- 7 Eylül 2016
- 4
- 25
- 50
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Merhabaimzaladım umarım faydamız olur çeksinler ellerini çocukların üzerindenBilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...
https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
Bana saldırmışsın ama muhatabın ben değilim. Bu ülkedeki yasa yapma mantığı budur. Önceden aldatma suç kapsamındaydı şimdi değil bunun gibi. 12 yaşında bi ergen e sen ilişkiye giremezsin dediğimiz zaman bunu özgürlügüne müdahale olarak gören aileler var. Ben bunu savunm
uyorum ama bu kişiler bizim toplumumuz dalar
+1
Çocukların kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyebilen zihniyetler oldukça idam gelse ne değişecek. Yine kendi rızasıyla yaptığına hükmolunup adamlar yırtacak yine idamdan. Hatta bizim insanımız özgecan'ın ailesinin olduğu gibi de vicdanlıdır, sapıkların ana babaları ağladıkça onları affeder, hapis yatmasını tercih ederler.
Şu an çocuğa tecavüz en az 15 yıl, tecavüz edip öldürürse de müebbet var. Böyle ceza alanlar var mı? Ne hikmetse yok rızası var yok tahrik edildim yok toplumsal giyim kurallarına uymamıştı bilmem ne... Böyle saçmasapan gerekçelerle aklanan cezası azaltılan yığınla insan varken idam mı çözüm olacak? Hukuk sorunluyken idam işler mi, çözüm olur mu?
Hangi medeni ve 'beyinli' ülkede idam var?
Ortadoğu'ya koşuyoruz mübarek. Bi idamımız eksik kalmıştı.
Mini etekliye tacizi tecavüzü müstahak gören yığınla insan var forumda bile, bu zihniyetler olduğu, çocuklar bu şekilde yetiştirildiği sürece, anneler gidecek yerim yok diye çocuklarını babalarından dayak yemesini seyrettirerek büyüttüğü sürece tacizler tecavüzler bitmez.
Çağdışı bir uygulama olan idam gelmemeli. İmzalamıyorum.
He farkındalıksa, böyle olmaz, şimdi kaç anne evdeki şiddetten dolayı, rahat giyinen kadınlara hafif kadın yakıştırması yapması nedeniyle çocuğunun ilerde sapık olabileceğini öğrendi? Var mı öğrenen? Yok, herkes nato.
İNŞALLAH CANIM AMİNNNN.İmzaladım inşallah adım atılması için bi faydamız olur...