- 30 Nisan 2023
- 1.425
- 1.488
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Kızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de transfer hazırlığındayım az kaldı :) henüz kimse katılmadı ankete, sadece merak ettiğim ilk seferde tutma oranı fazla mı az mı acabaBende de pkos var daha transfer olmadım rahim dinlendirme aşamasındayım bekliyorum bakalım sonuçlar merak ediyorum bende
Valla hiç bilmiyorum nasip meselesi ya arkadaşımın ilkte tuttu ama pkos değildi pkos olmayıp tutmayanda çok kişi var olumlu düşünelim hayırlısıyla tutar inşallah kaç embriyo donduruldu canımBen de transfer hazırlığındayım az kaldı :) henüz kimse katılmadı ankete, sadece merak ettiğim ilk seferde tutma oranı fazla mı az mı acaba
Benim 5. Gün embriyosu 4 tane var , senin kaç donduruldu :)Valla hiç bilmiyorum nasip meselesi ya arkadaşımın ilkte tuttu ama pkos değildi pkos olmayıp tutmayanda çok kişi var olumlu düşünelim hayırlısıyla tutar inşallah kaç embriyo donduruldu canım
Maşallah inşallah hayırlısıyla tutunur birisi de diğerleri kalır benim 15 tane donduruldu 4.gün donduruldu ama neden öyle yaptılar anlamadımBenim 5. Gün embriyosu 4 tane var , senin kaç donduruldu :)
Ay maşallah ne güzel çok olması . 4. Gün embriyosu hakkında çok bilgim yok ama kaliteli oluyorlar sanırım dimiMaşallah inşallah hayırlısıyla tutunur birisi de diğerleri kalır benim 15 tane donduruldu 4.gün donduruldu ama neden öyle yaptılar anlamadım
Çok şükür elhamdülillah bende bu kadar beklemiyordumAy maşallah ne güzel çok olması . 4. Gün embriyosu hakkında çok bilgim yok ama kaliteli oluyorlar sanırım dimi
Bakalım 15 bebiş embriyosundan hangisi size tutunacakÇok şükür elhamdülillah bende bu kadar beklemiyordum
4.günde dondurmuş olmalarının sebebi pazar gününe geliyordu beşinci günü büyük ihtimalle pazar günü orası kapalı olduğu için dördüncü günden dondurdular kaliteleri iyi demişti ama bakalım artık hayırlısı Allah tan
Ahahah valla nasip kaç adet transfer yapacak onu bilsemBakalım 15 bebiş embriyosundan hangisi size tutunacak
Şimdi 2. Adeti mi bekliyorsunuz peki
Ne zaman transferinizBen de transfer hazırlığındayım az kaldı :) henüz kimse katılmadı ankete, sadece merak ettiğim ilk seferde tutma oranı fazla mı az mı acaba
3. Deneme ama 3. Denemeye kadar aslında hiçbir sorun yoktu rahim v.s ilk deneme direk negatif 2. Denemem düşük 3. Denemeden bir oğlum var çok şükür rabbim sizede nasip etsinKızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?
Bende pcosum 1. Ve 3. Aşılamam tuttu canım ilki düşük oldu inşallah bu defa kucağıma almak nasip olsun 7 haftaligiz şuan başka sorun yoktu sebepsiz infertilite diyodu doktorlar tüp bebeğe başlayacaktım kist olduğu için bu ayı boş geçirmek istemedim 3.asilamayi oldum çok şükür tüpe gerek kalmadı rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah ben ve tüm hamilelerde sağlıkla kucağımıza alırız sizinde boool şans ve pozitif sonuçlarınız olsun inşallahKızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?
Muhtemelen sorun olmazsa haftaya gibi :)Ne zaman transferiniz
Balım ergenlikten bu yana ağır pcos var eşimde sprem problemleri var Ağustos'ta ilk transfer oldum ve malesef negatif Aralık'ta bir daha deneyeceğim dinlenmek istedim bir süreKızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?
Benimde pazartesi inşallah pozitifler alırızMuhtemelen sorun olmazsa haftaya gibi :)
Transferiniz ne zaman benim 2.transferim olacak 20 kasımda ilki tutmadı maalesefKızlar anket açıyorum , polikistik overliler cevaplarsa çok sevinirim. Tüp bebek yaptırıp pcoslu olup bebeğiniz kaçıncı seferde tutmuştu ?