- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Aslinda icimizi sogutmaz küçücük bir bedene bunu reva görene az bile de ne yapalim dünya hayati adina en büyük cezasi ölüm simdilik... zaten bu pisliklerin asil cezasi ahirette kesilecek...Selam
İmzaladim,cok yerinde bir karar olur bu ceza.
Bu gibi kampanyalar bazi durumlarda ciddi manada ses getiriyor sosyal medya üzerinde ben sürekli facebook hesabimda kampanyayi paylasiyorum umarim cabalarimiz sonuçsuz kalmaz en azinda tepkimizi belli etmiş oluruz da bu pislikler yapmadan biraz çekinirler...İmzaladım. Aynı amaç için farklı bir kişinin başlattığı kampanya daha vardı geçen, onu da imzalamıştım.
Acaba bunlar gerçekten bir fark yaratıyor mu? Hadi inşallah.
İçerde tikiri yerlerinde vergi paralariyla yiyip içip yatiyorlar öyle işkenceler yapilmaliki ölmek için yalvarmalilar...Umarım bizim attığımız adımları devlet de atar. Bu canavarlar içerden hiç çıkmamalı
12 yaşındaki bir çocuk cinsellik adina ne bile bilirki rizasi olsun...zaten anlamis değilim boyle bir kanun nasil cikmaz?nasil buna tepki verilmez bu olayların medyaya yansimasi cogaldigi an bu duruma el atilmasi gerekirdi.Sessiz kalanlarinda yapanlardan hic bir farki yokevet riza yasi 12 ye düstüü devlet bu kanunlari nasil onaylar .... kimler korunuyor anlamis degilim sapiklarmi cocuklarmi ?? artik 12 yasindaki cocuga rizan varmiydi sorusu yöneltilip sapiklar serbest kalcak kaldiki son on yilda bu sapiklik yedi kat artmis ....hersey göstermelik ..duyar kasmayi sevenler bu kanuna ne diyecek acaba??!!
İste bende bunun için buraya konu actim herkesin bildiği ama nedense çözüm için adim atmaya korktukları bu fedofili sapikliginda (hastalık değil bu sapikliktir bence) küçükte olsa çözüm için adim atmak...okyanuslar için damlaciklara ihtiyaç vardır...biz problemi cozemiyorsak eğer yeteri derecede tepkimizi koyamamisiz demekkiimzalayalım imzalayalım da farkındalığı olmayan bi konu değil ki. herkes biliyor, kimse bişey yapmıyor. inancım yok nedense.
12 yaşındaki bir çocuk cinsellik adina ne bile bilirki rizasi olsun...zaten anlamis değilim boyle bir kanun nasil cikmaz?nasil buna tepki verilmez bu olayların medyaya yansimasi cogaldigi an bu duruma el atilmasi gerekirdi.Sessiz kalanlarinda yapanlardan hic bir farki yok
Imzadim faydasi olur umarm
İmzaladım. Umarım faydalı oluruz.