Allah belalarını versin, öyle kolayca idam edilmesinler.
Bu onlar için kurtuluş olur, türlü türlü eziyet görsünler.
Bu konularda maalesef sükunetimi koruyamıyorum, içimden canavar çıkıyor.
Tek başıma ben bile parçalayabilirim o şeref yoksunu ne olduğu belli olmayan mahlukatı.
emin olun son yıllarda artış göstermedi, hep vardı ama ört bas ediliyordu.
Sosyal medya, ve basın bunu duyurur oldu.
Ve artık sadece küçük bir kısım şikayet etmekten, deşifre etmekten çekinmiyor.
Hala tacize, tecavüze uğrayan ama bana kızarlar, beni suçlarlar diye sesini çıkaramayan insanlar var.
Ne olur Allah rızası için evlatlarınızla aranızda öyle bir iletişim kurun ki her en olursa olsun her zaman onların yanında olacağınızı, anne ve babasına her zaman güvenebileceğini bilsin.
Susturup sindirmeyin, sen ne anlarsın, sen yanlış anlamışsındır, sana öyle gelmiştir demeyin.
Küçücükte olsa saygı duyun, sözlerine kulak verin.
Onları gerçekten duyun, tanıyın çocuklarınızı bakışından anlayın ters giden bir şeyler olduğunu.
Korkmasınlar sizden, sığınacak başka liman aramasınlar, kimse sizden daha yakın olamaz ona bunu aşılayın.
Teselli için başka omuzlar aramasın, küçük büyük her ne derdi tasası olursa sizin destek olacağınızı bilsin.
Bilinçlenelim, okuyalım, öğrenelim, sabredelim.
Düşünemiyorum, aklım havsalam almıyor o yavrucağa nasıl nefsin uyandı, nasıl dokundu o minik bedene.
Hiç mi ağlamadı, bağırmadı gözlerinde koku da mı görmedin, yada bakabildin mi gözlerine.
Nasıl değdin o ipek tenine. ya sen ne sn yaaa nesin ne tür bir varlıksın?
Seni kazığa oturmak lazım, kızgın şişelerle tatırmak lazım o acıları.
Yansın her yerin parçalasın, oluk oluk kan boşalsın içinden.
Yalvar yeter artık öldürün diye de bir türlü öleme sürün inşallah.
Hiç bir zaman yenilikten, uygarlıktan taviz vermedim ama sırf bu şerefsiz pislikler için şeirat gelsin.
Bugün referandum olsa zerre düşünmem basarım eveti.