- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Ben kesin cozumcuyumdur,geçici çözümleri sevmem bir ise yaramazlar çünkü tecavüz veya taciz suçundan kimseyi müebbet yatirmazlar,ki en son yasanan olayda pislik kendi oz yegenine tacizden hapis cezası almis,hadimda etseniz fedofoli bir dürtüsel bir hastalık olduğu için hastaliginin son bulacagini sanmiyorum,psikolojisi bozuk insan her turlu karsindakine zarar verir...İdam istemiyorum ama bu pisliklerin biraz yatıp saliverilmelerini de istemiyorum. Başka çaremiz yok sanırım.
Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...
https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
Bu gibi kampanyalar bazi durumlarda ciddi manada ses getiriyor sosyal medya üzerinde ben sürekli facebook hesabimda kampanyayi paylasiyorum umarim cabalarimiz sonuçsuz kalmaz en azinda tepkimizi belli etmiş oluruz da bu pislikler yapmadan biraz çekinirler...
bi de pişkin pişkin taş ya da ip farketmez yazmış.. neyin kafasını yaşıyolarsa
İste biz buradan kaybediyoruz.olmayacagini nerden biliyorsun sen bir tepkini koy bakalim.olmasa bile karsi olduğunu belirtsen fenami olur.diyelim ki olmadi belki bakanlik dikkate alip başka engelleyici agir cezalar getirir Bellimi olur?Imzalamadim. Olmayacak duaya amin dememe gibi bir huyum var.
Kimyasal hadim getirilmesi gerekiyor bence. Pedofili ve tecavuz sucu olanlara aninda, tacizden de sucun devaminda uygulanmak uzere.
hanımefendi pardon ne aldatılmanın acısı?
kadın zina edenlere taşla ölüm cezası istiyorum yazmış yorumu okudunuz mu siz? onun ne haddine bu tarz bi taşla ölüm gibi canice bir ceza istemek? özgür bir ülkede yaşadığımızı unuttunz sanırım. eğer bu şeklde şeriat filan istiyosanız suudi arabistan-ırak gibi ülkeler de mevcut
Taslanarak öldürmek nedir. Hangi çağda yaşıyorsunuz?
arkadaşlar ne ipi ne taşı kendinizdemisiniz ya? isteyen zina eder isteyen etmez milletin namus bekciligi size mi kaldı? pedofili gibi hassas bir konu altında bile saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. kendinizde misiniz siz? sizin gibilerin kafasına atmak lazım o taşı belki kısa devre yapmıştır çalışır tekrar.
taslanarak ölüm cezasini seriat da olmadigini bilmemek icin kisinin ya akli dengesi bozuk olmasi gerekir veyahut tam cahil yani hangi secenek sizin gecerli acaba?!!
neyse ...
siz aldatmaktan mı bahsettiniz? benim anladığım şuydu iki insanın sevgili veya nişanlıyken birlikte olmasından bahsettiğinizi düşündüm zina yazınca. yine de örnek olarak taşlanarak ölüm yazmak biraz garip bence.
Idam cezasi olmayan yerde idam istemek utopik. Bir imza kampanyasi yapiliyorsa istenen seyin oturulup dusunulup oyle ayarlanmasi lazim. Kuru gurultu oluyor aksi hali. Idam vermezler de agir ceza verirler yazmissiniz. O agir cezalar icin istensin imza o halde. Bu benim fikrim.İste biz buradan kaybediyoruz.olmayacagini nerden biliyorsun sen bir tepkini koy bakalim.olmasa bile karsi olduğunu belirtsen fenami olur.diyelim ki olmadi belki bakanlik dikkate alip başka engelleyici agir cezalar getirir Bellimi olur?