- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.981
- 29
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Bence fedofili ve masumluk ayni cümlede kullanilamaz...boyle bir şeyin iftirasi olmaz .hirsizligin iftirasi olur,ihanetin de iftirasi olur ama bir çocuk bana zorla dokundu demez...ayrıca tabiki her sucda olduğu gibi bu suçlama içinde kanitlar gerek.biri size bu fedofoli deyipte astirilmazsiniz yaniBen idama karşıyım. Böyle bir şey olsa 20-30 yıl sonra masum olduğu ortaya çıkan insanları görür ah vah yaparız.
Bence iyi hal indirimleri kalkmalı ve cezalar artırılmalı, koşullu salıvermeler tacizcilere uygulanmamalı, cezaevinden çıkan insanlar gözlemlenmeli vs.
İdam olan yerlerde cinsel suçlar işlenmiyor mu?
Özellikle söylemesin diye on yaşından küçük ve sessiz çocukla seçiliyor...dikkat edin özellikle sessiz kendini ifade edemeyen,ailesi tarafından ezilen çocuklar secilirBiz imzalayalım, devlet de 12 yas rizasi koysun kanuna
İmzaladım
bende evlat sahibiyim..
Bu minicik bedenlerin sapık ruhlular yüzünden acılar içinde vahşice katledilmesine dayanamıyorum !!
İdam için referandum düzenlense koşa koşa evet i basmak için sandığa giderim !!!
Çok sagolun...İmzaladım çok içten diliyorum umarım o pislikleri idam ederler
Hayır yahu, sadece olayı dile getirebilecek çocuklara mı taciz oluyor? Bu ülkede her şey kılıfına uydurulur. Ben adalete güvenmiyorum. Bu idam farklı amaçlar için kullanılır. İllaki ifadesine başvurulabilir bir çocuğa değil bebeklere de oluyor. Sevgilisini koruyan anneler mi dersin, çocuklarını öldüren anneler mi dersin, neler neler var. Bu işin iftirası bal gibi olur. Cinayette bile suçlar başkasının üstüne itilebilirken tacizde tecavüzde mi edilmeyecek?Bence fedofili ve masumluk ayni cümlede kullanilamaz...boyle bir şeyin iftirasi olmaz .hirsizligin iftirasi olur,ihanetin de iftirasi olur ama bir çocuk bana zorla dokundu demez...ayrıca tabiki her sucda olduğu gibi bu suçlama içinde kanitlar gerek.biri size bu fedofoli deyipte astirilmazsiniz yani
Bende adalete güvenmiyorum,zaten suna eminim bu okuduklarimiz ve duyduklarimiz sadece çok cüzi azinliklar,buz daginin birde arka tarafi varki vicdan sahibi hic kimse nelerin olduğunu bilmek bile istemez...dediğin gibi öyle pislikler oluyorki ama en azindan bu sapik insanlar isin ucunda yakalanip asilmakda var diye belki yapma cüretini gösteremezler belki bir ihtimal bilemiyorum...aslinda bu isin en iyi yöntemi cocuklarimiza gerçekten iyi bir MAHREMİYET EGİTİMİ vermek ama sadece bu yeterli de değil küçük bir beden koca bir cusseye nazil karesi koyabilir ki...bilmiyorum cocuklarimin/diğer çocukların adina çok korkuyorum ama iste korkunun ötesinde bir şeyler yapmak gerek diye düşünüyorum bir imza ricasida bundan...hz İbrahim için bir damla su tasiyan karincayla alay geçilince karinca "belki koca ateşi bir damla suyla sonduremem ama tarafimi belli etmiş olurum demiş"biz sesimizi duyurmak için caba göster elimde en azindan tarafimiz belli olsun derim...Hayır yahu, sadece olayı dile getirebilecek çocuklara mı taciz oluyor? Bu ülkede her şey kılıfına uydurulur. Ben adalete güvenmiyorum. Bu idam farklı amaçlar için kullanılır. İllaki ifadesine başvurulabilir bir çocuğa değil bebeklere de oluyor. Sevgilisini koruyan anneler mi dersin, çocuklarını öldüren anneler mi dersin, neler neler var. Bu işin iftirası bal gibi olur. Cinayette bile suçlar başkasının üstüne itilebilirken tacizde tecavüzde mi edilmeyecek?
Ayrıca imza toplandı diye bi ülkeye idam gelmez. Ama imza toplandı diye rıza yaşının 12ye inmesi engellenebilir.
Daha etkili yöntemler izlemeliyiz. Daha akılcı ve mantıklı.
Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...
https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
Milletçe sadece ahlanip vahlanmayi severiz çünkü...burada bile imza yetersiz bisicik cikmaz diyen insanlar var ne diyeyim milletçe oturup sira kimin çocuğunda diye bekleyelim madem...Sezen Ay'in başlattığı değil mi?
Geçen ki konuya yazmıştım ama kimse görmedi.
Konu açmanız güzel olmuş.
146 binde şuan sanırım.
Aslında daha çok destek görmesi gerekirdi.
Change de ne kampanyalar iki günde 150 bini buldu.
İnsanların bir çoğu hala aman ne olacak ki gözüyle bakıyor.
Ülkecek bir b.k yapamıyoruz ya ona sinirleniyorum. Bu ülkenin %10 u bile anne olsa o imza kampanyasının şimdiye 250 bini çoktan bulması gerekirdi.
Bence fedofili ve masumluk ayni cümlede kullanilamaz...boyle bir şeyin iftirasi olmaz .hirsizligin iftirasi olur,ihanetin de iftirasi olur ama bir çocuk bana zorla dokundu demez...ayrıca tabiki her sucda olduğu gibi bu suçlama içinde kanitlar gerek.biri size bu fedofoli deyipte astirilmazsiniz yani
Sezen Ay'in başlattığı değil mi?
Geçen ki konuya yazmıştım ama kimse görmedi.
Konu açmanız güzel olmuş.
146 binde şuan sanırım.
Aslında daha çok destek görmesi gerekirdi.
Change de ne kampanyalar iki günde 150 bini buldu.
İnsanların bir çoğu hala aman ne olacak ki gözüyle bakıyor.
Ülkecek bir b.k yapamıyoruz ya ona sinirleniyorum. Bu ülkenin %10 u bile anne olsa o imza kampanyasının şimdiye 250 bini çoktan bulması gerekirdi.
Maalesef öyle malum ülkemizce en büyük derdimiz gelin/kaynana/elti/görümce serüvenleri...burayi geçtim isin en ilginç yani kampanyayi kapatmaya,şikayet etmeye baslamislar...pedafoliler hicde azımsanmayacak fazlalikda ...uç çocukdan biri taciz ve tecavüze uğruyor ne demek çok çok ciddi bir rakam ülkenin yarisini kesip at, yemin ederim başka bir gezegende yasam bulunsa cocuklarimi alip defolup giderim...insaligin sonu tez zamanda gelsin yada kiyamet kopsun...Kaynanalı gelinli bol ekşınlı konular iki saatte uçuşa geçerken bu konu hala 4. Sayfada
zeynepgüvenin yalan konusu bile 2000 küsur yorum almışken günlerce trend konuların zirvesindeyken bizim yarayan kanamız olan böyle hassas bi konuda ne de duyarlı insanlar var kk da !
Çok teşekkürler en azindan kampanyaya karsi degilsiniz ya bu bile yeter...Vallah bende sasirdim sürekli bakiyorum imza sayisina ama sasirtacak kadar az gercekten cok saskinim whats app de bütün tanidiklarima yolladim. Ama sosyal medya kullanmiyorumki bir yerde paylasim bu linki. Insallah paylasanlar cikar da daha fazla imza toplanir. Ben öbür konuda görmüstüm siz yollamistiniz hemen imza atdim orda