Merhaba
@FrKafka'da geçtiğimiz hafta aynı kampanya için bana mesaj attı. Kendisine bu konuda kişisel fikrimi söyledim. Hatta buraya da yazayım, bu tür vakalarda idam onlar için ödül. İçeri girdikleri zaman 2. davayı göremeden zaten diğer mahkumlar bu kişilerin cezasını kesiyor. Öldürdükleri, taciz ettikleri, tecavüz ettikleri kişilerin yaşadıklarını yaşayıp sonra da kalemleri kırılıyor. Özgecan'ın canına kastedenlerin sonu buna örnektir.
Bu kişilerin idam edilmesi çözüm değil, pedofili hem sapkınlık hem de psikoseksüel rahatsızlıktır. Bu hastalık genlerimizle gelen, kandan veya soluduğumuz hava ile bulaşan bir pislik değil. Sorun bu şerefsizleri yetiştiren anne baba. Son olayda ki itin Müge Anlı'da ki olayı itirafından sonraki ilk cümleler hiç dikkatinizi çekti mi ? Babam çok dövüyordu ... Adam 50 yaşında ama hala babasının geçmişte kendisine yaptıklarına takılmış kalmış. Belki de kılıf uyduruyor.
Burada iş anne babalarda ! Bizler bilinçli çocuklar yetiştirelim. Bu adamlara idam kampanyası yapana kadar bilinçli anne baba kampanyaları olsaydı keşke...
Erkek çocuklarına söylenen oğlum hadi pipini göster, kızların ilk regl olduğunda yediği söylenen tokatlar vs vs vs....
Lütfen çocuklarınızın cinsel bölgelerine ait şakalar yapmayın, doğruyu yanlışı siz anlatın. Biz erkekler tüm bel altı sohbetlerimizi arkadaşlarımız ile konuşurken oğullarımız ile neden konuşamıyoruz ? Babalara çocukları ile bel altı sohbetine girin demiyorum ama bazı şeyleri de siz anlatın.
Kızı olanlara soruyorum kaçınız annesinden regl olayını dinledi ? Ve kaçınız kızı ile bunu konuştu. Konuşun konuşmaktan çekinmeyin. Erkek çocuk anneleri çocuklarınıza asla cinsel bölgelerine yapılan şakalara müsaade etmeyin.
Konuşun ama sınırı iyi koruyun bakın pedofili itlerinin tacizine uğrayan çocukların sonrası;
"
kurban, cinsel ilişkiden çok, ebeveyninin uyarılarını dinlemediğini düşünerek suçluluk duyar ve sıkıntı çeker. Cinsel saldırıya uğrayan çocuklar sıklıkla sorunlu bir yetişkinlik dönemi yaşarlar. Çalışmalar, çocukluğunda cinsel saldırıya uğramış erkeklerin yetişkinliklerinde cinsel suç işleme olasılığının yüksek olduğunu göstermektedir. Çocukluğunda cinsel saldırıya uğramış kadınlar ise daha çok uyuşturucu bağımlılığı veya seks işçiliği gibi kendini yıkıma götüren davranışlara eğilimli olurlar."
İdam çözüm olamaz, bilinçli nesiller yetiştirerek çözüm üretmiş oluruz.
İmzamı attım ...