pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Linç diyen işkence diyen ölüm diyen insanlar var... Şaşıyorum... o zaman O zaman şeriat ülkesinden ne farkımız kalacak? Zaten bunu istiyorsunuz sanırım... Korku ile bir toplum şekillenmez. Pedofili o idam olan ülkelerde de hala fazla.

karşıyım ve çok ciddi cezalar gerekli evet ama bu idam olmamalı kesinlikle. idam olan ülkelerde böyle suçlar yok mu sanki.. insanlar bastırılmış duygularını yaşıyorlar, adrenalin patlatıyorlar sadece sosyallik ve hobi lazım insanlara. yoksa böyle yanlış şeylere yönelebiliyorlar.. gizli duygular tedavi edilmesi insanlar asılmamalı..

"Yapılan otops incelemelerinde uaşılan ilk bulgularda Irmak'a tecavüz edilmiş olduğu, boğularak canına kıyıldığı ve katil tarafından ters ilişkiye girilmeye kalkışıp vücuduna belirgin zararlar verdiği ortaya çıkarıldı. Ulaşılan otopsi raporunda minik Irmak'ın 'vücudunda çeşitli tecavüz izlerine rastlandığı', 'boyun bölgesine büyük bir baskı yapıldığı' ve 'ters ilişkiye girilme girişimi sonucunda bedenine büyük zarar verildiği' de yer aldı." BUNLARI DUYUP NASIL HALA HOBİ SOSYALLİK VS DERSİNİZ...ŞİDDET MAALESEF ŞİDDETİ DOĞURUYOR!!!VE BU SAPIKLARDA EN ACI ŞEKİLDE CEZALANMALI

Tedavi olsunlar diye bungee jumping yaptıralım ne dersiniz adrenalin atarlar!!mesela o önlerindeki beyinlerini ele geçiren pislik organlarından!!!!

küçükken annem ekmeğe yollamıştı.kış olduğu için sokakta kimse yoktu.arkadan 30 lu yaşlarda bir adam geliyordu korktum.korkma git evine dedi.apartmana girdim elledi kaçtı.unutamıyorum ya.gayet düzgün giyinimli bana korkma diyen bi adamdı.

Ben yaşından iri bir çocuktum ama ne olursa olsun ÇOCUKTUM...o kadar cok tacize uğradım ki ilkokul öğretmeninden otobüsteki yaşlı amcalara kadar!!!iğreniyorum tiksiniyorum aklıma geldikçe...

Sevim35-35 evet uğradım. uğramayan kadının da çok az olduğunu düşünüyorum. otobüste çantamı koyardım arkama, minibüste kenara oturmamaya dikkat ederdim vs.. ama çözüm tedavi asmak kesmek değil diyorum. ha yeğenime yapılsa Allah korusun katil olabilirim haklısınız ama sadece objektif bakmak istiyorum duygularıma yenik düşmeden...

Çocuklara,eziyet eden,tecavuz eden,olduren,doven nefes almayı hak etmez arkadaş kesinlikle idam gelmeli bu suçları işleyenlere...bastırılmış mış duygularmis pehh,adranalinmis pehh, hiç rastlamadım cevremde ALLAH'A yeminler olsun ki kafa göz dalmassam onun ağzını kurşunla doldurmassam kakao değilim ben

bu ülkede tacize uğramayan kadın yok denecek kadar azdır. ve bunların çoğu asla söylenmez, söylenemez.

neden söylenmez sizce? tacize uğrayan istediğinden mi hayır korktuğundan ya da daha tacizin ne olduğunu bilmeyecek yaşta olduğundan!

çocuğum yok ve bekarım. ama az çok nasıl çocuk yetiştirilir herhalde bi iki fikir söyleyebilirim bende. burda idam isteyenlerin kaçı erkek çocuklarına karşı cinse saygıyı öğretiyor? kaçınız çocuğunuza cinsel eğitim verdiniz? siz değil misiniz kızlarınızı oranı buranı ört evladım diye yetiştirirken yiğidin malı meydandadır cümlesini kullanan?! kızlarınızın erkek arkadaşlarını bile anlatmaktan korktuğu ebeveynlerden değil misiniz?! burda kaç konu okuyoruz. sevgilim tehdit ediyor aileme diyemem. sizden korkusundan kendi canını düşünemeyen çocuklar yetiştiriyorsunuz. diyelim o çok istenilen idam geldi. ve ırmak gibi bebeklere böyle pislikleri reva görenler öldürüldü. ya siz evde olmadığınız için kapıda kalmasın diye içeri davet eden karşı komşunuz? ya her gün çocuğunuzu ekmek almaya yolladığınız bakkalınız? işte burda konu size bağlanıyor. çoğunuz annesiniz veya olmak istiyorsunuz. siz o bakkalın, o iyi görünümlü karşı komşunun, o başkalarının kızlarıyla tehditle beraber olan erkeklerin annesisiniz. küçük bir çocuktan iyi bir insan yaratmakta sizin elinizde, tacizci, sapık bir komşu yaratmakta.

(burada yazılanların hayali kişilerle alakası yoktur! hepimiz (ben de) alınabiliriz.)

Her bayan mutlaka tacize uğruyor ya elle ya sözlü, ya da gözle ama mutlaka tacize uğruyor. Bende tacize maruz kaldım malesef tacize uğradığım halde hiçbişey diyemedim Utandım. bisey desek de sesimizi çıkarsak da cezalandırılmıyorlar. yasalarda eksikler var, böyle insanların cezalandırılması gerekirken malesef serbest bırakılıyor.

Ama burda durum farklı bir çocuk bir bebek söz konusu bu yüzden ceza kelimesi bile az geliyor hepimize ;bu yüzden idam cezasının getirilmesini destekliyorum buna benzer suçlarda mutlaka ceza idam olmalı....

çok doğru yazmışsın. tebrik ederim. kendini ezdirme sende ona vur diye öğreteceğimize, vurmak yanlış bişey sen yapma demiyoruz ki bu en basit örnek.. daha niceleri var..

Size katılmıyor değilim dediğim gibi şiddet şiddeti doğuruyor işte başka açıklaması yok zaten ..ama bu toplumu bilinçlendirip,uzun vadede şekillendirerek çözülebilecek birşey...mesela eğitim sistemi her sene değişiyorken ceza sistemleride toplumun şu an ki yapısına göre değişmeli..ve maalesef ki şu an gerekli olan bu...

bizim asıl sorunumuz

1-eğitim sisteminin yanlışlığı ve yetersizliği

2.cezaların caydırıcı olmaması

idam gelse caydırıcı olur mu işe yarar mı nasıl olur bunları düşünmeden tartışmadan haydi idam isteriz diyoruz.asıl sorunumuz her şeyi planlamadan yapıyor oluşumuz.

ve idam gerçekten bana göre böyle suçlar için ağır bir ceza değil.

burada görüyoruz konularda. anneme diyemem döver. babama diyemem öldürür. e anne babaya demeyecekse bu çocuk kime diyecek.

Bende imzaladım. Face ookda da paylaştım. İçime dert oldu zaten bu konu. Hep çocuğumu severken aklıma geliyor. Bu küçük bedenden neyine zevk aljyorlar. Neden dokunup can yakıyorlar diyorum. Nefret ediyorum böyle varlıklardan. Hep dua ediyorum. Allahım bir yıldırım caka bu insanların üstüne de yok olup gitseler diye. Allah yavrularımızı korusun.

İdam bizi ileriye değil geriye götürür. Bu işin başka bir çözümü olmalı.
O yaşayan canlıların kendi pisliklerinde boğulması tek temennim.
Ama idam gelirse bu farklı türde de kullanılabilir

Allah belalarını versin, öyle kolayca idam edilmesinler.
Bu onlar için kurtuluş olur, türlü türlü eziyet görsünler.
Bu konularda maalesef sükunetimi koruyamıyorum, içimden canavar çıkıyor.
Tek başıma ben bile parçalayabilirim o şeref yoksunu ne olduğu belli olmayan mahlukatı.
emin olun son yıllarda artış göstermedi, hep vardı ama ört bas ediliyordu.
Sosyal medya, ve basın bunu duyurur oldu.
Ve artık sadece küçük bir kısım şikayet etmekten, deşifre etmekten çekinmiyor.
Hala tacize, tecavüze uğrayan ama bana kızarlar, beni suçlarlar diye sesini çıkaramayan insanlar var.

Ne olur Allah rızası için evlatlarınızla aranızda öyle bir iletişim kurun ki her en olursa olsun her zaman onların yanında olacağınızı, anne ve babasına her zaman güvenebileceğini bilsin.
Susturup sindirmeyin, sen ne anlarsın, sen yanlış anlamışsındır, sana öyle gelmiştir demeyin.
Küçücükte olsa saygı duyun, sözlerine kulak verin.
Onları gerçekten duyun, tanıyın çocuklarınızı bakışından anlayın ters giden bir şeyler olduğunu.
Korkmasınlar sizden, sığınacak başka liman aramasınlar, kimse sizden daha yakın olamaz ona bunu aşılayın.
Teselli için başka omuzlar aramasın, küçük büyük her ne derdi tasası olursa sizin destek olacağınızı bilsin.
Bilinçlenelim, okuyalım, öğrenelim, sabredelim.

Düşünemiyorum, aklım havsalam almıyor o yavrucağa nasıl nefsin uyandı, nasıl dokundu o minik bedene.
Hiç mi ağlamadı, bağırmadı gözlerinde koku da mı görmedin, yada bakabildin mi gözlerine.
Nasıl değdin o ipek tenine. ya sen ne sn yaaa nesin ne tür bir varlıksın?
Seni kazığa oturmak lazım, kızgın şişelerle tatırmak lazım o acıları.
Yansın her yerin parçalasın, oluk oluk kan boşalsın içinden.
Yalvar yeter artık öldürün diye de bir türlü öleme sürün inşallah.
Hiç bir zaman yenilikten, uygarlıktan taviz vermedim ama sırf bu şerefsiz pislikler için şeirat gelsin.
Bugün referandum olsa zerre düşünmem basarım eveti.

bu raporu okuduğumdan beri ruh halim yine altüst inanamıyorum bu nasıl bir vahşet ya insan olmaktan utandım kaç masum küçük yavru bunlara maruz kaldı öldürüldü biz sadece ağladık ya bişey yapamamak ben kahrediyor inançlı biriyim ama Allahımı sorgulamaya başladım neden bu işkence iğrençlikler minicik yavrulara yapılmasına izin veriyorsun Allahım diye... o adamın ağlaması beni döverler demesi gözümün önünde allah belanı versin canın tatlı demi şere... o minicik bedene bunları yaparken o yavrunun canı nasıl yandı

Eğitim sistemi demek bile doğru olmaz. Çocukların yaşına uygun cinsellik ile ilgili ders şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…