- 16 Kasım 2009
- 120
- 39
- 98
Resmen görünüyor ikinci çizgi :) ya keşke beklemeden gıtseydınız hemen doktora, neyse hala geç değil inşallah vardır da büyük sürpriz olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var mdr ki?ama peki bu kanama neydi?acaba diyorm ben 3 gun gecikti ya bayramn ilk gunu soktu kanama.koşturuoduk misafrlklerde kendimi yordum da düşük tehlikesi mi yaşadm acaba?off blmiyorum ki gdeym mi dr a?yoksa bi sonra ki adeti mi bekleyeym? kafam allak bullakResmen görünüyor ikinci çizgi :) ya keşke beklemeden gıtseydınız hemen doktora, neyse hala geç değil inşallah vardır da büyük sürpriz olur :)
bnde de olur o.hayatta tatlı yemem adet öncesi cok gofret ister cnm.inşallah olmazsn cnm ya.rabbm yuzumuze baksn.o zmn ben yarına randevu alıp gdeym öyle miBeklemekle olacak şey değil, sonradan KESK'e gıtseydım dememek için bir an önce gidin doktora. Bende salıyı beklıyorum dört gözle, ah bir olmasam regl.. Ama tatlı krızlerım vardır her regl öncesi oradan anlarım yakında regl olacağımı, sımdıde var
Bekliyorum güzel haberlerini..bak aklıma grdin :) tamam gdecegm sana hemen haber verecegm yarn dönünce.cnm
inşallah kuzum inşallah bu ay güzel gelşmeler paylaşırız brbirimzle :)Bekliyorum güzel haberlerini..
Çok Heyecanlı ya :) haddi bakalımmhatta esime söyledm nobetcı ecz bulursa test alacak.dsarıda eger bulursa önce test yapcam.bakalm nolacak
Inşallah hep mutlu olursun bundan sonra eşinle ve yavrularınla, kötü günler geçmişte kalmış bundan sonra güzel günler zamanı..sorma hiç ümitsiz ölü gbi beni bile canlandrdn cok sağol hayatım.bakalm test bulursa atarm resmini.yaş kaç bu arada?kaç senelk evlisin?ben 1,5 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.ilk evliliğim evllk ble degldi alkoliğin tekiydi eski eşm.çok sukur artk mutluyum guzel bi yuva kurdm.evliliğimden pişman olsam da oo evllkten 4 bucuk yasnda bi kzm var :)
bnm fatoş dye bi sanal arkadasm var yani buradan tanstk o da yas 30 oldu diyip duruyordu.bnden önce hamile kaldı vallaInşallah hep mutlu olursun bundan sonra eşinle ve yavrularınla, kötü günler geçmişte kalmış bundan sonra güzel günler zamanı..
Benimde 6yaşında oğlum var, bilseydim bu kadar zor oldugunu hamile kalmanın cok daha önce başlardık Çalışmalara, yasta 34 oldu bu arada.. Hayırlısı Hakkımızda..