pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Yanılıyorsunuz. İnsanların menfaatleri için her türlü çirkinligi yapabilecegini düşünmemek fazlasıyla saflık olur.

Mesela subyancıların da varlıgına inanmak istemiyor insan, "küçücük yavrucuga nasıl yapar böyle bir şeyi" diyoruz ama yapan pislikler var mı? var.

Benzer şekilde "iftira atacak kadar serefsiz insan da yokmuş" gibi geliyor ama onlar da var.

Eğer sonunda ölmek ya da hadım edilmek var diyerek cayacaklarını zannediyorsanız yine yanılıyorsunuz.

Hırsızlıkta elin kesildigi ülkeler yok mu? Peki o ülkelerde hırsızlık son bulmuş mu?

Ben sizin cebinize bana ait bir esyayı gizlice atıp ya da caldıgım bir şeyi siz yapmışsınız gibi göstersem sonra da size hırsız desem şahitlik etsem sizin eliniz kesildiginde bu adaletsizlik olmayacak mı?
Bunun bir benzeri cinsel istismar icin de geçerli olabilir işte.

Siz ne yazdıgınızın farkında mısınız?

"12 yaşındaki cocugun hormonları olmaz, ergenlige giremez vs" demiyor ki kimse. Ancak her ne olursa olsun o yaşta cocugun sözde istegi (!) ile herhangi bir şey olsa dahi o yaşta çocukların rızası diye birşey olmaz!

3 yaşındaki cocuk ve ablası da şekerle kandırılıp kendi istegi ile o eve gitmişler. Buna da mı rıza diyeceksiniz o zaman?

Hukuk toplumun gerisinden gelir deyip verdiginiz örnek ile şu an mevcut tüm suçları aklıyorsunuz. Azıcık ne yazdıgınıza dikkat edin.

+1
Çocukların kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyebilen zihniyetler oldukça idam gelse ne değişecek. Yine kendi rızasıyla yaptığına hükmolunup adamlar yırtacak yine idamdan. Hatta bizim insanımız özgecan'ın ailesinin olduğu gibi de vicdanlıdır, sapıkların ana babaları ağladıkça onları affeder, hapis yatmasını tercih ederler.

Şu an çocuğa tecavüz en az 15 yıl, tecavüz edip öldürürse de müebbet var. Böyle ceza alanlar var mı? Ne hikmetse yok rızası var yok tahrik edildim yok toplumsal giyim kurallarına uymamıştı bilmem ne... Böyle saçmasapan gerekçelerle aklanan cezası azaltılan yığınla insan varken idam mı çözüm olacak? Hukuk sorunluyken idam işler mi, çözüm olur mu?
Hangi medeni ve 'beyinli' ülkede idam var?
Ortadoğu'ya koşuyoruz mübarek. Bi idamımız eksik kalmıştı.
Mini etekliye tacizi tecavüzü müstahak gören yığınla insan var forumda bile, bu zihniyetler olduğu, çocuklar bu şekilde yetiştirildiği sürece, anneler gidecek yerim yok diye çocuklarını babalarından dayak yemesini seyrettirerek büyüttüğü sürece tacizler tecavüzler bitmez.
Çağdışı bir uygulama olan idam gelmemeli. İmzalamıyorum.
He farkındalıksa, böyle olmaz, şimdi kaç anne evdeki şiddetten dolayı, rahat giyinen kadınlara hafif kadın yakıştırması yapması nedeniyle çocuğunun ilerde sapık olabileceğini öğrendi? Var mı öğrenen? Yok, herkes nato.

Imzaladim ve umarim bu gercekten ciddiye alinir. Ama sunu belirtmek isterim; idama karşıyım bunun yerine ömur boyu hapis istiyorum. Bence bu idamdan daha kötu bir ceza. Hepimiz ölecegiz sonucta ama hayatinin geri kalan kismini hapisde gecirmek cok daha kötu diye dusunuyorum...

Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...

https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
Bende imzaladım RABBİM evlatlarımızı kötü niyetli insanlardan korusun inşallah insan görünümlü pisliklerden

Türkiyede suçsuz yere içerde olan bisürü insan var
Keza Amerika da avrupa da da aynı şekilde
Siz oğlunuzun yanlışlıkla idam edilmesini istermisiniz?
Bu ülkede adalet malesef doğruişlemiyor
İdam gelirse çok kişi suçsuz yere ölür arkadaşlar

Evladı bir pisliğin ellerinde can çekişerek ölen bir anneyi idam teselli eder mi bilmem. . . Keşke acılar içinde ölmeleri mümkün olsa.
ahhhh keşke... o minicik yavrulara yaşattıkları acının bin katını yaşayarak ölseler keşke
hatta ölmek için yalvarsalar
ahhhh keşkeeeee

bir anne için yavrusunun o an yaşadıklarını düşünmek bile bir ömür o anneyi deli eder. Sapık hasta ruhlu insanlar ufacık bedenlere tenezzül eden yaratıklar aramızda dolaşmasın artık nefes bile almaları beni rahatsız ediyor. İmzaladım

Bilmiyorum belki burasi bu basligi açmak için pek uygun değil ama son dönemlerde üst üste okuduğum çocuk istismari ve pedofili suclari beni ciddi manada korkutmaya ve bende dert olmaya başladı, ben sadece "vah vahhh"deyip uzulmenin ötesinde bir şeyler yapilmasi taraftariyim...bir çoğumuz sosyal medya kullanicisiyiz,verdiğimiz tepkiyle de olsa belki bir şeyleri değiştirmeye yardimci olabiliriz diye düşünüyorum.Hani denir ya çorbada tuzumuz olsun bu kampanyaya bir imza ile belki ufakta olsa bir katkimiz olur bence.
Ne olur artik sadece uzulmenin ötesinde bir şeyler yapalim,biraz da elimizi tasin altina koymasini bilelim,pedofili çok ciddi bir suçtur ve ülkemizde hicde küçümsenmeyecek sayida insanda var bu hastalik...Her uç cocukdan biri tacize uğruyor ise bu ülkede ki çok korkunç bir oran bu demek ki tahminimizden çok daha fazla fedofili insan var...Lütfen bir anne olarak yalvariyorum size özellikle biz bayanlar bu konuda sessiz kalmayalim,umarim bir iki dakikanizi ayirip kampanyaya destek olursunuz...ve lütfen bu konu burada kalsin,tasinmasin...

https://www.change.org/p/cumhurbaşkanlığı-pedofili-suçlularına-idam-cezası?tk=g6wFCna_t-6K_QjbQwmCLd3l4BZdVuozNCcwSCfiIzw&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
seve seve imzaladım

Merhaba imzaladım umarim faydası olur

X