- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Aaaa tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağına al heyecan yaptım şimdi :)) inofolici unuttun onunda faydası olmuştur benceKizlar hamileyimmm sogan suyu ve hayit sayesinde ilk aydan ise yaradi hemdee
4 haftalik dedi doktor inofolic e baslayali 15 gun falan oldu heraldeAaaa tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağına al heyecan yaptım şimdi :)) inofolici unuttun onunda faydası olmuştur bence
İnşallah canım bende 3. Kutudayim inofolic metarfin le kilo verdin mi? Müjdeli haberini bekliyorum test yapınca yaz canim
Hayıt otu suyu ya da hapini alıp kullan canım evlenmeden nap ne et adetini düzene sok evlenince bizim gibi zorluk çekme ama sakin ola bu işi doğum kontrol ilaçları ile yapma bi işe yaramiyorlarMaalesef bende de pcos var 18 yaşındayım. Ilacsiz adet yok.İnşallah hepiniz kurtulursunuz, bebek sahibi olabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
He o zaman belki soğan kuru ve hayıt sayesinde olmuştur her ne vesile olduysa olsun çok güzel bi duygudur eminim :))4 haftalik dedi doktor inofolic e baslayali 15 gun falan oldu heraldeonunda olmustur heralde faydasi
Ne güzel bende verebilsem su fazlaliklari iyi olacakinşallah hepimiz gzel haberlerimizi paylaşırız:)
metformin kullandığım süreçte eklenti şekeri de tamamen kestim, bu şekilde 4 ayda 7 kilo verdim, ancak kilo vermem durdu, şimdi bir diyetisyenle çalışıyorum.
Ben hala soktayim 13 aydir hep husrandi gebelik icin gitmemistim bu sefer kasiklarimdaki agri icin enfeksiyondan suphelendim gittim gebe oldugumu ogrendim soktayim kalp atisi duymadan sindiremiycem heralde olayi :)He o zaman belki soğan kuru ve hayıt sayesinde olmuştur her ne vesile olduysa olsun çok güzel bi duygudur eminim :))
Maalesef bende de pcos var 18 yaşındayım. Ilacsiz adet yok.İnşallah hepiniz kurtulursunuz, bebek sahibi olabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Hayıt otu suyu ya da hapini alıp kullan canım evlenmeden nap ne et adetini düzene sok evlenince bizim gibi zorluk çekme ama sakin ola bu işi doğum kontrol ilaçları ile yapma bi işe yaramiyorlar
kesinlikle, erken önlem almaya çalışın, hele de fazla kilonuz varsa mutlaka vermeye çabalayın, kilo en büyük düşmanımız
bir de insülin direnciniz var mı diye baktırmanızı tavsiye ederim. Ben "çok işim var, sonra bakarım" diye yasmin alıp oturduğuma çok pişmanım, yaş aldıkça zorlaşıyormuş meğer.
Hayırlı olsun canim. Bende senin gibiyim 13 aydir hüsran ama sen güzel haberi almissin bi sorunun varmiydi doktora gitmismiydinBen hala soktayim 13 aydir hep husrandi gebelik icin gitmemistim bu sefer kasiklarimdaki agri icin enfeksiyondan suphelendim gittim gebe oldugumu ogrendim soktayim kalp atisi duymadan sindiremiycem heralde olayi :)
Sorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.Hayırlı olsun canim. Bende senin gibiyim 13 aydir hüsran ama sen güzel haberi almissin bi sorunun varmiydi doktora gitmismiydin
Pcosmu mu var canım?Hayırlı olsun canim. Bende senin gibiyim 13 aydir hüsran ama sen güzel haberi almissin bi sorunun varmiydi doktora gitmismiydin
Tekrar hayırlı olsun canim sağlıkla kucagina al. demek ki sogan suyu kistleri eristmis. En azından ufak bi sorun olunca çözüm bulunuyo bende sorun yok ama yinede olmuyoSorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.
Hayır canım yokPcosmu mu var canım?
İnşallah olur canım Rabbim daha fazla aratmasin ..Hayır canım yok
Amin Sağol canımİnşallah olur canım Rabbim daha fazla aratmasin ..
Cok tesekkur ederim.Tekrar hayırlı olsun canim sağlıkla kucagina al. demek ki sogan suyu kistleri eristmis. En azından ufak bi sorun olunca çözüm bulunuyo bende sorun yok ama yinede olmuyo
Doktora gidiyorum aylardir. Ama öyle bişey demedi. Öyle bişey olsa ultrasonla bakarken anlamazmiydi ?Cok tesekkur ederim.
Rahim tersligi olabilir mi acaba sizde?
Benimde uzun zaman olmayinca banada oyle demislerdi rahim ters olabilir mi diye bende doktor bilir soylerdi diyordum ama bilmiyor diyorlar çıkıkçı kadinlar oluyormus onlar biliyorlarmis hatta hastanede bi kadin 8 sene sonra oyle bi kadindan vesile hamile kalmis denemedigim sey kalmadi demisti rahmim tersmis duzeltti dedi ikinci cocugumdada duzeltti hatta dedi adres verdi bana ama ben o gun hamilelik haberimi aldim.Doktora gidiyorum aylardir. Ama öyle bişey demedi. Öyle bişey olsa ultrasonla bakarken anlamazmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?