pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Irmak bebeğin otopsi raporuna denk geldim. Okumaz olaydım...

Bu sapıklara idam ödül gerçekten!
İşkence yapılmalı! Ölmek için yalvarmalı ama ölmemeliler! Öyle işkenceler yapılmalı ki cehenneme gittiklerinde tatil sansınlar! Allah'ın belası pislikler!

imzadim ama faydasimi olacak aydinlar yazarlarin içerde dayakçilarin dişarida olduğu bir yargi sistemi bilemiyorum

Katilmayan bizden degil bence.
2.5 yasindaki cocuktan tahrik olan adi adam sana küfürler bile etsek azzdir.
Layigini bul insallah öldürülmesin diye hücreye.kapatilmasida neeee
Önce hadım edilsin meydanda sonra idamm ona ancak bu yakisir
Anneler binbir emekle büytsünn ne zorluklarla sizin gibi serefsizler tahrik olsun öldürsun diyemii sana neler yazardimda dua et ki rabbim cok büyükk sana ne yazsam hep az kalicak cünkü.
Tek dilegim cezani en kötüsüyle bulursun

İmzaladım. idam olmalarından geçtim,
Bir daha aramızda dolaşmalarına engel olsalar oda bize yeter.

İmzaladim. Bu suclari isleyenler hapis cezasi verilmesin bence veya bircok yerde idam cezasi verilsin diyorlar idam onlar icin kurtulus olur. Hapiste ise cocuklarimiz icin alin teriyle calistigimiz maaslarimizdan kesilen vergilerle besleniyorlar rizam yoktur.Bunlari versinler halkin eline o masum bedenlerin cektigi acilari onlarda yasasin aci cekerek gebersinler.Sonuna kadar destekliyorum

Hemen idam edilmesin her gün işkence edilsin acı çektirilerek. Yoksa içim mümkün değil soğumaz...

ben daha oncede imzaladim..tabiki destek veriyorum..ikitane evladim var birakin tecavuz etmesini aklindan bi pislik gecirdigini anladigim an bitmistir..serefsizlere yer yok bh dunyada...

Bugün gördüm, az önce imzaladım ve daha çok kişiye ulaşması için paylaştım.
Umut ediyorum ki bir sonuç alabiliriz.

Esasen idam değil, linci destekliyorum ben bu konuda.
Halkın arasına bırakıverecekler böylelerini, herkesten dayak yiye yiye imece usulü ölecek.
Ama bu mümkün olmadığı için, hukuki altyapısının düzgün oluşturulabilmesi temennisiyle idam diyorum.

Bilip bilmeden yazmışsın derken ? Nereden biliyorsun bilmedigimi. Ben hukukcuyum ve yasa yapanların mantığını anlattım. Hukuk toplumun şekline uyma ve engelleyici olarak onu şekillendirmesi olmak üzere iki işlevi vardır. Hassasiyet inizi anlıyorum ama burada bir bayana saygısızlık yaparak bu içinizdeki kini alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…