• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

s
159 boy 58 kilo vucut kitle endeksim fena degil cikiyor ama yinede 8 kiloyu versem super olur 44 kiloyla evlendim 15 ayda 58 oldum iyi mi
en yine iyisin ben de 1 58 boy 64,5 kiloydum yarım kilocuk verdim 54 le evlendim on ay bir yıl gibi bir sürede on kilo aldım

Amin ablacım bende 15 16 yaşından beri biliyorum pcoslu olduğumu 15 aydır evliyim 5 aydrır deniyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek inofolic de etkili diyorlar insülinde hamile kalma yollarında ilk ve son kullandığım ilaç olur inşAllah diyetede başladım umarım uzun sürmez bir iki aya kalmadan gelir mucizem ve isteyen herkesinde tabiki Rabbim kimseyi evlatszılıkla sınamasın
Amin inşallah gelir deneyimlerime göre glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketip kilo verince yumurtalıklar düzgün çalışmaya başlıyor.. Allah kolaylık versin yumurta takibi önemli. Yumurtladığımız günü kaçırırsak bir ay boşa gider o yüzden ya yumurtlama testi alın takip edin ki pcolar çok yakalayamıyor bu testle yada gün aşırı birliktelik;)

Yok maalesef yapamadim ama degerlendirdim hayirlisi insallah ilac icene kadar bi agri yok ilac icince basliyor kasiklar ve bel cevresi agrimaya.
muhtemelen yumurtlama ağrısıdr öyleyse bi kaç gün içinde geçmesi lazım yoksa yan etkidir ama sanmam yan etli yapıcak bişey değil...

Amin inşallah gelir deneyimlerime göre glisemik indeksi düşük olan gıdalar tüketip kilo verince yumurtalıklar düzgün çalışmaya başlıyor.. Allah kolaylık versin yumurta takibi önemli. Yumurtladığımız günü kaçırırsak bir ay boşa gider o yüzden ya yumurtlama testi alın takip edin ki pcolar çok yakalayamıyor bu testle yada gün aşırı birliktelik:KK66:
aynn ara sıra yumurtlayınca çok maliyetli birde sık ilişki ve akıntı takibi ile durumu kurtarmaya çalışıyorum bakalım

Günde 2 alıyordum 1e dusurdum bakalim bugun pek bi agri olmadi belkide doz yuzundendi o kadar agri
bilmiyorum ki canım ilaç değil kibu gıda takviyesi prospektüsünde bile yok yan etkileri bende hiçbir yan etkisi olmadı ama olumlu etki etti sanırım ilk defa yumurtladım bu ay :)

bilmiyorum ki canım ilaç değil kibu gıda takviyesi prospektüsünde bile yok yan etkileri bende hiçbir yan etkisi olmadı ama olumlu etki etti sanırım ilk defa yumurtladım bu ay :)
Yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmiyorum ki takip edemiyorum adet duzensiz :( 100 günü gecti adet olmayali ne yapicam bilmiyorum :(

Yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmiyorum ki takip edemiyorum adet duzensiz :KK43: 100 günü gecti adet olmayali ne yapicam bilmiyorum :KK43:
Bende emin değilim bakalım adet gelirse anlkcam artık ya insAllab bebis tuthjsstir ordan anlrim bakalım bu arda bayramn mübarek olsun tatlım:)

Merhaba ben de pko'luyum. Başta metformin kullandım ama gebelik isteyince dr metformini kesip inofolic başladı, 3 kutu kullandım. Bu ay da çatlatma iğnesi oldum. inşallah güzel haberlerimiz olur.

Merhaba ben de pko'luyum. Başta metformin kullandım ama gebelik isteyince dr metformini kesip inofolic başladı, 3 kutu kullandım. Bu ay da çatlatma iğnesi oldum. inşallah güzel haberlerimiz olur.
İnşallah canım bende 3. Kutudayim inofolic metarfin le kilo verdin mi? Müjdeli haberini bekliyorum test yapınca yaz canim

Back