- 15 Temmuz 2023
- 49
- 14
- 27
-
- Konu Sahibi hazaleylull
Bende bu ay kullandım 20 mm de igne yaptı doktor bugun igneden sonraki 11. Günüm bakalım beklemedeyim martta klomen kullandım ama sonuç alamadım inşallah bu ay alırım pcosum birde olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğimKızlar merhaba
3 senelik evliyim, son bir senede korunmasız gebe kalamadığım için doktora başvurdum. Pcosum, yumurtalarım çok ama catlama her ay olmuyor.
Çok fazla merak eden olduğu için süreci sizle burdan paylaşacağım , sorularınızı yanıtlayabilirim. Birlikte burdan birbirimize destek olalım. Mart ayında femera kullandım fakat kist oluştu o ay başarısız geçti. Regli görüp kontrole gittim , bu ay adetin 5. Günü femeraya başladım , 5 gün kullandım,2 gün bekledim yumurta kontrolüne gittim. Henüz istenilen boyuta gelmemiş , estrofem ilaç verdi doktor, 2 gün sabah Akşam kullanıp kontrole gideceğim. İstenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak. Var mı bu durumda olanlarınız?
Kızlar merhaba
3 senelik evliyim, son bir senede korunmasız gebe kalamadığım için doktora başvurdum. Pcosum, yumurtalarım çok ama catlama her ay olmuyor.
Çok fazla merak eden olduğu için süreci sizle burdan paylaşacağım , sorularınızı yanıtlayabilirim. Birlikte burdan birbirimize destek olalım. Mart ayında femera kullandım fakat kist oluştu o ay başarısız geçti. Regli görüp kontrole gittim , bu ay adetin 5. Günü femeraya başladım , 5 gün kullandım,2 gün bekledim yumurta kontrolüne gittim. Henüz istenilen boyuta gelmemiş , estrofem ilaç verdi doktor, 2 gün sabah Akşam kullanıp kontrole gideceğim. İstenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak. Var mı bu durumda
Canım ben yaptım 2 yumurtam oluşmuştu bugün test yaptım 15. Günüm ve rabbime şülürler olsun test pozitifKızlar merhaba
Çok fazla merak eden olduğu için süreci sizle burdan paylaşacağım , sorularınızı yanıtlayabilirim. Birlikte burdan birbirimize destek olalım. Mart ayında femera kullandım fakat kist oluştu o ay başarısız geçti. Regli görüp kontrole gittim , bu ay adetin 5. Günü femeraya başladım , 5 gün kullandım,2 gün bekledim yumurta kontrolüne gittim. Henüz istenilen boyuta gelmemiş , estrofem ilaç verdi doktor, 2 gün sabah Akşam kullanıp kontrole gideceğim. İstenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak. Var mı bu durumda olanlarınız?
MaşAllah canım gözün aydın . Klomen mi femara mı kullandın acabaCanım ben yaptım 2 yumurtam oluşmuştu bugün test yaptım 15. Günüm ve rabbime şülürler olsun test pozitif
Femera kullandım canım Allah razı olsun allah sizede nasip etsin inşallahhMaşAllah canım gözün aydın . Klomen mi femara mı kullandın acaba
Estrofem rahim kalınlıgı için veriyor doktorlar döllenmeden sonra bebek tutunabilen diyeKızlar merhaba
MaşAllah sağlıkla al kucağınaFemera kullandım canım Allah razı olsun allah sizede nasip etsin inşallahh
Ben daha önce rahim filmi çektirmiştim canım 3 ay belki kendiliğinden olur diye beklemiştim , sonra belirtttim doktoruma. 2. FEMERA denemem bakalım 2 gün sonra ne diyecek heyecanlıyım iğne evresine gelemedim henüzBende bu ay kullandım 20 mm de igne yaptı doktor bugun igneden sonraki 11. Günüm bakalım beklemedeyim martta klomen kullandım ama sonuç alamadım inşallah bu ay alırım pcosum birde olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim
Estrofem rahim kalınlıgı için veriyor doktorlar döllenmeden sonra bebek tutunabilen diyeBen bu durumlardan 1 kere geçtim Nisan ayında klomen kullandım iğne vuruldum fakat olumsuz oldu . İğneden kaynaklı mıdır bilmiyorum ama 7 gün süren reglim 3 gün sürdü kanamam da eskisi gibi değildi yani çok azdı . 1 günde kahverengi akıntı toplam 4 gün . Bu ay gitmedim doktora ovülasyon yapıyorum diğer aya kalmaz inşallah , kalırsa sa doktorumdan femara isteyeceğim bende .
Maşallah, sağlıcakla gelsin minik. İlk denemeniz miydiCanım ben yaptım 2 yumurtam oluşmuştu bugün test yaptım 15. Günüm ve rabbime şülürler olsun test pozitif
2. canim ama bu yıl ilk mutlaka avakado ceviz kabak çekirdeği zeytinyağı ye zaten yazdım bürün takviyeleri bu sene inş hepimiz hamile oluruz önemli olan kaliteli bir yumurtaMaşallah, sağlıcakla gelsin minik. İlk denemeniz miydi
Bende mümkün olduğunca avokado , çiğ kuruyemiş tüketmeye dikkat ediyorum heyecanlıyım cumartesi gideceğim bakalım2. canim ama bu yıl ilk mutlaka avakado ceviz kabak çekirdeği zeytinyağı ye zaten yazdım bürün takviyeleri bu sene inş hepimiz hamile oluruz önemli olan kaliteli bir yumurta
Bende daha önce rahim filmi çektirdim canım başlamadan önce yaptırdım ki her hangi bir tedavi uygulandığında sonuç alabileyim diye , eğer rahimle ilgili sıkıntı olsa tedaviler boşuna olurduBende bu ay kullandım 20 mm de igne yaptı doktor bugun igneden sonraki 11. Günüm bakalım beklemedeyim martta klomen kullandım ama sonuç alamadım inşallah bu ay alırım pcosum birde olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim
İğneden sonra kaçıncı günde pozitifi gördünüz benim bugun 12. Günüm ama negatif çıktı bu ayda olmadı sanırım2. canim ama bu yıl ilk mutlaka avakado ceviz kabak çekirdeği zeytinyağı ye zaten yazdım bürün takviyeleri bu sene inş hepimiz hamile oluruz önemli olan kaliteli bir yumurta
15. Gün gördüm canım 13. Günde kasık ağrılarım başladıİğneden sonra kaçıncı günde pozitifi gördünüz benim bugun 12. Günüm ama negatif çıktı bu ayda olmadı sanırım
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim onda hiç belirti hissetmemiştim şuan kasık agrılarım başladı hafif15. Gün gördüm canım 13. Günde kasık ağrılarım başladı
Evet benimde ilk hafif oldu ertesi gün adet olacağım gibi hissettim öğrenene kada halada devam ediyorBen bir kimyasal gebelik geçirdim onda hiç belirti hissetmemiştim şuan kasık agrılarım başladı hafif
Merhaba benim iğneyle birlikte 11.ci günüm dün kan vardım hep 2.30 çıkıyordu dün beta 2.79 çıktı progesteron da 13.3 çıktı bu gün de test yaptım sizce var mı yükselir mi değer15. Gün gördüm canım 13. Günde kasık ağrılarım başladı