• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEKİ AMA NE ZAMAN? :(

yok canm malesef.biliyosun 1 sene oldu.geçen adetlyken hormon tahlllerimi yaptrdm bşey cıkmadı.ama sağ yumurtalıkta 5,8 cm kadar büyük bi kist çıktı.2 ay d.kontrol hapı verdi dr um.bde alttan renkli ultrason istedi bu hafta yaptrcam kist içe kanamalı ya onun durumuna bakacaklar. :110::110:

yok canm malesef.biliyosun 1 sene oldu.geçen adetlyken hormon tahlllerimi yaptrdm bşey cıkmadı.ama sağ yumurtalıkta 5,8 cm kadar büyük bi kist çıktı.2 ay d.kontrol hapı verdi dr um.bde alttan renkli ultrason istedi bu hafta yaptrcam kist içe kanamalı ya onun durumuna bakacaklar. :110::110:

Anladım canım gönlünü ferah tut zamanını bekliyor bence umarım en kisa zamanda olur. Sağlıklı bir şekilde gelsin de :)

Çok şükür iyiyiz 2 aylik olduk canım ayağımda sallıyorum suan.
Evet zaman ne çabuk geçiyor dimi?.
öyle valla.senle knustugumuz zamanlardan fatoş_beren vardı hatrlarsın belki.o da şmdi gebe oğluşu olacak.ben haa beklemedeym :( Allah nasip eder inş banada

Bgn regl oldum önümüze bakmaya devam yani canım sende ne var ne yok
cnmmm konuyu unutmusum denk geldm öyle.gebelik takvimi yapmışsn çoook sevndm.başka var mı acaba burada konustugumuz arkadaşlardan mutluluğa erişen??*

Back