- 28 Eylül 2021
- 354
- 252
- 33
- 26
- Konu Sahibi Ayyildiz188
-
Bende geçen ay iki hemen hemen iki ay adet olmadım adet söktürücü ilaç ile adet oldum adetin ikinci günü tüp bebek merkezine yani tüp bebek yaptırmak istediğim doktora gittik Altdam muane etti ve tedavi sürecimizi anlattık tabi genel tahlil sonuçlarımı yeni yaparak gittim inceledi ilk edap ilaçlarımızı yazdı şuan kullanmaya başladım salı günü tekrar çağırdı yumurta kontrolü yapıcakMerhaba ben tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum 2 Ağustosta Ankara Bahçeci tüp bebek merkezinde başlayacağım ama süreç nasıl oluyo acaba bende pcos var ilaçsız adet olmuyorum gittiğimde adet ol gel diyecek muhtemelen ama ben süreç uzasın istemiyorum hastaneyi aradım ama kişiye özel tedavi uyguladıklarını adetli mi adetsiz mi başlanacağını bilmediklerini söylediler bilgili arkadaşlardan öneri istiyorum süreç kaç aşama oluyo ve toplamda ne kadar bir sürede oluyo
Benim de öyle olacak sanırım ama aynı şehirde değilim Ankara'ya nasıl olacak bilmiyorum iki günde bir yumurtalar için kontrol gerekiyor ama bilmiyorum nasıl olur sizin aynı şehirde mi
İll regle hemen ilac baslarlar her sey uygunsa. Adetin 13. Gününde toplama işlemi gerçeklesir, 18.günü gibide transfer gerceklesir ( bende öyle olmuştu)Merhaba ben tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum 2 Ağustosta Ankara Bahçeci tüp bebek merkezinde başlayacağım ama süreç nasıl oluyo acaba bende pcos var ilaçsız adet olmuyorum gittiğimde adet ol gel diyecek muhtemelen ama ben süreç uzasın istemiyorum hastaneyi aradım ama kişiye özel tedavi uyguladıklarını adetli mi adetsiz mi başlanacağını bilmediklerini söylediler bilgili arkadaşlardan öneri istiyorum süreç kaç aşama oluyo ve toplamda ne kadar bir sürede oluyo
Hangi doktorSalı günü gideceğim ilk görüşme olacak o zaman neyin ne olduğunu öğreneceğim ben soğan kürü de kullandım hiç fayda etmedi aksine tansiyonumu çok düşürdü hayıt otu arslanpencesi keten tohumu hepsini kullandım ama bir faydasını görmedim
Bahçeci tüp Bebek merkezi berfu demirHangi doktor
Ben de Berfu hocaya gidicem bu ay. Fiyat bilgisini içeren bi evrak verirlerse benimle paylasir misiniz, gitmeden bilmek istiyorumBahçeci tüp Bebek merkezi berfu demir
Çok teşekkür ederim güzel olumlu mesajınız için bugün gittim doKtorumu bende çok beğendim aynı zamanda çok da güzel ilgileniyolar adet olmam için duphaston verdi sonrasında femara verdi 5 gün kullanicam onuda eğer bu şekilde de gebelik olmazsa tüp bebeğe başlanacak umarım herşey herkesin gönlünce olsunMerhaba bende siz gibi ilaç olmadan adet olamıyorum aynı zaman da yumurta rezervım sınır altında.. tüp bebek tedavısıne basladıgım zaman 45 kg doktorla gırusmeye gittiğim de direk kanım alındı ultrason ıle bakıldı ve tarlasul ıle adet olmam beklendı ve ilaçlara baslandı antalya tıp fakültesinde oldum tedavımı.. berfu hocaya giden tanıdıgım ıkı arkadasım var bırı suan gebe bırıde transfer beklıyor ıkısıde memnun doktorundan.. bu süreçte en önemlı olan sey morel gerçekten stres yapmamamk ben olmaz gozuyle bakıyordum hep ilaç sayına asla takılı kalma ben kutu kutu ılac içmedım eşime de bu sebeple ısyan edıordum bana doktor az ılac verdı özelde bu arkdas bunları byle kullanıormus dıe her ınsanın hormon degerlerı farklı doktorum uzun uzun bunu benmle kınustu eşim ısyanımı anlatınca doktor da cok önemlı ve senın doktorun da gercekten cok iyi arkdaslar oyle anlatıyor ınsallah guzel bır süreçten gecersın ve hersey guzel olur
Suanlik tüp bebeğe başlanmadi ama verirlerse tabiki bende sizinle paylaşırımBen de Berfu hocaya gidicem bu ay. Fiyat bilgisini içeren bi evrak verirlerse benimle paylasir misiniz, gitmeden bilmek istiyorum
Çok teşekkür ederim güzel olumlu mesajınız için bugün gittim doKtorumu bende çok beğendim aynı zamanda çok da güzel ilgileniyolar adet olmam için duphaston verdi sonrasında femara verdi 5 gün kullanicam onuda eğer bu şekilde de gebelik olmazsa tüp bebeğe başlanacak umarım herşey herkesin gönlünce olsun
Tesekkur ederim, gerek kalmadi, klinikten detaylari ögrendimSuanlik tüp bebeğe başlanmadi ama verirlerse tabiki bende sizinle paylaşırım
Nasil gecti, Berfu hanimi görmüştüm ama ilerisim firsatimiz olmadi, biraz detay verir misinizÇok teşekkür ederim güzel olumlu mesajınız için bugün gittim doKtorumu bende çok beğendim aynı zamanda çok da güzel ilgileniyolar adet olmam için duphaston verdi sonrasında femara verdi 5 gün kullanicam onuda eğer bu şekilde de gebelik olmazsa tüp bebeğe başlanacak umarım herşey herkesin gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?