pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

Maalesef bende de pcos var 18 yaşındayım. Ilacsiz adet yok.İnşallah hepiniz kurtulursunuz, bebek sahibi olabilirsiniz Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım bende 3. Kutudayim inofolic metarfin le kilo verdin mi? Müjdeli haberini bekliyorum test yapınca yaz canim

inşallah hepimiz gzel haberlerimizi paylaşırız:)
metformin kullandığım süreçte eklenti şekeri de tamamen kestim, bu şekilde 4 ayda 7 kilo verdim, ancak kilo vermem durdu, şimdi bir diyetisyenle çalışıyorum.

Maalesef bende de pcos var 18 yaşındayım. Ilacsiz adet yok.İnşallah hepiniz kurtulursunuz, bebek sahibi olabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Hayıt otu suyu ya da hapini alıp kullan canım evlenmeden nap ne et adetini düzene sok evlenince bizim gibi zorluk çekme ama sakin ola bu işi doğum kontrol ilaçları ile yapma bi işe yaramiyorlar

Ne güzel bende verebilsem su fazlaliklari iyi olacak

He o zaman belki soğan kuru ve hayıt sayesinde olmuştur her ne vesile olduysa olsun çok güzel bi duygudur eminim :))
Ben hala soktayim 13 aydir hep husrandi gebelik icin gitmemistim bu sefer kasiklarimdaki agri icin enfeksiyondan suphelendim gittim gebe oldugumu ogrendim soktayim kalp atisi duymadan sindiremiycem heralde olayi :)

Hayıt otu suyu ya da hapini alıp kullan canım evlenmeden nap ne et adetini düzene sok evlenince bizim gibi zorluk çekme ama sakin ola bu işi doğum kontrol ilaçları ile yapma bi işe yaramiyorlar

kesinlikle, erken önlem almaya çalışın, hele de fazla kilonuz varsa mutlaka vermeye çabalayın, kilo en büyük düşmanımız
bir de insülin direnciniz var mı diye baktırmanızı tavsiye ederim. Ben "çok işim var, sonra bakarım" diye yasmin alıp oturduğuma çok pişmanım, yaş aldıkça zorlaşıyormuş meğer.

Dil-i bitab
Bir ara soğan kuru denedim ama baya bi olmadigim için tarlusalla hallettim soğan kuru ise yaramadi muhtemelen baska seyleri de denerim dediginiz gibi doktor zaten anca yasmin veriyor ve ufak bi düzelme asla yok ilaclara karşıyım elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Hele ileride evlenip çocuk dusunursem vay halime pcosun yanında romatizma da var çünkü zorluyorlar

Ben hala soktayim 13 aydir hep husrandi gebelik icin gitmemistim bu sefer kasiklarimdaki agri icin enfeksiyondan suphelendim gittim gebe oldugumu ogrendim soktayim kalp atisi duymadan sindiremiycem heralde olayi :)
Hayırlı olsun canim. Bende senin gibiyim 13 aydir hüsran ama sen güzel haberi almissin bi sorunun varmiydi doktora gitmismiydin

Hayırlı olsun canim. Bende senin gibiyim 13 aydir hüsran ama sen güzel haberi almissin bi sorunun varmiydi doktora gitmismiydin
Sorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.

Sorunum lh hormonumun yuksekligiydi ve bircok kist vardi yumurtaliklarda sogan suyu ve hayit suyu ictim son 15 gundurde inofolic kullaniyordum gebe oldugumu ogrendim.
Tekrar hayırlı olsun canim sağlıkla kucagina al. demek ki sogan suyu kistleri eristmis. En azından ufak bi sorun olunca çözüm bulunuyo bende sorun yok ama yinede olmuyo

Doktora gidiyorum aylardir. Ama öyle bişey demedi. Öyle bişey olsa ultrasonla bakarken anlamazmiydi ?
Benimde uzun zaman olmayinca banada oyle demislerdi rahim ters olabilir mi diye bende doktor bilir soylerdi diyordum ama bilmiyor diyorlar çıkıkçı kadinlar oluyormus onlar biliyorlarmis hatta hastanede bi kadin 8 sene sonra oyle bi kadindan vesile hamile kalmis denemedigim sey kalmadi demisti rahmim tersmis duzeltti dedi ikinci cocugumdada duzeltti hatta dedi adres verdi bana ama ben o gun hamilelik haberimi aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…