.adet donemmdeym bugun yarn olurm canm.

kızlar nerdesinz?
yok mu güzel haberler kmseden*

BEN BU AY FARKLI Bİ YOL İZLİYORUM İŞE YARAYACAK MI BLMİYORUM AMA GÜZEL ŞEYLER DENİYORUM EN AZNDAN YAPARKEN KEYİF ALIYORUM :) İSTERSENZ PAYLAŞABLRM BERABER DENEYELM BİRİMZDEN BRNDE MUTLAKA SONUC VERİR

benim bat 27 28 bugün sağ bacağıma yayılan bir ağrı var kasığımdan arada da kalp atışı gibi küçük bir noktada çekme ve batma oluyo bunlar belirtimi acaba

benim bat 27 28 bugün sağ bacağıma yayılan bir ağrı var kasığımdan arada da kalp atışı gibi küçük bir noktada çekme ve batma oluyo bunlar belirtimi acaba
VALLA kasıklarda batma kramp çeklme hissi evet gebelk belrtisi oluo cnm.ama tek skntı adet belrtileryle gebeğin belrtilerinin birbirine çok benzemesi.umarm vardr cnm.uyguladıgım formülde şu bi arkadaşm bu seklde gebe kaldı bzde de tutar inşallah.brincisi kendime i.saraçoğlu nun incir kürünü uyguluyorum.eşime de ceviz,badem,fındık bunları blander yada havanda eziyorum iyice parçalandıktan sonra 2 tatlı kaşığı balla karıştırıyorum.günde iki defa veriyorum biri sabah aç karnına ör-tekini akşam yemeğine yakın veriyorum.spermlere iyi geliyor mu blmiyorum ama adam bi kudurdu :KK70: cnsellk artık çocuk yapmak için görev gbi geliodu valla bu ay bunlara basladm her sey daha keyfli oldu bnm için.zor şeyler dgl deneyn bnce.incir kürünün faydasını gören çok benim ilk denemem bakalm nolcek

Back