• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedallı-kurutuculu temizlik seti

Ben de g.g. den 32 tl ye aldım ve çok memnunum..Normal viledadan daha kuru oluyor ve çok rahat..Fiyat olarak da daha az..Sapından sıkmalı..Bu kadar araştırma yaptığım için kızdım kendime kızdım..MOTEK MAGİC PRATİK MOP SETİ sünger moplar gibi her şeyi üzerinde toparlamıyor ama temizlikde daha pratik..:21:

Ben de g.g. den 32 tl ye aldım ve çok memnunum..Normal viledadan daha kuru oluyor ve çok rahat..Fiyat olarak da daha az..Sapından sıkmalı..Bu kadar araştırma yaptığım için kızdım kendime kızdım..MOTEK MAGİC PRATİK MOP SETİ sünger moplar gibi her şeyi üzerinde toparlamıyor ama temizlikde daha pratik..:21:

Ben çok kararsızım ya 5 defa düşünmeden bişeye karar veremiyorum,sonrasın da pişman olduğum çok oluyor.İki marka arasında kararsız kaldım yine.Netten videolara baktım da ikiside benzer ürünler gibi.
Bunların yedek moplarını nasıl temin edeceğiz peki?

Son düzenleme:
Ben çok kararsızım ya 5 defa düşünmeden bişeye karar veremiyorum,sonrasın da pişman olduğum çok oluyor.İki marka arasında kararsız kaldım yine.Netten videolara baktım da ikiside benzer ürünler gibi.
Bunların yedek moplarını nasıl temin edeceğiz peki?

Daha karar veremedin mi canım ya,kaç ay oldu:1:

Daha karar veremedin mi canım ya,kaç ay oldu:1:

:44::44::44: Kararsızlık kötü maalesef :ssz::52:

Dikdörtgen olan mikrofiber paspaslardan aldım,temizliği güzel ,leke de bırakmıyor fakat,her seferinde elle yıka,sık tekrar tak zor oluyor.
Konuya mesaj yazılınca yine aklım gitti bunlardan mı alsaydım diye.
Sanırım alacağım bu kez karar verdim. :1: :34:

:44::44::44: Kararsızlık kötü maalesef :ssz::52:

Dikdörtgen olan mikrofiber paspaslardan aldım,temizliği güzel ,leke de bırakmıyor fakat,her seferinde elle yıka,sık tekrar tak zor oluyor.
Konuya mesaj yazılınca yine aklım gitti bunlardan mı alsaydım diye.
Sanırım alacağım bu kez karar verdim. :1: :34:

:1:Al canım al gayet kullanışlı ben memnunum :))

Uzun zamandır kullanıyorum .İlk başlarda sıcak bakmamıştım ama aldıktan sonra iyi ki varsın dediğim temizlik aletim oldu.Ben indirimliyken şu an aklımda değil fiyatı PAREX in aldım.Kesilikle kullanın yer bezi ile silmiş gibi tertemiz oluyor sapına bastırdıkça sıkan modeli bende ki.:34:

Parkelerde de kesinlikle su izi bırakmıyor toz da kalmıyor bazı bezler hav bırakır o açıdan belirtmek istedim.Pırıl pırıl oluyor dizlerimize ellerimize yazık alın gitsin :1:

Uzun zamandır kullanıyorum .İlk başlarda sıcak bakmamıştım ama aldıktan sonra iyi ki varsın dediğim temizlik aletim oldu.Ben indirimliyken şu an aklımda değil fiyatı PAREX in aldım.Kesilikle kullanın yer bezi ile silmiş gibi tertemiz oluyor sapına bastırdıkça sıkan modeli bende ki.:34:

Parkelerde de kesinlikle su izi bırakmıyor toz da kalmıyor bazı bezler hav bırakır o açıdan belirtmek istedim.Pırıl pırıl oluyor dizlerimize ellerimize yazık alın gitsin :1:

Teşekkür ederim,
Aldım bende internetten pedallı değil benim kide sopasını bastırdıkça paspas kuruyanlardan ve evet gerçekten iz bırakmıyor bir kaç kez kullandım şimdilik gayet memnunum.

kızlar bende aldım parx olanın hb da dan..çok güzel bir icad ama beğenmediğim bir yanı var..ortada döndürme mekanizması için açıklık var püsküller yok ya o biraz rahatsız etti beni..belki kullandıkça alışırım ama sanki pedallı olanlar daha iyiymiş gibi geliyor..keşke iyice inceleseydim almadan diyorum..

kızlar bende aldım parx olanın hb da dan..çok güzel bir icad ama beğenmediğim bir yanı var..ortada döndürme mekanizması için açıklık var püsküller yok ya o biraz rahatsız etti beni..belki kullandıkça alışırım ama sanki pedallı olanlar daha iyiymiş gibi geliyor..keşke iyice inceleseydim almadan diyorum..

Okuyunca hemen evdekine baktım. Benim aldığım başka bir marka ve dediğin gibi ortada boşluk var.
Dikkatimi çekmemişti,temizlik esnasında sorun yaratmıyor . Kullanan da olumsuz bişey demedi. Ben şimdilik aldığımdan memnunum, umarım memnuniyetim devam eder.

Yeni evliyim ve asiri to alan bir evde oturuyoruz karsimizda bir de insaat baslayacak. Parex lerde ortada sert bolum paarkeyi cizer mi diye endiseliyim vileda easy .. icin olumlu yorumlar okudum sanirim onun ortasinda bosluk yok. Norma
Viledayi sikarken cani cikiyor insanin normal mop ayni sekilde cikar yikasik tak parmaklarim uyusuyor temizlikten sonra, su moplara verdigim parayla neler alirdim kendime ah ahh...

Yeni evliyim ve asiri to alan bir evde oturuyoruz karsimizda bir de insaat baslayacak. Parex lerde ortada sert bolum paarkeyi cizer mi diye endiseliyim vileda easy .. icin olumlu yorumlar okudum sanirim onun ortasinda bosluk yok. Norma
Viledayi sikarken cani cikiyor insanin normal mop ayni sekilde cikar yikasik tak parmaklarim uyusuyor temizlikten sonra, su moplara verdigim parayla neler alirdim kendime ah ahh...

Ben kullandığım modelden memnunum . Normal moplardan çok daha iyi ,sıkması kolay ve iyice sıkınca parkede su lekesi bırakmıyor .

Çıkarıp elde yıkanan var bizde de , aynen dediğin gibi eziyet resmen . Kullanmıyorum , sadece duvar silme de kullanılabilir .

Arkadaşlar ağağıda videosunu paylaştığım mopu uzun zamandır arıyorum bu gün bir web sitesinde 99 tl ye satıldığını gördüm. Mopun adı Vileda Easy Wring UltraMat . Ancak ürünle ilgili hiçbir kullanıcı yorumuna rastlamadığım için ürünün kullanışlı olup olmadığını merak ediyorum. ayrıca ürünün yedek paspası da piyasada mevcut değil anladığım kadarıyla. Eğer varsa kullanan arkadaşların yorumlarını beklemekteyim. İyi akşamlar dilerim.
Video;

Hiç kimse kullanmamış sanırım. Ne olursa olsun ben alacağım :) kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım

Ben bu modeli ilk kez gördüm . Kullandığım pedallı değil otomatik sıkmalı model .
Deneyimlerini merakla bekliyorum .

Vileda da kullanıyorum çok güzel parexten daha iyi çekinmeden alın derim.İkisinide kullandım ikisi de iyi ama vileda daha önde

Hiç kimse kullanmamış sanırım. Ne olursa olsun ben alacağım :) kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım

Kullandınız mı acaba ? bende bugün internette rastladım ve çok kullanışlı gibi geldi.. dediğiniz gibi hiç bir yoruma rastlayamadım internette.. Merakla bekliyorum görüşlerinizi.

Back
X