• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEKİ AMA NE ZAMAN? :(

merhaba arkadaslar
bende 2.bebegi isteyenlerdenim.bir ohlum var 5yasinda
temmuz ayinda gecirecegim bir operasyondan 1gun once hamile oldugumu ogrendim(2senedir sag gogusumde granulomatoz mastit var ve kortizon tedavisi goruyordum surekli tekrarlayinca o bolgeyi temizlemeye karar vermisti dr.)
ama 17temmuzda bayramin ilk gunu baslayan kanama ile dusuk yaptim :((
bu gebeligim suprizdi ama simdi planli olarak 2.bir cocuk istiyorum.Rabbim insallah size,bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder.
*korunmayi eylul veya ekimde birakacagim.gogusumu tedavi edip birde kadin dogumda bir kac test yaptiracagim once
folik asiti birakmadim devam ediyorum

merhaba arkadaslar
bende 2.bebegi isteyenlerdenim.bir ohlum var 5yasinda
temmuz ayinda gecirecegim bir operasyondan 1gun once hamile oldugumu ogrendim(2senedir sag gogusumde granulomatoz mastit var ve kortizon tedavisi goruyordum surekli tekrarlayinca o bolgeyi temizlemeye karar vermisti dr.)
ama 17temmuzda bayramin ilk gunu baslayan kanama ile dusuk yaptim :KK43:(
bu gebeligim suprizdi ama simdi planli olarak 2.bir cocuk istiyorum.Rabbim insallah size,bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder.
*korunmayi eylul veya ekimde birakacagim.gogusumu tedavi edip birde kadin dogumda bir kac test yaptiracagim once
folik asiti birakmadim devam ediyorum
geçmş olsun cnm çok üzüldm.rabbm inşallah gönlüne göre verr hayatm.bnde 2. çocugu istyorum 4.5 yasnda kzm var meger ne zormus hamıle kalmak

geçmş olsun cnm çok üzüldm.rabbm inşallah gönlüne göre verr hayatm.bnde 2. çocugu istyorum 4.5 yasnda kzm var meger ne zormus hamıle kalmak
tesekkur ederim
aynen ne zormus hamile kalmak :/ ilki de bi problem yokken hemen hamile kalmisken 2.dustu hic basima gelecegini dusunmezdim(gerci oglumda 3.ayda 1gunluk bi kanamam olmustu ama 2.de sonucun boyle olacagini hic aklima getirmemistim)

tesekkur ederim
aynen ne zormus hamile kalmak :/ ilki de bi problem yokken hemen hamile kalmisken 2.dustu hic basima gelecegini dusunmezdim(gerci oglumda 3.ayda 1gunluk bi kanamam olmustu ama 2.de sonucun boyle olacagini hic aklima getirmemistim)
hiç sorma bir mucadele gebelk için ki sorma.cok takıyoruz evet ama napalm takmadan da olmuyor.her adet dönemi bi acaba bi stres.bzm 1. senemz doluyor iyice ümitsizliğe kapılıyorm

pes etmek yok rabbim vereceği zamanı bilir hayırlısıyla.

pes etmek yok rabbim vereceği zamanı bilir hayırlısıyla.
öyle ama bak ben daha 4 gün önce d.kontrol hapına başladm.5,8 cm kist cktı yoktu böyle bşey ben dr cocuk istiyorm ddm o bna d.kontrol hapı verdi.2 ay kullanacagm. :(

öyle ama bak ben daha 4 gün önce d.kontrol hapına başladm.5,8 cm kist cktı yoktu böyle bşey ben dr cocuk istiyorm ddm o bna d.kontrol hapı verdi.2 ay kullanacagm. :KK43:
önce sağlık ama.allahın izniyle sağlığına kavuş bebeğin de gelir tez zamanda.

inşallah hayatm Allah a sığınmaktan başka çaremz yok.ol dese de oluverse

acaba bu akışına bıraktığım ay oldu gerçek mi şehir efsanesi mi?
gerçek bence çünkü psikolojikmen takılmakta engel oluyor.ama gelde akışına brak onlar nasıl başarıyorlar blmiyorum

gerçek bence çünkü psikolojikmen takılmakta engel oluyor.ama gelde akışına brak onlar nasıl başarıyorlar blmiyorum
bu ay ben de aynı moddayım akışına bıraktım foruma girmemeyi de başarabilsem iyi olacak ama bi şey beni çekiyo.hoooop kendimi burda buluveriyorum.

bu ay ben de aynı moddayım akışına bıraktım foruma girmemeyi de başarabilsem iyi olacak ama bi şey beni çekiyo.hoooop kendimi burda buluveriyorum.
işte o genelde adete yakın günler bozuluyor cnm.başlıyosun kafanda kurmaya falan.yoksa adete bi hafta kala falan bende hep normalim :KK70:

işte o genelde adete yakın günler bozuluyor cnm.başlıyosun kafanda kurmaya falan.yoksa adete bi hafta kala falan bende hep normalim :KK70:
aaa sen beni tanımıyorsun adet geçene kadar test hayatta almam. ağustosta bir hafta geciktim. test falan yapmadım.tam kan vermeye gidecektim ki :KK42:

aaa sen beni tanımıyorsun adet geçene kadar test hayatta almam. ağustosta bir hafta geciktim. test falan yapmadım.tam kan vermeye gidecektim ki :KK42:
ben öyle dğlm adete 1 hafta kala haydeeeeeeeee her belrtiyi yaşıyorum,mide bulantısı baş dönmesi göğüs ağrısı herşey oluo psikolojkmen.yada ben hamıleym dr lar cocugu bulamıo

ben öyle dğlm adete 1 hafta kala haydeeeeeeeee her belrtiyi yaşıyorum,mide bulantısı baş dönmesi göğüs ağrısı herşey oluo psikolojkmen.yada ben hamıleym dr lar cocugu bulamıo
işte en nankör olan da bu hamilelik belirtileri=regl belirtileri

işte en nankör olan da bu hamilelik belirtileri=regl belirtileri
hiç sorma bnm 1 sene oldu bi kzm var şükürler olsn.kardeş istiyoruz ama malesef 1 senedr tutmadı.meğer kzm mucize çocukmuş :D

hemen tutmuştu hç aklmda yokken

hemen tutmuştu hç aklmda yokken
cidden nasip kısmet başka da bir şey değil.bizler bu kadar uğraşıyoruz gebelik testini ovülasyonu yumurtlamayı hayatında duymamış 5-6 çocuklu bir sürü kadın vardır eminim.

Back