pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Himmet pisligi ölmus ya da yaraliymis hastanede.
Haber sitesin de kendini duvara vurarak yaraladigi yaziyor ama cezavinden aciklama bekleniyomus.

bu ülkede tacize uğramayan kadın yok denecek kadar azdır. ve bunların çoğu asla söylenmez, söylenemez.

neden söylenmez sizce? tacize uğrayan istediğinden mi hayır korktuğundan ya da daha tacizin ne olduğunu bilmeyecek yaşta olduğundan!

çocuğum yok ve bekarım. ama az çok nasıl çocuk yetiştirilir herhalde bi iki fikir söyleyebilirim bende. burda idam isteyenlerin kaçı erkek çocuklarına karşı cinse saygıyı öğretiyor? kaçınız çocuğunuza cinsel eğitim verdiniz? siz değil misiniz kızlarınızı oranı buranı ört evladım diye yetiştirirken yiğidin malı meydandadır cümlesini kullanan?! kızlarınızın erkek arkadaşlarını bile anlatmaktan korktuğu ebeveynlerden değil misiniz?! burda kaç konu okuyoruz. sevgilim tehdit ediyor aileme diyemem. sizden korkusundan kendi canını düşünemeyen çocuklar yetiştiriyorsunuz. diyelim o çok istenilen idam geldi. ve ırmak gibi bebeklere böyle pislikleri reva görenler öldürüldü. ya siz evde olmadığınız için kapıda kalmasın diye içeri davet eden karşı komşunuz? ya her gün çocuğunuzu ekmek almaya yolladığınız bakkalınız? işte burda konu size bağlanıyor. çoğunuz annesiniz veya olmak istiyorsunuz. siz o bakkalın, o iyi görünümlü karşı komşunun, o başkalarının kızlarıyla tehditle beraber olan erkeklerin annesisiniz. küçük bir çocuktan iyi bir insan yaratmakta sizin elinizde, tacizci, sapık bir komşu yaratmakta.

(burada yazılanların hayali kişilerle alakası yoktur! hepimiz (ben de) alınabiliriz.)
bakkal diyince aklıma geldi.lisede iken bakkalımız bana yılışıklık yapıyordu hiç gitmek istemiyordum annemede söyleyemiyordum.annemde zorla yollardı sanki ben tembellikten gitmiyormuşum gibi.Abimde evde tv izlerdi.evet itiraf ediyorum benim annemde oğulcudur.ablama söylemiştim galiba pis pis samimiyet kuruyor diye artık gitmemiştm.

bakkal diyince aklıma geldi.lisede iken bakkalımız bana yılışıklık yapıyordu hiç gitmek istemiyordum annemede söyleyemiyordum.annemde zorla yollardı sanki ben tembellikten gitmiyormuşum gibi.Abimde evde tv izlerdi.evet itiraf ediyorum benim annemde oğulcudur.ablama söylemiştim galiba pis pis samimiyet kuruyor diye artık gitmemiştm.

bu tip insanlarda şöyle pis bir düşünce var maalesef : " karıma yan bakanı gebertirim, ama baldızım d.malırsa affetmem." bu tarz adamların karıları kızları değerlidir. ona tek bir bakışınızı yakalarsa sizi mahvederler. erkek misin be sende lafları ağızlarından düşmez. ama ırmak bebek için kahvede "asacaksın böyle şerefsizleri." diyip çayından bir yudum aldıktan sonra pişti arkadaşının kızının yeni tomurcuklanan memelerini düşlerler.

yazdıkça sinirleniyorum ha...

İmzaladim büyük bir zevkle hem de.

Ama lütfen erkek anneleri kız çocuklarına verdiğiniz mahremiyet eğitimini onlara da verin. Kızlarımıza herseyini saklamaları öğretilirken erkekler için maalesef etrafta gordugum kadarıyla hiç bir mahremiyet eğitimi yok gibi gözüküyor. Yeni nesil bu konuda daha bilinçli ama artması lazım. En basitinden erkek çocuklarına sağa , sola, parka çişlerini yaptirmayalim yapanları uyaralim. Maalesef üzülerek söylüyorum erkek torununu severken pipisini öpen nineleri duydu bu kulaklar. :sinirli:

Bende imzaladım , asla af edilmemeli pedofile ölüm

imza atmaktan daha fazlası gelse elimden keşke yok edebilsem o pis insanları omasum çocukların hayatından yakınında

İmzaladım...Ve imzaladim yazarken tüylerim nasıl diken diken..
O minik çaresiz bedenleri düşündükçe kanım donuyor.
İnşiallah sonuç alınır..İbret olur tüm şerefizlere...

X