Pcoslu olup kaçıncı transferde bebeğiniz tutundu? Anket yapıyorum

Pcoslu olup kaçıncı transferde bebeğiniz tutundu?

• 1

OY: 3 50,0%
  • 2

OY: 0 0,0%
  • 3

OY: 2 33,3%
  • 4 ve üzeri

OY: 1 16,7%

• Ankete Katılan
    6

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.425
1.488
31
Kızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?

Bende de pkos var daha transfer olmadım rahim dinlendirme aşamasındayım bekliyorum bakalım sonuçlar merak ediyorum bende

Ben de transfer hazırlığındayım az kaldı :) henüz kimse katılmadı ankete, sadece merak ettiğim ilk seferde tutma oranı fazla mı az mı acaba
Valla hiç bilmiyorum nasip meselesi ya arkadaşımın ilkte tuttu ama pkos değildi pkos olmayıp tutmayanda çok kişi var olumlu düşünelim hayırlısıyla tutar inşallah kaç embriyo donduruldu canım

Valla hiç bilmiyorum nasip meselesi ya arkadaşımın ilkte tuttu ama pkos değildi pkos olmayıp tutmayanda çok kişi var olumlu düşünelim hayırlısıyla tutar inşallah kaç embriyo donduruldu canım
Benim 5. Gün embriyosu 4 tane var , senin kaç donduruldu :)

Maşallah inşallah hayırlısıyla tutunur birisi de diğerleri kalır benim 15 tane donduruldu 4.gün donduruldu ama neden öyle yaptılar anlamadım
Ay maşallah ne güzel çok olması . 4. Gün embriyosu hakkında çok bilgim yok ama kaliteli oluyorlar sanırım dimi

Ay maşallah ne güzel çok olması . 4. Gün embriyosu hakkında çok bilgim yok ama kaliteli oluyorlar sanırım dimi
Çok şükür elhamdülillah bende bu kadar beklemiyordum
4.günde dondurmuş olmalarının sebebi pazar gününe geliyordu beşinci günü büyük ihtimalle pazar günü orası kapalı olduğu için dördüncü günden dondurdular kaliteleri iyi demişti ama bakalım artık hayırlısı Allah tan

Bakalım 15 bebiş embriyosundan hangisi size tutunacak
Şimdi 2. Adeti mi bekliyorsunuz peki

Bakalım 15 bebiş embriyosundan hangisi size tutunacak
Şimdi 2. Adeti mi bekliyorsunuz peki
Ahahah valla nasip kaç adet transfer yapacak onu bilsem
Yaa bilmiyorum ki Opu dan sonra adet olunca gel dediler gittim Lucrin vurdular 1 ay sonra gel dediler duruma göre bakacaklar sanırım artık

Kızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?
3. Deneme ama 3. Denemeye kadar aslında hiçbir sorun yoktu rahim v.s ilk deneme direk negatif 2. Denemem düşük 3. Denemeden bir oğlum var çok şükür rabbim sizede nasip etsin

Bende pcosum 1. Ve 3. Aşılamam tuttu canım ilki düşük oldu inşallah bu defa kucağıma almak nasip olsun 7 haftaligiz şuan başka sorun yoktu sebepsiz infertilite diyodu doktorlar tüp bebeğe başlayacaktım kist olduğu için bu ayı boş geçirmek istemedim 3.asilamayi oldum çok şükür tüpe gerek kalmadı rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah ben ve tüm hamilelerde sağlıkla kucağımıza alırız sizinde boool şans ve pozitif sonuçlarınız olsun inşallah

Benimde üçüncü de oldu ama benim pcos hafifti eşimin sperm sayısı ve morfoloji düşüktü. İlki tek embriyo direkt negatif ikinci çift embriyo kimyasal oldu çok şükür üçüncü transferde pozitifi gördük şuan 8 haftalık olduk :)) Allah size de nasip eder inşallah

Merhabalar, bende pcosluyum. Kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdir. Eşimde de problem vardı. Oğlum ilk denememizde tutundu. Normal doğum yaptım hatta. Şu an 4 yaşında. Bence bu işler nasip. Hatta pcos olanlar tüp bebekte daha şanslı gibi. Çünkü yumurta/ embriyo sayıları fazla çıkıyor. Herkes için hayırlısı olsun

Balım ergenlikten bu yana ağır pcos var eşimde sprem problemleri var Ağustos'ta ilk transfer oldum ve malesef negatif Aralık'ta bir daha deneyeceğim dinlenmek istedim bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…