- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Hücre bile cani evladi icin yanan bir annenin ateşini sindiremez aslında hic bir işkence sonduremezde yinede yaptiginin karsiligini bulmasi bir nebzede olsa soğutur iclerimizi...Ben aslında idam değil ömür boyu hücre cezası alsınlar isterim
Anladım , taş deyince şeriat akıllara geldiği için bu coşku olmuş.
Taş ya da ip fark etmez.
Idama karsiyim cunku ülkemin bugunku yonetim tarzinda idamin geri gelmesi sadece pedofili suclarini etkilemeycektir.Hukuk sistemine güvenmedigim icin olayi ileri boyuta goturup idami getirseler bile pedofiliyi kapsamayacagini dusunuyorum. Çünkü son 15 yilda pedofilideki artis kaygi verici boyutta. Peki tavsiyen nedir diyenlere? Agir hapis af kapsamından cikartilmasi cinsel organin islevsizlestirilmesi tavsiyesini verebilirim. Tabi bu suclarin hepsinden bahsediyorum. Yani sucluya hepsi birden uygulanmali
bi de pişkin pişkin taş ya da ip farketmez yazmış.. neyin kafasını yaşıyolarsataslanarak ölüm cezasini seriat da olmadigini bilmemek icin kisinin ya akli dengesi bozuk olmasi gerekir veyahut tam cahil yani hangi secenek sizin gecerli acaba?!!
neyse ...
Pedofiliyle aldatmayı bir tutmak olmaz tabi ki sapla samanı karıştırmak olmaz ama sizin bu yaptığınız aldatmayı aklamak oluyor burada aldatılma konuları ayyuka çıktı yani pedofili konusunun yanın da deve de kulak ama o da bir dert o yüzden bu yüklenmelerarkadaşlar ne ipi ne taşı kendinizdemisiniz ya? isteyen zina eder isteyen etmez milletin namus bekciligi size mi kaldı? pedofili gibi hassas bir konu altında bile saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. kendinizde misiniz siz? sizin gibilerin kafasına atmak lazım o taşı belki kısa devre yapmıştır çalışır tekrar.
arkadaşlar ne ipi ne taşı kendinizdemisiniz ya? isteyen zina eder isteyen etmez milletin namus bekciligi size mi kaldı? pedofili gibi hassas bir konu altında bile saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. kendinizde misiniz siz? sizin gibilerin kafasına atmak lazım o taşı belki kısa devre yapmıştır çalışır tekrar.
Ağzından çıkanı kulağın duysun, üşenmem gider seni dava ederim. Sen iki yetişkin insanın kendi rızalarıyla sevişmesini ya da duygusal bir ilişki yaşamasını çocuk istismarıyla, cinayetle, tecavüzle nasıl aynı kefeye koyuyorsun? Nasıl bunları birbirleriyle kıyaslıyorsun? Bir de taşlanmalarını istiyormuş. Yemin ederim, yarın mahkeme celbini kapında bulursun.
ne diyo bu ya taşlanılarak öldürülme filan? ciddi mi bu yorum ? cinayetle-tecavüzle sen nasıl aynı yere koyarsın? kimin günahından sanane be? allahla kulun arasına girmek senin ne haddine ki allah cezalandırmıyor sen kimsin de taşlayarak ölüm cezası istiyorsun bi zahmet bu kafanı da al topicden cık gitl!bendeuyeolcam
Edeb biraz.
Şimdi karar ver, taşa karsimisin değil misin ? Karsiysan devreler için başka birsey kullan.
Eğer gerçekten hassas bir konu olduğunu dusunseydin, benimle daha doğru dürüst yazisirdin.
Hassasiyet ölçünü kendine sakla. Başka bir konudan söz etmek o konuyu onemsemedigini göstermez.
Laf arasında geçer konuşursun, hepsi bu.
taslanarak ölüm cezasini seriat da olmadigini bilmemek icin kisinin ya akli dengesi bozuk olmasi gerekir veyahut tam cahil yani hangi secenek sizin gecerli acaba?!!
neyse ...
Sakin olun, ne munasebet kiyaslamak?
Bunu bir anne ve bir kadin olarak hakaret kabul ederim.
Nasil bir iliski kurdunuz, anlamadim bile. Da baglacinin ne ise yaradigini bilir misiniz?
Okudugumuzdan ne anladik?
Dunyanin en agir sucu bir masuma dokunmaktir benim nazarimda.
Bir melek annesiyim, gozumden sakiniyorum her anne gibi.
Nasil oluyor da ikisini bir tuttugumu dusunebiliyorsunuz, digeri ayri bir istek zira aile butunlugunun korunmasina da onem veriyorum, saglikli cocuklar icin.
Bosanmalar sagliksiz cocuklardir, demek degil bu.
Sonucta kimse bosanmak icin evlenmiyor.
Diger yandan bir imza altinda iken iki insanin sevismesi olarak yuzeysel bakamiyorum.
Ayrica konu dagilmasin diye devam etmedim orneklerime hirsizlar icin de el kesme cezasina da varim, adalet adalet ise.
Yani yalnizca idam suna gelsin dememis olmam hangi suc kapsamina giriyor, ilahi insani guldurursunuz :)