pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

Ben inofolik kullaniyorum dun kutuyu bitirdim yumurtladimmi yumurtlamadm mi bilemiyorm bikacgun iliskiyle degerlenidiryorum hergun olmuyor 3gunde 1 diyelim bazen 4 belki bundan dolayidir duzensiz ilski ama yumurtlamayi bilsem keske ovulasyon testleri hep yaniltici oluyor denedim anlayamadm

Benim hep geciktigi için bilemiycemnama forumda inofolic kullanırken gecikmeler olduğunu okudum

Doktorunuz pcos u öğrenince herhamgi bir tedavi başlatmadı mı
8 aydır tedavi görüyorum cnm klomen femara gonal f kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadm kendiliğinden yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor şuan kullandığım ilaçlar iyi gelecekmiş ara verdim biraz tüp bebek için ön görüşme yapmıştık testler istemişlerdi yaptırdım hiç bi sorun yok kafamı dinlemek istiyorum bi kaç ay olmazsa tüpe geçeceğim zaten

Hayırlısı olur inşallah ben daha yeni başladım doğum kontrol hapıyla dinlendiriyoruz yumurtaları bende yumurtlama gerçekleşmiyormuş bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor

Hayırlısı olur inşallah ben daha yeni başladım doğum kontrol hapıyla dinlendiriyoruz yumurtaları bende yumurtlama gerçekleşmiyormuş bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor
HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HERKES İÇİN EN İYİSİ NEYSE O OLUR SABREDEREK BEKLEYECEĞİZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIMDA GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ

HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HERKES İÇİN EN İYİSİ NEYSE O OLUR SABREDEREK BEKLEYECEĞİZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIMDA GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ
Evet öyle birbirimize bılca dua edelim inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun herşey

Sorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.
Bana umut oldu yazdıkların benimde lh fsh yüksek prolaktinde sopan suyu bir ay uyguladım bitti bir bucuk aydır hayıt suyu içiyorum prolaktin içinde dostinex basladım . İnofolic combi kullansam mı doktorlara kaldıysa işimiz yok yasın genc plur yok bekleyelim zaman geciyor

Banada 5-6 doktora gittim bir yil olmamisti evleneli olur bisy yok dedi gonderdiler ama senede 1-2 kere adet oluyordum onuda umursamadilar en son bi uzmana gittim o da dogum kontrol hapi verdi 1 yil bekleme deyince bende o kadar bekleyemem dedim kendi basimin caresine baktim iyikide dinlememisim bu ay yeni birakmis olacaktim verdigi ilaclari ve suan 6 aylik hamileyim :) inofolic de deneyin bence hep doktorlara biraktim bi yere gelemedim umrunda degil cogunun yani.

Bana bu ay olmassa klomen baslayacak klomen de kullanmak istemiyorum bu daha iyiyse diyorum bu ilacı kullanayım

Bana bu ay olmassa klomen baslayacak klomen de kullanmak istemiyorum bu daha iyiyse diyorum bu ilacı kullanayım
Bence daha iyi ben o kadar cok inandim ki soganin ise yarayacagina biraktiktan bir hafta sonra kanda negatif cikti ama yinede umudumu kaybetmedim 1 haftaligina memlekete gidecektik dedim gelimce tekrar uygulayacagim ama nasip olmadi memlekette hamileligimi ogrendim o sirada inofolic aliyordum 1 haftadir biraktim hemen

Bende bugün baslayacagım 19.günüm 31 günde adet oluyorum o zmana kadar daha zaman var bakalım belki faydası olur aslında yumurtlamadan önce baslamak gerekir bnim fikrimce buna onzman etkili olur gerçi kullananlar istenildiği zaman baslanabilir diyor .

Belki klomene gerek kalmaz ipneye falan da bu ay güzel haberler alırım veririm bende burdan ama hamile kalırsam yakınlarıma söylemeyi düşünmüyorum bir süre ilkinden tecrübe oldu bana ama umutluyum bu aydan nedense

Ben rastgele basladim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…