- 23 Temmuz 2015
- 38
- 14
- 3
Kadın doğası gereği meraklı işteen guzeli adetn gecmesini beklemek aslnda ama nedense hiç brimiz bunu yapamıyoruz
Sen ne yaptın gittin mi dr sonuç ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın doğası gereği meraklı işteen guzeli adetn gecmesini beklemek aslnda ama nedense hiç brimiz bunu yapamıyoruz
kesin hamilesin senCesaretimi toplayamadm daha dun pazardi nobetci ecz denk gelmedi esim bugun bi test dha alacak bakalm koyulasma varsa emin olup gtcem dr.hos yoksa da gtcem kasigmda cok batma ve gergnlik var umarm gbeliktendr
Insallah kuzum agzndan bal damliyor valla.dusunmesi bile guzel :) umarm hepimiz bebislerimize kavusuruz artk.aylar oldukesin hamilesin sen
hayıorlı olsunnnn bebegınız saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallahyeni yaptgm testler.resmdekinden braz dha koyu test telde oyle gorunuo???
Eger gebeysem kanama yasamis bri olarak ustune gormeyi detaylaryla anlatrm.cunku ben bayagi kanama yasadm 3 gunhayıorlı olsunnnn bebegınız saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah
tatlım ben de 3 gun yerlesme kanaması yasadımmm :)Eger gebeysem kanama yasamis bri olarak ustune gormeyi detaylaryla anlatrm.cunku ben bayagi kanama yasadm 3 gun
Yogun muydu?bnm ki lekelenme dgl bildgn kanamaydi cunkutatlım ben de 3 gun yerlesme kanaması yasadımmm :)
yok cnm benımkı kahverengıydı kırmızı hıc olmadı 3 gun surdu son gun kahverengı koyulaştı sıyah tozlar geldı oyle bıtttıYogun muydu?bnm ki lekelenme dgl bildgn kanamaydi cunku
batar cnm benım o sag kasıktakı batma cekılme hıssı 9. haftada falan bıttıanladm bnm bayagı kanamam oldu 3 gun.4. gun azaldı btti.ama bttkten sonra 5 gun daha pembe akıntm oldu gnde bi iki defa falan oluodu.sağ kasgm cok gergn bi tuhaflk var arada batıo,hiç iştahm yok
ceklme gbi degl mi tam tarf edemıyorum ama boyle arada bacagıma kadar hissediyorum o gergnliği.bacagımı uzatnca dahada gergnlk oluobatar cnm benım o sag kasıktakı batma cekılme hıssı 9. haftada falan bıttı
ceklme gbi degl mi tam tarf edemıyorum ama boyle arada bacagıma kadar hissediyorum o gergnliği.bacagımı uzatnca dahada gergnlk oluo
o hıs rahım buyumesınden oluyo bı kac hafta suruyo benım gögus agrım çok oldu ama dokununca kendılıgınden agırma yoktu sag tarafıma yatamıodum acıtıyodu 7. haftada hafıf bı bulantım basladı ıkı hafta falan surdu rahatsız etmedı benı bı ara nefes darlıgım oldu kasık agrım oldu çok hafıf gectı benım ılk donemımsağ kasgmda surekli bi kaç kez solda da oldu ama genelde sagda.belrtilerini anlatr mısın bana?göğüs agrm yok bnm ama buyukluk var.
hamılesın cnm merak etmeseni dnleynce daha da umudum arttı cı-unku aynı hsten bahsedyoruz bu kasık gerilmesi knusunda :)
hadi inşallah çarsamba belli olacakhamılesın cnm merak etme
Ben hala diretiyorum kesin hamilesinSabah ilk idrarla bude test yapacaktm ya yaptm sonuc pozitf.yarn dr a gdiyorm dua edin nolur