pedofili suçlar icin imza kampanyasi

yapa_yalniz

Mevzu derin karışmamak lazım...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
1.824
3.942
Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...

https://www.change.org/p/cumhurbaşk...=signature_receipt&utm_campaign=new_signature

evet riza yasi 12 ye düstüü devlet bu kanunlari nasil onaylar .... kimler korunuyor anlamis degilim sapiklarmi cocuklarmi ?? artik 12 yasindaki cocuga rizan varmiydi sorusu yöneltilip sapiklar serbest kalcak kaldiki son on yilda bu sapiklik yedi kat artmis ....hersey göstermelik ..duyar kasmayi sevenler bu kanuna ne diyecek acaba??!!

İmzaladım. Aynı amaç için farklı bir kişinin başlattığı kampanya daha vardı geçen, onu da imzalamıştım.

Acaba bunlar gerçekten bir fark yaratıyor mu? Hadi inşallah.
Bu gibi kampanyalar bazi durumlarda ciddi manada ses getiriyor sosyal medya üzerinde ben sürekli facebook hesabimda kampanyayi paylasiyorum umarim cabalarimiz sonuçsuz kalmaz en azinda tepkimizi belli etmiş oluruz da bu pislikler yapmadan biraz çekinirler...

12 yaşındaki bir çocuk cinsellik adina ne bile bilirki rizasi olsun...zaten anlamis değilim boyle bir kanun nasil cikmaz?nasil buna tepki verilmez bu olayların medyaya yansimasi cogaldigi an bu duruma el atilmasi gerekirdi.Sessiz kalanlarinda yapanlardan hic bir farki yok

imzalayalım imzalayalım da farkındalığı olmayan bi konu değil ki. herkes biliyor, kimse bişey yapmıyor. inancım yok nedense.

imzalayalım imzalayalım da farkındalığı olmayan bi konu değil ki. herkes biliyor, kimse bişey yapmıyor. inancım yok nedense.
İste bende bunun için buraya konu actim herkesin bildiği ama nedense çözüm için adim atmaya korktukları bu fedofili sapikliginda (hastalık değil bu sapikliktir bence) küçükte olsa çözüm için adim atmak...okyanuslar için damlaciklara ihtiyaç vardır...biz problemi cozemiyorsak eğer yeteri derecede tepkimizi koyamamisiz demekki

iste aynen düsündügüm noktaya deginmissiniz sessiz kalanlarin o sapiklardan hic bir farki yoktur ,bunu yasayanlar daha iyi bilir ... aman basim agrimasan aman bize birsey olmasin modu ne hikmetse gündeme dusdugunde son bulup idam idam diye bagirmakla devam eder daki gündemden dusune kadar ama katiyen ne suc öncesi el atilir nede bu tür igrenc kanunlara ses cikartilir..gercekten ikiyuzlulukte nirvanaya ulasmak bu ... herseyi yarim yamalamakta bire biriz!! göstermelik olsun yeter ....sokak cocuklari yetimhaneler bu kadar "duyarli merhametli" toplum olmamiza ragmen dolup tasar ve hikmetse ne dini kurallarimiz ortaya cikar nede insani duygularimiz -neden acaba ...ömrüm boyunca anlayamadigim anlayamiyacagimda galiba , sözde musluman ülkesi olup bu tur batakliklara nasil göz yumulur bu nasil bir celiski .....anlayan beri gelsin ....

Ben idama karşıyım. Böyle bir şey olsa 20-30 yıl sonra masum olduğu ortaya çıkan insanları görür ah vah yaparız.
Bence iyi hal indirimleri kalkmalı ve cezalar artırılmalı, koşullu salıvermeler tacizcilere uygulanmamalı, cezaevinden çıkan insanlar gözlemlenmeli vs.
İdam olan yerlerde cinsel suçlar işlenmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…