- 6 Aralık 2012
- 673
- 68
- 323
- 39
- Konu Sahibi Safir Taht
Pedalli degil. Parkede kesinlikle iz birakmiyor.
Hala cok memnunuz.
Hala cok memnunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada biz sosyete pazarindan âldik.
Ben de g.g. den 32 tl ye aldım ve çok memnunum..Normal viledadan daha kuru oluyor ve çok rahat..Fiyat olarak da daha az..Sapından sıkmalı..Bu kadar araştırma yaptığım için kızdım kendime kızdım..MOTEK MAGİC PRATİK MOP SETİ sünger moplar gibi her şeyi üzerinde toparlamıyor ama temizlikde daha pratik..![]()
Ben çok kararsızım ya 5 defa düşünmeden bişeye karar veremiyorum,sonrasın da pişman olduğum çok oluyor.İki marka arasında kararsız kaldım yine.Netten videolara baktım da ikiside benzer ürünler gibi.
Bunların yedek moplarını nasıl temin edeceğiz peki?
Daha karar veremedin mi canım ya,kaç ay oldu![]()
:44::44::44: Kararsızlık kötü maalesef
Dikdörtgen olan mikrofiber paspaslardan aldım,temizliği güzel ,leke de bırakmıyor fakat,her seferinde elle yıka,sık tekrar tak zor oluyor.
Konuya mesaj yazılınca yine aklım gitti bunlardan mı alsaydım diye.
Sanırım alacağım bu kez karar verdim.![]()
![]()
Uzun zamandır kullanıyorum .İlk başlarda sıcak bakmamıştım ama aldıktan sonra iyi ki varsın dediğim temizlik aletim oldu.Ben indirimliyken şu an aklımda değil fiyatı PAREX in aldım.Kesilikle kullanın yer bezi ile silmiş gibi tertemiz oluyor sapına bastırdıkça sıkan modeli bende ki.![]()
Parkelerde de kesinlikle su izi bırakmıyor toz da kalmıyor bazı bezler hav bırakır o açıdan belirtmek istedim.Pırıl pırıl oluyor dizlerimize ellerimize yazık alın gitsin![]()
kızlar bende aldım parx olanın hb da dan..çok güzel bir icad ama beğenmediğim bir yanı var..ortada döndürme mekanizması için açıklık var püsküller yok ya o biraz rahatsız etti beni..belki kullandıkça alışırım ama sanki pedallı olanlar daha iyiymiş gibi geliyor..keşke iyice inceleseydim almadan diyorum..
Yeni evliyim ve asiri to alan bir evde oturuyoruz karsimizda bir de insaat baslayacak. Parex lerde ortada sert bolum paarkeyi cizer mi diye endiseliyim vileda easy .. icin olumlu yorumlar okudum sanirim onun ortasinda bosluk yok. Norma
Viledayi sikarken cani cikiyor insanin normal mop ayni sekilde cikar yikasik tak parmaklarim uyusuyor temizlikten sonra, su moplara verdigim parayla neler alirdim kendime ah ahh...
Hiç kimse kullanmamış sanırım. Ne olursa olsun ben alacağım :) kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım
Hiç kimse kullanmamış sanırım. Ne olursa olsun ben alacağım :) kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım