Pcos ve tüp bebek hakkında

Ayyildiz188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
354
252
33
26
Merhaba ben tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum 2 Ağustosta Ankara Bahçeci tüp bebek merkezinde başlayacağım ama süreç nasıl oluyo acaba bende pcos var ilaçsız adet olmuyorum gittiğimde adet ol gel diyecek muhtemelen ama ben süreç uzasın istemiyorum hastaneyi aradım ama kişiye özel tedavi uyguladıklarını adetli mi adetsiz mi başlanacağını bilmediklerini söylediler bilgili arkadaşlardan öneri istiyorum süreç kaç aşama oluyo ve toplamda ne kadar bir sürede oluyo

Benim bildiğim yani senelerdir öyle oluyo ya tarlusal verir yada duphaston ben hep onlarla adet oldum

Bende geçen ay iki hemen hemen iki ay adet olmadım adet söktürücü ilaç ile adet oldum adetin ikinci günü tüp bebek merkezine yani tüp bebek yaptırmak istediğim doktora gittik Altdam muane etti ve tedavi sürecimizi anlattık tabi genel tahlil sonuçlarımı yeni yaparak gittim inceledi ilk edap ilaçlarımızı yazdı şuan kullanmaya başladım salı günü tekrar çağırdı yumurta kontrolü yapıcak

Bende ankara bahcecide yaptirdim gecen yil, bu ay da transfer için gidecegim. Bu kez Berfu hanima gidecegim siz kimi tercih ettiniz

Ayrica ben de pcosluydum tedaviye gitmeden diyet yaptim sogan kürü ile regl olup gittim ilaçla sökülmek istemedim. Zaten bi muayene ücreti ödüyorsunuz sonra alti aydi sanirim bi daha bu ücreti ödemiyorsunuz. İsterseniz randevu alip direk gidin sonra da regl olup gidersiniz

İll regle hemen ilac baslarlar her sey uygunsa. Adetin 13. Gününde toplama işlemi gerçeklesir, 18.günü gibide transfer gerceklesir ( bende öyle olmuştu)

Salı günü gideceğim ilk görüşme olacak o zaman neyin ne olduğunu öğreneceğim ben soğan kürü de kullandım hiç fayda etmedi aksine tansiyonumu çok düşürdü hayıt otu arslanpencesi keten tohumu hepsini kullandım ama bir faydasını görmedim

Hangi doktor

Merhaba bende siz gibi ilaç olmadan adet olamıyorum aynı zaman da yumurta rezervım sınır altında.. tüp bebek tedavısıne basladıgım zaman 45 kg doktorla gırusmeye gittiğim de direk kanım alındı ultrason ıle bakıldı ve tarlasul ıle adet olmam beklendı ve ilaçlara baslandı antalya tıp fakültesinde oldum tedavımı.. berfu hocaya giden tanıdıgım ıkı arkadasım var bırı suan gebe bırıde transfer beklıyor ıkısıde memnun doktorundan.. bu süreçte en önemlı olan sey morel gerçekten stres yapmamamk ben olmaz gozuyle bakıyordum hep ilaç sayına asla takılı kalma ben kutu kutu ılac içmedım eşime de bu sebeple ısyan edıordum bana doktor az ılac verdı özelde bu arkdas bunları byle kullanıormus dıe her ınsanın hormon degerlerı farklı doktorum uzun uzun bunu benmle kınustu eşim ısyanımı anlatınca doktor da cok önemlı ve senın doktorun da gercekten cok iyi arkdaslar oyle anlatıyor ınsallah guzel bır süreçten gecersın ve hersey guzel olur

Çok teşekkür ederim güzel olumlu mesajınız için bugün gittim doKtorumu bende çok beğendim aynı zamanda çok da güzel ilgileniyolar adet olmam için duphaston verdi sonrasında femara verdi 5 gün kullanicam onuda eğer bu şekilde de gebelik olmazsa tüp bebeğe başlanacak umarım herşey herkesin gönlünce olsun

İnşallah rabbım daha fazla evlat hasretı cektırmez saglıklı guzel hayırlı haberlerını alırız

Nasil gecti, Berfu hanimi görmüştüm ama ilerisim firsatimiz olmadi, biraz detay verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…