• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEKİ AMA NE ZAMAN? :(

Resmen görünüyor ikinci çizgi :) ya keşke beklemeden gıtseydınız hemen doktora, neyse hala geç değil inşallah vardır da büyük sürpriz olur :)
var mdr ki?ama peki bu kanama neydi?acaba diyorm ben 3 gun gecikti ya bayramn ilk gunu soktu kanama.koşturuoduk misafrlklerde kendimi yordum da düşük tehlikesi mi yaşadm acaba?off blmiyorum ki gdeym mi dr a?yoksa bi sonra ki adeti mi bekleyeym? :( kafam allak bullak

çok zor işler diyorum ya dr hamilesn dese dogurmadan inanmycam o derece oluyor insan :D

Iyi dayanmışsınız ben olsam keskin gıtmıstım üstüne görme fılan Olmasın cıddı cıddı regl kanaması gıbımıydı?

yani 3 gün sürdü cok dkkat etmedm adet kanndan farklı mydı diye.sadece kırmızıydı adette oldugu gbi kahvemsi kirli kan gbi değildi.bide kan pıhtısı falan olmadı

Beklemekle olacak şey değil, sonradan KESK'e gıtseydım dememek için bir an önce gidin doktora. Bende salıyı beklıyorum dört gözle, ah bir olmasam regl.. Ama tatlı krızlerım vardır her regl öncesi oradan anlarım yakında regl olacağımı, sımdıde var :(

Beklemekle olacak şey değil, sonradan KESK'e gıtseydım dememek için bir an önce gidin doktora. Bende salıyı beklıyorum dört gözle, ah bir olmasam regl.. Ama tatlı krızlerım vardır her regl öncesi oradan anlarım yakında regl olacağımı, sımdıde var :KK43:
bnde de olur o.hayatta tatlı yemem adet öncesi cok gofret ister cnm.inşallah olmazsn cnm ya.rabbm yuzumuze baksn.o zmn ben yarına randevu alıp gdeym öyle mi

bak aklıma grdin :) tamam gdecegm sana hemen haber verecegm yarn dönünce.cnm

hatta esime söyledm nobetcı ecz bulursa test alacak.dsarıda eger bulursa önce test yapcam.bakalm nolacak

sorma hiç ümitsiz ölü gbi beni bile canlandrdn cok sağol hayatım.bakalm test bulursa atarm resmini.yaş kaç bu arada?kaç senelk evlisin?ben 1,5 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.ilk evliliğim evllk ble degldi alkoliğin tekiydi eski eşm.çok sukur artk mutluyum guzel bi yuva kurdm.evliliğimden pişman olsam da oo evllkten 4 bucuk yasnda bi kzm var :)

sorma hiç ümitsiz ölü gbi beni bile canlandrdn cok sağol hayatım.bakalm test bulursa atarm resmini.yaş kaç bu arada?kaç senelk evlisin?ben 1,5 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.ilk evliliğim evllk ble degldi alkoliğin tekiydi eski eşm.çok sukur artk mutluyum guzel bi yuva kurdm.evliliğimden pişman olsam da oo evllkten 4 bucuk yasnda bi kzm var :)
Inşallah hep mutlu olursun bundan sonra eşinle ve yavrularınla, kötü günler geçmişte kalmış bundan sonra güzel günler zamanı..
Benimde 6yaşında oğlum var, bilseydim bu kadar zor oldugunu hamile kalmanın cok daha önce başlardık Çalışmalara, yasta 34 oldu bu arada.. Hayırlısı Hakkımızda..

Inşallah hep mutlu olursun bundan sonra eşinle ve yavrularınla, kötü günler geçmişte kalmış bundan sonra güzel günler zamanı..
Benimde 6yaşında oğlum var, bilseydim bu kadar zor oldugunu hamile kalmanın cok daha önce başlardık Çalışmalara, yasta 34 oldu bu arada.. Hayırlısı Hakkımızda..
bnm fatoş dye bi sanal arkadasm var :D yani buradan tanstk o da yas 30 oldu diyip duruyordu.bnden önce hamile kaldı valla :D

bnm yasm daha genc aslnda 24 yasndaym ama işte insan takıyor kafaya cok.aslnda su zamanlarımı gezip tozarakta degerlendireblrm ama ben kızımla kardesi arasnda cok yas farkı da olsun istemıyorm.birbirlerine arkadas olsunlar dye.bide dediğim gbi eşim gercekten hakediyor babalığı.bnm kızımıda öz babası gbi.kzm özüyle görüşmuyor o da arayp sormadı hiç unuttu cocuk öz babayı.çok baglandı bu eşime.bide kendi kanndan bi evlat duygusunu tatmayı hakediyor.ikisi brlkte buyuyup gderler işte :)

Bence de yapabılıyorsan yap hemen hem zamanla insan umıtsızlıge kapılıyor hem de kardes Güzeldir bır de yine kız olursa.. Kızkardeş daha da Güzeldir.

Yaparsan testı at canım sabah ılk ısım bakmak olacak, ıyı geceler dılıyorum, güzel haberlerını almak dılegıyle..

iyi geceler sana da :) bişeyler paylaşmak çok iyi geliyor insana gercekten.görüşmek üzere

Back