pedofili suçlar icin imza kampanyasi

İmzaladım

İmzaladım umarım devlet bu konuda gerekli düzenlemeyi yapar öz yiyenine tecavüz eden adamı salıp başka çocuğa etmesine ve öldürmesine fırsat yaratacak boşluklar yaratmaz!!!

Aslinda icimizi sogutmaz küçücük bir bedene bunu reva görene az bile de ne yapalim dünya hayati adina en büyük cezasi ölüm simdilik... zaten bu pisliklerin asil cezasi ahirette kesilecek...

İşte benim içim ahirette de ceza kesilecek diye soğumuyor ya allahıma her gece duam allahım izin verme şu savunmasız çocuklara taciz dayak olmasın hiç birinin canı yanmasın diğer dünyaya kalmasın bunların cezası kopsun kıyamet başka çocukların canı yanmasın

Cahilligimi mazur görün. Bu sitede imza sayisi belli bir limite ulaşınca birşeyler değişiyor mu? Yani bir yaptırımı yada bir geridonusumu var mi? Yoksa sadece kamuoyu olusturmak için mi? Tamamen cahilligimden soruyorum. Kampanyayi imzaladim.

Yalniz pedofil icin degil, cinayetler icin de idam istiyorum.
Yani bir cana karsilik bir can.
Dise karsilik dis, goze karsilik goz.
Her sey degerine bedellenmeli.

Evli olup zina edenler icin taslanarak öldürülme cezasi da istiyorum.
Sadece burada bile acilan her iki konudan biri aldatilmayken buna da ihtiyacimiz var.

Hepsi olur ama once adalet gerek!
Erkekler takim elbise giydi diye iyi hal indirimi almasin, erkek egemenligi altinda kalmasin adalet.
"Kininiz sizi bir topluluga karsi adaletsiz yapmasin" uyarisinda bulunan Rabbim adina ve soylu soplu bir adam icin peygamber efendimize gelip aracilik edilince "kizim Fatma hirsiz olsaydi ona da cezasini uygulardim" diyen ve sozunden dondugu gorulmemis nebi efendim adina adalet istiyorum.
Hicbir cinsin, hicbir irkin, hicbir zumrenin digerine ustunlugunu kabul etmeyen bir adalet istiyorum.
Bizi kurtarirsa bu anlayis kurtaracak.

İmzaladım umarım bu yasa çıkar

Yurt dışında yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum bu adilerin kapılarına kocaman yazılıyormuş pedofili diye valla sinirden zıplıyorum idam kolay iş can çekişsinler ya hergün işkence görsünler kan kussunlar içerde beslemesinler salmasınlar iyi hal diye bu .....

Çocukken buna uğradim.. hemde cok yakinimdan. Ve ben evlenince cok buyuk zahmetler cektim. Allah belalarini versin
Ne çok insan var burda bunu diyen kimse söyleyemiyormuş artık masumlar değil suçlular cezalandırılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…