• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedallı-kurutuculu temizlik seti

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.306
5.495
773
Arkadaşlar pedallı-kurutuculu temizlik setleri var,marketlerde görüyorum,klasik sopalı paspaslar parkelerde su lekesi bırakıyor,bu setlerin paspaslarıda mikrofibermiş.
Kullananlar var mı,memnun musunuz,hangi marka paylaşıp fikir verebilir misiniz?

ben kullanıyorum canım,çok ta memnunum.O pedalı çevirdiğin de paspası iyice sıkılmış oluyor ve yerleri çok ıslak olarak silmemiş oluyorsun.Tavsiye ederim yani..

ben kullanıyorum canım,çok ta memnunum.O pedalı çevirdiğin de paspası iyice sıkılmış oluyor ve yerleri çok ıslak olarak silmemiş oluyorsun.Tavsiye ederim yani..

Paylaşımınız için teşekkür ederim.Yorumunuzdan parkelerde normal paspaslar gibi su lekesi bırakmadığını ve kurulama bezi gerektirmediğini anlıyorum.Kullandığınız hangi marka acaba?

Paylaşımınız için teşekkür ederim.Yorumunuzdan parkelerde normal paspaslar gibi su lekesi bırakmadığını ve kurulama bezi gerektirmediğini anlıyorum.Kullandığınız hangi marka acaba?

Evet kurulamaya gerek kalmıyor.Benim kullandığım Eco Mob ama Vileda markayıda tavsiye ediyorlar..

markette çok şirin duruyorlar ben de almak istiyorum fakat bilemedim ne yapsam

kızlar bende viledanın pedallisini almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun olan koçtaşlarda indirime girmiş 69.90 lira olmuş cevap yazarsanız sevinirim

Ben de easy mop diye bir marka almıştım internetden. Çok memnunum.Ne kadar pedala basarsan o kadar kuru oluyor paspas.Hatta bazen abartıp çok bastığımda makiden çıkan hiç suyu kalmamış çamaşırlar gibi oluyor. Çok pratik tavsiye ederim.

Ben viledanınkini aldım koçtaş tan.
Hiç memnun değilim.
Öyle abartıldığı gibi iyi sıkmıyor.
Kaç tur attırırsan attır yine ıslak.
Hem verdiğim paraya acıdım hemde başlığını almak için yine çok para vermem gerekecek.

Ben viledanınkini aldım koçtaş tan.
Hiç memnun değilim.
Öyle abartıldığı gibi iyi sıkmıyor.
Kaç tur attırırsan attır yine ıslak.
Hem verdiğim paraya acıdım hemde başlığını almak için yine çok para vermem gerekecek.

Teşekkür ederim bilgilendirme için,
İyi ki almadım,ben de çok merak ediyordum.Bir ürün çıktı mı bütün markalar aynısını çıkarıyor.Her yerde görünce iyi falandır diye düşünüyordum.
Size de geçmiş olsun ucuz değil hakikaten.

merhaba hanımlar bende koçtaştan aldım çok çok kuru olmuyor ama ben ellerim suya değmesini istemediğim zamanlarda çok rahat kullanıyorum şahsen ben çok sevdim ama mop gibi kupkuru olmuyor bilgnize....

merhaba hanımlar bende koçtaştan aldım çok çok kuru olmuyor ama ben ellerim suya değmesini istemediğim zamanlarda çok rahat kullanıyorum şahsen ben çok sevdim ama mop gibi kupkuru olmuyor bilgnize....

Paylaşım için teşekkürler,
Lamimant parkede su izi bırakmadan temizler mi diye merak ediyordum.
Mesajlardan iz bıraktığını sonucu çıkıyor sanırım.

Biz de kullanıyoruz, markası EASY DEASY çok memnunuz.
Çok temiz siliyor hiç iz bırakmıyor. Temizlik işimizi çok kolaylaştırdı.
$easy.webp
Biz ilk aldığımızda fiyatı 60 tl falandı. Şimdi 50 olmuş galiba.

Bu arada diğer markalarada baktım ama hiçbiri Easy Deasy kadar iyi değil.
Bunun bez kısmı çok güzel. Bi de çok iyi kurutulabiliyor.

Bakıp bakıp duruyorum alayım mı almayayım mı karar veremedim..Hem pedallı hemde sapı dönenden alayım diyorum..Biri bozulsa diğeri çalışır diye..Kendime sinir oluyorum..:5:

Bakıp bakıp duruyorum alayım mı almayayım mı karar veremedim..Hem pedallı hemde sapı dönenden alayım diyorum..Biri bozulsa diğeri çalışır diye..Kendime sinir oluyorum..:5:

Karar verdin mi hangisini alacağına ya da aldın mı ?

Bu arada diğer markalarada baktım ama hiçbiri Easy Deasy kadar iyi değil.
Bunun bez kısmı çok güzel. Bi de çok iyi kurutulabiliyor.

Pedallı değil bu galiba,sapından bastırarak kurutuyoruz değil mi?
Parkelerde su lekesi bırakmıyor ve hala memnun musun?
Ayrıca nereden aldığını da yazarmısın?

Son düzenleme:
Back
X