- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Mune abla "ban" ile artık iyice kafası karışmış"canlarım " diyeceğine banlarım diyorÇok güzel banlarım, konuya din ve siyaset karıştırır, üyelerle polemiğe girer, üsluplara dikkat etmezseniz, konuyu amacından saptırırsanız banlanmayı çantanıza koydunuz demektir.
Lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyiniz, mevzu pedofililere verilecek ceza.
Aldatma vb konular karışmasın lütfen.
Sizin caginizda yasiyorum.
Inanmazsaniz dayiya sorun :)
Aldatilma konularina boyu devrilsin, surum surum surunsun yazarsiniz ama ceza gelsin deyince savunursunuz, dogru mu anliyorum celiskilerinizi :)
Evli iken zina eden, diyorum.
Donup bakabilirsiniz.
Hicbir oynama yapmadim.
O zaman neymis, once oz vataninda oz turkce konusuyorken vatandasin ne dedigini anlayacakmisiz.
Yok anlamiyorsak iran arabistan seceneklerini kendimiz icin dusunmeye baslayacakmisiz :)
Evet yazdim, yine yaziyorum.
Pedofililere oyle bir olum diliyorum.
Oradan da evliyken yasak iliskiye geciyorum ve onlara da ayni olumu diliyorum.
Gelsin mahkeme celbim :)
idam gelsin kardesim idam..Aslinda icimizi sogutmaz küçücük bir bedene bunu reva görene az bile de ne yapalim dünya hayati adina en büyük cezasi ölüm simdilik... zaten bu pisliklerin asil cezasi ahirette kesilecek...
Sizin caginizda yasiyorum.
Inanmazsaniz dayiya sorun :)
Aldatilma konularina boyu devrilsin, surum surum surunsun yazarsiniz ama ceza gelsin deyince savunursunuz, dogru mu anliyorum celiskilerinizi :)
Evli iken zina eden, diyorum.
Donup bakabilirsiniz.
Hicbir oynama yapmadim.
O zaman neymis, once oz vataninda oz turkce konusuyorken vatandasin ne dedigini anlayacakmisiz.
Yok anlamiyorsak iran arabistan seceneklerini kendimiz icin dusunmeye baslayacakmisiz :)
Evet yazdim, yine yaziyorum.
Pedofililere oyle bir olum diliyorum.
Oradan da evliyken yasak iliskiye geciyorum ve onlara da ayni olumu diliyorum.
Gelsin mahkeme celbim :)
cok iyi yapmissin canim..Aldatanlara hiç öyle yorum yapmadım. Hatta burada kocasıni aldatan biriyle yardimci olmak icin sohbetim bile oldu.
Birilerinini ne yaparsa yapsın taslayarak öldürmek insanlığa sığmaz. Böyle bir şeyi savunaninda insanligindan şüphe duyarım.
Ya şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum ama 12yasinda yani 7inci sınıf bir kız kendi isteğiyle gayette ilişkiye giriyor ve bunu özgürlük olarak gören aileler var maalesef... Hukuk toplumun gerisinden gelir arkadaşlar. Bizim toplumumuz artık bunu normallestirdi ki yasalar da normallestiriyorRıza yaşı 12 ye indirileceği bir ülkede pedofili suçlularına idam cezasının geleceğini ummak bir ütopya...
çok iyi konu acmissin canim..Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...
https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
riza yasini kim düsurdu ya 12 ye ..evet riza yasi 12 ye düstüü devlet bu kanunlari nasil onaylar .... kimler korunuyor anlamis degilim sapiklarmi cocuklarmi ?? artik 12 yasindaki cocuga rizan varmiydi sorusu yöneltilip sapiklar serbest kalcak kaldiki son on yilda bu sapiklik yedi kat artmis ....hersey göstermelik ..duyar kasmayi sevenler bu kanuna ne diyecek acaba??!!
tamm mune ben hemen kaçacam ..Uyarmıştım değil mi? Bu gece buradan daha kaç ban çıkar?
Amaç küçücük bedenlere dokunan sapıklara verilecek ceza için dayanışma içinde olmak ve imza kampanyasına katılmak mı yoksa alakası olmayan aldatma, kadın-erkek ilişkilerini de araya katıp polemiğe girmek mi?
Son kez rica ediyorum...
Ya şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum ama 12yasinda yani 7inci sınıf bir kız kendi isteğiyle gayette ilişkiye giriyor ve bunu özgürlük olarak gören aileler var maalesef... Hukuk toplumun gerisinden gelir arkadaşlar. Bizim toplumumuz artık bunu normallestirdi ki yasalar da normallestiriyor
canim ya pedofili suç ne demek??Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...
https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature