pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

Anladim canim öyle tanıdığım kimse yok ama inşallah öyle bi terslik yoktur

Kan degilde direkt idrarda bakilmisti bana kasik agrisi sikayetinden gittigim icin sonra gebelik cikinca ultrasondan bakti kese olusmus 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gel dedi doktor
Ay ne güzel kese oluşmussa bayağı ilerlemiş seninki o zaman bende dayanamadım test yapicam dediğim tarihten 4 gün önce yani az once yaptım tabiki yine yine negatif umut ettiğim gün çatlamış olsa 12 13 gün olacaktı çıkardı herhalde 48 49 gün oldu döngü geleceği yok yine adetin umarım sonu senin gibi güzel olur dua eder misin benim için?

Tabii ki ederim inşallah en kisa zamabda guzek haberler alirsib hayirli ve saglikli.

Bende pcosluyum bugün inofolic combiye başladım daha önce toz halini kullanıyordum. Bi yandanda hekim takibindeyim tabi iki ay sonra kontrolüm var inşallah değerler normale döner. Hepimiz beklediğimiz yavrularımıza kavuşuruz umarım. En son mesajdan bu yana yaklaşık üç ay geçmiş durumunda bi değişiklik ilerleme yada inşallah gebe olan var mı :)

İnşallah isteyen hic kimsenin kucağını boş koymaz Rabbim sizede nasip olur inşallah.

mrb arkadaşlar bende pkoluyum inofolic combi glukofen ve aspirin kullanıyorum 1,5 yıl oldu bebek istiyoruz ilaçları 15 gündür kullanıyorum normalde hastalanmam lazımdı bugün 29 gün oldu ilaçlarm geciktiriyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…