- 2 Nisan 2016
- 13
- 2
- 40
- Konu Sahibi yapa_yalniz
İMZALADIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilip bilmeden yazmışsın derken ? Nereden biliyorsun bilmedigimi. Ben hukukcuyum ve yasa yapanların mantığını anlattım. Hukuk toplumun şekline uyma ve engelleyici olarak onu şekillendirmesi olmak üzere iki işlevi vardır. Hassasiyet inizi anlıyorum ama burada bir bayana saygısızlık yaparak bu içinizdeki kini alamazsınız.12 yaşındaki çocugun cinsel ilişkisini normal karşılayan ve teşvik eden aileler de mevcut yasalara göre zaten suç işlemiş olurlar.
Aksine sizin dediginiz gibi mevcut durumu normalleştirmek üzere yasa yapılırsa (ki 15 yaş sınırını 12 ye çekme çabası inanılmaz derecede cahilce bir düşüncedir) 12 yaşındaki çocugun sırf hormonları ile vucudunda ufak değişimler oluyor diye mantıksal ve psikolojik olarak gelişiminin hazır olmadıgı yaşlarda istismara kötü niyetli kişilerce daha da açık hale getirmiş olursunuz.
Ayrıca aldatmak hala aile birligine karşı yapılan ayıplı hallerdendir bu nedenle herhangi bir boşanma davası olarak da görülmez, tazminat da alınır.
Eskiden aldatmaktan 10 yıl tutuklanan mı vardı?
Hala bilip bilmeden ve düşünce süzgecinden geçirmeden yazmayı sürdürüyorsunuz.