pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Ağzından çıkanı kulağın duysun, üşenmem gider seni dava ederim. Sen iki yetişkin insanın kendi rızalarıyla sevişmesini ya da duygusal bir ilişki yaşamasını çocuk istismarıyla, cinayetle, tecavüzle nasıl aynı kefeye koyuyorsun? Nasıl bunları birbirleriyle kıyaslıyorsun? Bir de taşlanmalarını istiyormuş. Yemin ederim, yarın mahkeme celbini kapında bulursun.

Ne oldu, davanın adı ne olacak gerçekten merak ettim.

Ikisi kıyas mi edilmiş iyi bak. Aldatilmanin acısını ayrı bir kategoride değerlendirmiş . Bu nasıl üslup ?

Ya yerilir mesaj anladım da bu üslup komik olmuş gerçekten. Yemin ederim güldüm.
Banada kağıt yolla.

Ne oldu, davanın adı ne olacak gerçekten merak ettim.

Ikisi kıyas mi edilmiş iyi bak. Aldatilmanin acısını ayrı bir kategoride değerlendirmiş . Bu nasıl üslup ?

Ya yerilir mesaj anladım da bu üslup komik olmuş gerçekten. Yemin ederim güldüm.
Banada kağıt yolla.

hanımefendi pardon ne aldatılmanın acısı?
kadın zina edenlere taşla ölüm cezası istiyorum yazmış yorumu okudunuz mu siz? onun ne haddine bu tarz bi taşla ölüm gibi canice bir ceza istemek? özgür bir ülkede yaşadığımızı unuttunz sanırım. eğer bu şeklde şeriat filan istiyosanız suudi arabistan-ırak gibi ülkeler de mevcut

Yalniz pedofil icin degil, cinayetler icin de idam istiyorum.
Yani bir cana karsilik bir can.
Dise karsilik dis, goze karsilik goz.
Her sey degerine bedellenmeli.

Evli olup zina edenler icin taslanarak öldürülme cezasi da istiyorum.
Sadece burada bile acilan her iki konudan biri aldatilmayken buna da ihtiyacimiz var.

Hepsi olur ama once adalet gerek!
Erkekler takim elbise giydi diye iyi hal indirimi almasin, erkek egemenligi altinda kalmasin adalet.
"Kininiz sizi bir topluluga karsi adaletsiz yapmasin" uyarisinda bulunan Rabbim adina ve soylu soplu bir adam icin peygamber efendimize gelip aracilik edilince "kizim Fatma hirsiz olsaydi ona da cezasini uygulardim" diyen ve sozunden dondugu gorulmemis nebi efendim adina adalet istiyorum.
Hicbir cinsin, hicbir irkin, hicbir zumrenin digerine ustunlugunu kabul etmeyen bir adalet istiyorum.
Bizi kurtarirsa bu anlayis kurtaracak.

Taslanarak öldürmek nedir. Hangi çağda yaşıyorsunuz?

Peki bizler ne yapacagiz?
Oglan anasi olmayi marifet saymayacagiz, bunu yapanlari da itinayla geri puskurtecegiz.
Oglunun sunnet dugunu icin yirtinan ama kizini "eksik etek" goren annecikler olmayacagiz.
Pipili esprilerden de kari gibi gulmek, kari gibi aglamak benzetmelerinden de kacinacagiz.
Yavrularimiza bize her seyi anlatabilecekleri yakinliga ulasacagiz.
Oglunlara kizlar onune serilmiscesine davranmayacagiz.
Aldatilinca "erkektir yapar" demeyecegiz.
Kiz cocugu yaramaz olunca "erkek gibi" demeyecegiz.
Evlilik cagina gelince oglan bekar duramaz diye dusunup de kizin oldugu yerde hissizce oturacagini sanmayacagiz.
"Ama o senin amcan, op bakalim" vay efendim yok "ayip olur simdi cagirdi, bir gorun" deyip cocuklarla yasitlari da olsa hemcinsleri de olsa yaslilar da olsa basbasa birakmayacagiz.
Cocuklarin cinselligi internetten ordan burdan ogrenmesine izin vermeyecegiz.
Ise cocuklari yetistirmekle baslayacagiz.
Ise adaleti, sevgiyi, merhameti, dostlugu ogretmek ve ogrenmekle baslayacagiz.

Her sey bizim elimizde.
Cocuklarimiza iyi bir dunya birakmayi ne kadar arzuluyorsak dunyaya iyi cocuklar birakmak da amacimizin bir parcasi olsun.

hanımefendi pardon ne aldatılmanın acısı?
kadın zina edenlere taşla ölüm cezası istiyorum yazmış yorumu okudunuz mu siz? onun ne haddine bu tarz bi taşla ölüm gibi canice bir ceza istemek? özgür bir ülkede yaşadığımızı unuttunz sanırım. eğer bu şeklde şeriat filan istiyosanız suudi arabistan-ırak gibi ülkeler de mevcut

Anladım , taş deyince şeriat akıllara geldiği için bu coşku olmuş.

Taş ya da ip fark etmez.

İmzaladım . Son 3180 imza hedefe .

İmzaladım .

İdam cezasının , yani bu dünyadan cehennemin dibine gitmenin bu yaratıklar için ödül olduğunu bildiğim halde imzaladım .

Ödül evet , düşünsenize ... hooop gitti . Ceza evi fantazelerinden , bir hücrede kokuşup kendi kendini yemekten kurtuldu .

Ama imzaladım .

İmzaladım çünkü ... olası bir afla salınıvermelerinden korktuğum için imzaladım .

Pedofilinin oluşmuş vakalarında , tertemiz bir sayfanın ve kişinin tedavi ile düzeleceğine inancım olmadığı için imzaladım. Hatta pedofili damgası yemiş , bu yüzden ceza yemiş birinin hadsizce topluma ve insanlara olan kininin bir gün serbest kaldığında daha kötü tablolar doğuracağına inandığım için imzaladım .

Pedofili ha diyince ortaya çıkmaz ... bastırılmış ergenlik ve cinsellik ... şiddet / tramva ...aile içi ya da dışı tacize uğrama .

Bunlar önlenebiliyorsa ... önlensin . Kolay mı ? hayır .

Yine bir şerefsiz çıkıp çocuğuna tecavüz edecek ... yine bir cibiliyetsiz sapkın hislerine gem vuramayacak .
Kimsenin topluma kazandırılmasını bekleyemecek kadar değerli çocuklarımız !

İmzaladım .

Gebersinler !

İlahi adalet , gittikleri yerde cezasını gösterecektir.

Anladım , taş deyince şeriat akıllara geldiği için bu coşku olmuş.

Taş ya da ip fark etmez.

arkadaşlar ne ipi ne taşı kendinizdemisiniz ya? isteyen zina eder isteyen etmez milletin namus bekciligi size mi kaldı? pedofili gibi hassas bir konu altında bile saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. kendinizde misiniz siz? sizin gibilerin kafasına atmak lazım o taşı belki kısa devre yapmıştır çalışır tekrar.

X