pedofili suçlar icin imza kampanyasi

İdam istemiyorum ama bu pisliklerin biraz yatıp saliverilmelerini de istemiyorum. Başka çaremiz yok sanırım.
Ben kesin cozumcuyumdur,geçici çözümleri sevmem bir ise yaramazlar çünkü tecavüz veya taciz suçundan kimseyi müebbet yatirmazlar,ki en son yasanan olayda pislik kendi oz yegenine tacizden hapis cezası almis,hadimda etseniz fedofoli bir dürtüsel bir hastalık olduğu için hastaliginin son bulacagini sanmiyorum,psikolojisi bozuk insan her turlu karsindakine zarar verir...

Imzalamadim. Olmayacak duaya amin dememe gibi bir huyum var.
Kimyasal hadim getirilmesi gerekiyor bence. Pedofili ve tecavuz sucu olanlara aninda, tacizden de sucun devaminda uygulanmak uzere.

ben irmagi duyduktan sonra hatta bayagi takip etmistim mugede. seker veriorum kek veriyorum drdikten sonra ben gercegi anlamistim artik sonuc belliydi. ve cok zor atlattim ya. ruyalarima kadar girdi cok etkilendim . midem bulandi kanim cekildi agladim perisan oldum bu kiz bebekler icin degil sadce ben bi erkek evladina sahibim ama farketmez .erkeklerede bu istismar yapiliyor. o annenin yerine kendimi koyamadim bile . onu bile yapamadim ve o kadin bunu birebir yasadi . cok zor . hic birseyle ifade edilemez bu olay hic bir cumle . bence kesinlikle ve ozellikle cocuk istismarlarinin hadım edilmesi gerekiyor .
okdar midem bulanioki adamin komsusunun kizi diorki "bana askim diodu ve benim guzel oldugumu soyluyordu "
ben bunu cok duydum cok izledim. cocuk gidiyor annesine soyluyor ben bole bole bisi yasadim die ama anne inanmiyor .. egitimsiziz bu konuda bence her aile bu konuda egitim almali . bilincsisiz. ozelliklede okullarda bu egitim verilmeli toplumumuz . bu mide bulandirici insanlar artmakta . biz korucaz evlatlarimizi . ve cocugumuza vucudumuzun ozel ve kendimizin oldugunu anlaticaz . ilahi adaletide var bu isin ... imza atmak begenmek mi oluyor bu arada ?

bi de pişkin pişkin taş ya da ip farketmez yazmış.. neyin kafasını yaşıyolarsa

bozulmus beyin kimyasinin kafisini galiba.....
seriat ile yönetilen bir ülkeye gitseler 1 hafta zor dayanirlar ..... idam degil dogru dürüst kanunlar olsa yeter li olacaktir....ama 12 yasa inen riza kanunlari hic kimseyi korumaz sucludan baskaa ee birde bu tür kadinlarda var oldukca yeni himmetler sufiler cemler de cikar....vallahi tr yasamak tam bir survivor allah yardimciniz olsun ....

2 çocuk annesiyim , rabbim bagislarsa iki kızım var onlar için hiccc tereddütsüz imzaladim ... Boylelerini yasatmayacaksin ipini cekeceksin biz çocuklarımızı dışarıya cikarmiyacakmiyiz okula gondermiyecekmiyiz... idam gelsin cehennemin dibini boylasinlar ve hicbir kimse buna yeltenmesin suçlar cogalmasin çocuklar ziyan ilmasin... aileler olarak destekleyelim

Imzalamadim. Olmayacak duaya amin dememe gibi bir huyum var.
Kimyasal hadim getirilmesi gerekiyor bence. Pedofili ve tecavuz sucu olanlara aninda, tacizden de sucun devaminda uygulanmak uzere.
İste biz buradan kaybediyoruz.olmayacagini nerden biliyorsun sen bir tepkini koy bakalim.olmasa bile karsi olduğunu belirtsen fenami olur.diyelim ki olmadi belki bakanlik dikkate alip başka engelleyici agir cezalar getirir Bellimi olur?

Çok güzel banlarım, konuya din ve siyaset karıştırır, üyelerle polemiğe girer, üsluplara dikkat etmezseniz, konuyu amacından saptırırsanız banlanmayı çantanıza koydunuz demektir.
Lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyiniz, mevzu pedofililere verilecek ceza.
Aldatma vb konular karışmasın lütfen.

Çok gerekli bir kampanya olmuş, başlatanın eline sağlık ve size de teşekkür etmek isterim bu kampanyayı bizle burada paylaşıp insanlarımızı bilinçlendirip bilgilendirdiğiniz için.

Son düzenleme:

Taslanarak öldürmek nedir. Hangi çağda yaşıyorsunuz?

Sizin caginizda yasiyorum.
Inanmazsaniz dayiya sorun :)
Aldatilma konularina boyu devrilsin, surum surum surunsun yazarsiniz ama ceza gelsin deyince savunursunuz, dogru mu anliyorum celiskilerinizi :)

taslanarak ölüm cezasini seriat da olmadigini bilmemek icin kisinin ya akli dengesi bozuk olmasi gerekir veyahut tam cahil yani hangi secenek sizin gecerli acaba?!!
neyse ...

Evli iken zina eden, diyorum.
Donup bakabilirsiniz.
Hicbir oynama yapmadim.

O zaman neymis, once oz vataninda oz turkce konusuyorken vatandasin ne dedigini anlayacakmisiz.
Yok anlamiyorsak iran arabistan seceneklerini kendimiz icin dusunmeye baslayacakmisiz :)

Evet yazdim, yine yaziyorum.
Pedofililere oyle bir olum diliyorum.
Oradan da evliyken yasak iliskiye geciyorum ve onlara da ayni olumu diliyorum.
Gelsin mahkeme celbim :)

İste biz buradan kaybediyoruz.olmayacagini nerden biliyorsun sen bir tepkini koy bakalim.olmasa bile karsi olduğunu belirtsen fenami olur.diyelim ki olmadi belki bakanlik dikkate alip başka engelleyici agir cezalar getirir Bellimi olur?
Idam cezasi olmayan yerde idam istemek utopik. Bir imza kampanyasi yapiliyorsa istenen seyin oturulup dusunulup oyle ayarlanmasi lazim. Kuru gurultu oluyor aksi hali. Idam vermezler de agir ceza verirler yazmissiniz. O agir cezalar icin istensin imza o halde. Bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…