• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedofili mi bu adam

alaralalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
83
23
3
25
arkadaslar dun 15 yasindaki kiz yegenimle disari ciktik sonra iste ben bufenin onunde bekliyodum bufedeki adam yegenime uygun musun diye sordu birden yegenim de cevap vermedi sonra aldigi seyleri verdi adam iyi aksamlar dedi gitti..uygun musun ne demek?Uygun musun dedikten sonra bi sey de demedi acaba yanlis mi duydum??

arkadaslar dun 15 yasindaki kiz yegenimle disari ciktik sonra iste ben bufenin onunde bekliyodum bufedeki adam yegenime uygun musun diye sordu birden yegenim de cevap vermedi sonra aldigi seyleri verdi adam iyi aksamlar dedi gitti..uygun musun ne demek?Uygun musun dedikten sonra bi sey de demedi acaba yanlis mi duydum??
Yeğeniniz bu konuda ne düşünüyor sordunuzmu?

ne yapacagimi bilemedim ki uykulu muyum yanlis mi duydum falan
Tamam o an düşünmediniz de daha sonra yeğeninizle iletişim kurabilirsiniz demi adam sana böyle bir şey mi dedi yanlış mı anladım diye sorabilirsiniz? Her ihtimale karşı suçlamadan sanki öylesine soruyormuş gibi yaparak.
Diğer yorumlarda okudum sormuşsunuz zaten

nerden taniyacak ki tatildeyiz su an baska ildeyiz yani

Ne zamandir oradasiniz yeni mi geldiniz?
Orada tanişmiş filan olmasin.
Nebileyim randevu filan ayarlamiyorsam biri bana durduk yere uygun musunuz dese "ne diyorsunuz?" Derim yani. Niye tepkisiz kalir ki 🙄 Bilemedim bence yegenle konuşun, o soylemiyorsa baska turlu bilemezsiniz.

Back