- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Anladim canim öyle tanıdığım kimse yok ama inşallah öyle bi terslik yokturBenimde uzun zaman olmayinca banada oyle demislerdi rahim ters olabilir mi diye bende doktor bilir soylerdi diyordum ama bilmiyor diyorlar çıkıkçı kadinlar oluyormus onlar biliyorlarmis hatta hastanede bi kadin 8 sene sonra oyle bi kadindan vesile hamile kalmis denemedigim sey kalmadi demisti rahmim tersmis duzeltti dedi ikinci cocugumdada duzeltti hatta dedi adres verdi bana ama ben o gun hamilelik haberimi aldim.
İnşallahAnladim canim öyle tanıdığım kimse yok ama inşallah öyle bi terslik yoktur
Kan testi yaptırdın mi canim keseyi falan gordun muİnşallah
Kan degilde direkt idrarda bakilmisti bana kasik agrisi sikayetinden gittigim icin sonra gebelik cikinca ultrasondan bakti kese olusmus 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gel dedi doktorKan testi yaptırdın mi canim keseyi falan gordun mu
Ay ne güzel kese oluşmussa bayağı ilerlemiş seninki o zaman bende dayanamadım test yapicam dediğim tarihten 4 gün önce yani az once yaptım tabiki yine yine negatifKan degilde direkt idrarda bakilmisti bana kasik agrisi sikayetinden gittigim icin sonra gebelik cikinca ultrasondan bakti kese olusmus 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gel dedi doktor
Tabii ki ederim inşallah en kisa zamabda guzek haberler alirsib hayirli ve saglikli.Ay ne güzel kese oluşmussa bayağı ilerlemiş seninki o zaman bende dayanamadım test yapicam dediğim tarihten 4 gün önce yani az once yaptım tabiki yine yine negatifumut ettiğim gün çatlamış olsa 12 13 gün olacaktı çıkardı herhalde 48 49 gün oldu döngü geleceği yok yine adetin umarım sonu senin gibi güzel olur dua eder misin benim için?
Allah razı olsun canım benim bende sana edicem sağlıkla kucağına alırsın büyütürsun insAllahTabii ki ederim inşallah en kisa zamabda guzek haberler alirsib hayirli ve saglikli.
Sendende Allah razı olsun.Allah razı olsun canım benim bende sana edicem sağlıkla kucağına alırsın büyütürsun insAllah
İnşallah isteyen hic kimsenin kucağını boş koymaz Rabbim sizede nasip olur inşallah.Bende pcosluyum bugün inofolic combiye başladım daha önce toz halini kullanıyordum. Bi yandanda hekim takibindeyim tabi iki ay sonra kontrolüm var inşallah değerler normale döner. Hepimiz beklediğimiz yavrularımıza kavuşuruz umarım. En son mesajdan bu yana yaklaşık üç ay geçmiş durumunda bi değişiklik ilerleme yada inşallah gebe olan var mı :)
Yok ben tedavi olmuyorum inofolic bir buçuk ay kullandim fayda etmedi devam etmedim önce kilo vermem gerek cabaliyorum bakalim nasipVarmı tedavilerinizde ilerleme peki süreç nasıl şuan
İnşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız sonrada gelsin bebişYok ben tedavi olmuyorum inofolic bir buçuk ay kullandim fayda etmedi devam etmedim önce kilo vermem gerek cabaliyorum bakalim nasip
Maşallah darısı başımızaBen 10 gun kullandim 11. Gun hamile oldugumu ogrendim biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?