- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
aynen sen yine de baktır ve bi kaç kilo ver boy kilo kaç ?Insulin e baktirmadim aslinda ya baktirmayi dusunuyorum cok bi kilom yok aslinda ama yinede vermeyi dusunuyorum agrilar beni mahvetti ama
159 boy 58 kilo vucut kitle endeksim fena degil cikiyor ama yinede 8 kiloyu versem super olur 44 kiloyla evlendim 15 ayda 58 oldum iyi miaynen sen yine de baktır ve bi kaç kilo ver boy kilo kaç ?
en yine iyisin ben de 1 58 boy 64,5 kiloydum yarım kilocuk verdim 54 le evlendim on ay bir yıl gibi bir sürede on kilo aldım159 boy 58 kilo vucut kitle endeksim fena degil cikiyor ama yinede 8 kiloyu versem super olur 44 kiloyla evlendim 15 ayda 58 oldum iyi mi
Amin inşallah gelir deneyimlerime göre glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketip kilo verince yumurtalıklar düzgün çalışmaya başlıyor.. Allah kolaylık versin yumurta takibi önemli. Yumurtladığımız günü kaçırırsak bir ay boşa gider o yüzden ya yumurtlama testi alın takip edin ki pcolar çok yakalayamıyor bu testle yada gün aşırı birliktelikAmin ablacım bende 15 16 yaşından beri biliyorum pcoslu olduğumu 15 aydır evliyim 5 aydrır deniyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek inofolic de etkili diyorlar insülinde hamile kalma yollarında ilk ve son kullandığım ilaç olur inşAllah diyetede başladım umarım uzun sürmez bir iki aya kalmadan gelir mucizem ve isteyen herkesinde tabiki Rabbim kimseyi evlatszılıkla sınamasın
Yok maalesef yapamadim ama degerlendirdim hayirlisi insallah ilac icene kadar bi agri yok ilac icince basliyor kasiklar ve bel cevresi agrimaya.ovulasyon testi yaptın mı kuzum
muhtemelen yumurtlama ağrısıdr öyleyse bi kaç gün içinde geçmesi lazım yoksa yan etkidir ama sanmam yan etli yapıcak bişey değil...Yok maalesef yapamadim ama degerlendirdim hayirlisi insallah ilac icene kadar bi agri yok ilac icince basliyor kasiklar ve bel cevresi agrimaya.
aynn ara sıra yumurtlayınca çok maliyetli birde sık ilişki ve akıntı takibi ile durumu kurtarmaya çalışıyorum bakalımAmin inşallah gelir deneyimlerime göre glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketip kilo verince yumurtalıklar düzgün çalışmaya başlıyor.. Allah kolaylık versin yumurta takibi önemli. Yumurtladığımız günü kaçırırsak bir ay boşa gider o yüzden ya yumurtlama testi alın takip edin ki pcolar çok yakalayamıyor bu testle yada gün aşırı birliktelik
Günde 2 alıyordum 1e dusurdum bakalim bugun pek bi agri olmadi belkide doz yuzundendi o kadar agrimuhtemelen yumurtlama ağrısıdr öyleyse bi kaç gün içinde geçmesi lazım yoksa yan etkidir ama sanmam yan etli yapıcak bişey değil...
bilmiyorum ki canım ilaç değil kibu gıda takviyesi prospektüsünde bile yok yan etkileri bende hiçbir yan etkisi olmadı ama olumlu etki etti sanırım ilk defa yumurtladım bu ay :)Günde 2 alıyordum 1e dusurdum bakalim bugun pek bi agri olmadi belkide doz yuzundendi o kadar agri
Yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmiyorum ki takip edemiyorum adet duzensizbilmiyorum ki canım ilaç değil kibu gıda takviyesi prospektüsünde bile yok yan etkileri bende hiçbir yan etkisi olmadı ama olumlu etki etti sanırım ilk defa yumurtladım bu ay :)
Bende emin değilim bakalım adet gelirse anlkcam artık ya insAllab bebis tuthjsstir ordan anlrim bakalım bu arda bayramn mübarek olsun tatlım:)Yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmiyorum ki takip edemiyorum adet duzensiz100 günü gecti adet olmayali ne yapicam bilmiyorum
Seninde bayramin mubarek olsun. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah istediklerini hayirli eylesin rabbim.Bende emin değilim bakalım adet gelirse anlkcam artık ya insAllab bebis tuthjsstir ordan anlrim bakalım bu arda bayramn mübarek olsun tatlım:)
Amin canım bat ne zaman seninSeninde bayramin mubarek olsun. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah istediklerini hayirli eylesin rabbim.
Kizlar hamileyimmm sogan suyu ve hayit sayesinde ilk aydan ise yaradi hemdee
İnşallah canım bende 3. Kutudayim inofolic metarfin le kilo verdin mi? Müjdeli haberini bekliyorum test yapınca yaz canimMerhaba ben de pko'luyum. Başta metformin kullandım ama gebelik isteyince dr metformini kesip inofolic başladı, 3 kutu kullandım. Bu ay da çatlatma iğnesi oldum. inşallah güzel haberlerimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?