- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Kızlar bende bişey sormak istiorum Klomen ve catlama ignesi oldum bende ama bişey yok kendim desem asilama ya geçmek istiorum die yoksa doktor mu demesi lazım ne yapayım bilmiorum ama artık çok istiyorum bebek olsun
Sogan kurunu denedim ama 5 gün ictim sadece herzamn yapamıyorum migdem almadı bi türlü aksamlari ictim ınsalah o beş günün faydasını görürum bu ay doktor tekrar çağırdı bu ay adet ilk günü gel dedi bakalım ne yapicak ama ben artık asilama olsun istiyorum
canim hatirladigim kadariyla cok pismis makarna yeme.hamur isini cok tuketme sekerden uzak dur. bizim hastaligimizin seker hastaligiya baglantisi cok yuksek o yuzden dikkatli ol. avakadoyu yemege domates vdograr buyuklukte dogra canim icine kucuk bir sogan dogra yemeklik gibi biraz nar eksisi pulbiber tuz cok az zeytin yagi koy. baska turlu yiyemezsin cok degisik bir tadi var. ya da elma dilimi gibi dilimleyip biraz yag pulbiberle de soslayip yiyebilirsin. avakado yumurtaliklari guclendiren bir meyve. klomidle tedavinde muhakkak takipte ol dotor kontrolunu ihmal etme yani.kimyasal gebelikten sonra hemen deneseydin tutma ihtimali daha yuksekti bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim.guzel dileklerin icinde cok sagol canim. darisi isteyen ve hakeden herkese olsun insallah
farklı iki doktor verdi ilaçları bende hiçbirini kullanmadımIyi de o nasi bi doktormus diane ile klomen ayni anda verilir mi öldürmeye mi niyetli seni tövbe tövbeee..
Klomen de.rastgele icilebilecek bi ilac degil yani....
Canım inşallah bir umut beklioruz işte Rabbim yazımızı neşeli kılsın da bebis Haberlerimizi duyalim ınsalah ben de adet olmayı beklicem düzensiz olduğu için nezman gelicek onuda bilmiorum da bakalım okadar kafaya takmis im ki rüyamda adet olurum nasıl aglio rum üzülüyorum neyse herseyde vardır bir hikmet diorumYapmaya meyil etmezse sen de soyle asilama istedigini canim biliyosun ki doktorlara israrla soylemek gerekebiliyo bazen.. ama bi git bakalim ilk gunu gel demis ne dicek doktor..
Bu arada sogan kuru sıcakken iciliyo soguyunca hic mide almiyo evet.. ben de 15 gun ictim bakalim Allahtan hayirlisi..
rica ederim canim. cok buyuk gecmis olsun. ben o kadar buyuk sorun atlatmadim cok sukur. zamani var olacak insallah kimyasal olduysa devamida gelecek demektir hic korkma ne olurTamam canimcim cok sagol tarifin icin deniycem insallah..
Bu arada ben kimyasalla ayni zamanlarda ic kanama gecirdigim icin ona yonelik bi tedavi gordum antibiyotiklerdi vs.. sonrasinda da kanamaydi bilmem neydi derken bu zamana geldik iste.. bakalim Mevlam neyler neylerse guzel eyler... ♡
farklı iki doktor verdi ilaçları bende hiçbirini kullanmadım
Canım inşallah bir umut beklioruz işte Rabbim yazımızı neşeli kılsın da bebis Haberlerimizi duyalim ınsalah ben de adet olmayı beklicem düzensiz olduğu için nezman gelicek onuda bilmiorum da bakalım okadar kafaya takmis im ki rüyamda adet olurum nasıl aglio rum üzülüyorum neyse herseyde vardır bir hikmet diorum
Bende pko lu olarak umarim size umut olurm hayirlisiyla allahim herkese guzel bu guzel duygulari yasatir insallah evliligimin 5. Ayi evlendikten 1 ay sonra ogrendim pko olduğunu klomen kullandim fakat bi faydasini gormedim bu ayda sogan kuru yaptim ve inofolic kullandim( dr a danismadan kullanmayn lütfen) suan hamileyim allah isteyen herkese yasatir inşallah
rica ederim canim. cok buyuk gecmis olsun. ben o kadar buyuk sorun atlatmadim cok sukur. zamani var olacak insallah kimyasal olduysa devamida gelecek demektir hic korkma ne olur
Ayy inşallah allah büyük nediyim bekliorum işte bebisimi sağlık la gelsindeKafamıza takmaktan ne rüyalar görüyoruz yarisini unuttuk
Takma kafana rahat ol insallah regl olup doktora gidisinde sifalar verir Mevlan bu sefer guzel haberler aliriz senden :)
Insallah sende güzel haberler alirsin cnmNe guzel canım benim Rabbim nasip etmis bebisini insallah sag salim kucagina almani da nasip eylesin.. ben de sogan kuru yaptim bu ay ama henuz hic bi ilac icmiyorum bakalım neler olacak :)
BEN ÇOCUGUM OLMASI İÇİN ÇABALAMIYORUM. DAHA ZAMANIM VAR YANİ :)Diane 35 yumurta gelisimine karsı
Digeri tam tersi ama klomene bi basladaydin deneseydin keske belkim biseyler olurdu
Ayy inşallah allah büyük nediyim bekliorum işte bebisimi sağlık la gelsinde
Insallah sende güzel haberler alirsin cnm
BEN ÇOCUGUM OLMASI İÇİN ÇABALAMIYORUM. DAHA ZAMANIM VAR YANİ :)
Canim bosuna dememisler tok acin halinden anlamaz hepimiz ayni dertle ugrasiyoruz o yuzden birbirimizi anliyoruz. Bende bebek diye cirpinirken kardesimden bile destek gormedim. Buralar bana yardimci oldu ama sonra bi donem bu siteyi de biraktim sadece kendime zaman ayirdim morel depoladim hamis kaldim ve geri dondum araniza :)Insallah kuzucum insallah.. burda sen ve senin gibi arkadaslarım o kadar icten dileklerini dualarini iletiyolarki bana anlatamayacagim kadar cok umut oldunu Allah razi olsun burda tanidigim herkesten.. bazen inanamiyorum cevremdeki kimse bana bu sekilde ne yardim ediyo ne de dua.. Rabbim bizi burada bulusturdu bunda da bi hayir vardir guzel arkadaslarim.. cok sagol tekrar canim..
Canim bosuna dememisler tok acin halinden anlamaz hepimiz ayni dertle ugrasiyoruz o yuzden birbirimizi anliyoruz. Bende bebek diye cirpinirken kardesimden bile destek gormedim. Buralar bana yardimci oldu ama sonra bi donem bu siteyi de biraktim sadece kendime zaman ayirdim morel depoladim hamis kaldim ve geri dondum araniza :)
sagol canim sende haber et bana gelismelerinden. hatta ozelden yaz burayi takip edemeyebilirim. bildirimi gormeyebilirim. Allah guzel kapilar acsin sizlerede bekletsin ama arattirmasin kucaginiz dolsun bir an once hepinizin :*Ne guzel yaa :) ♡ darisi isteyen herkesin başına olsun Rabbim saglıkla sihhatle evladini koklamani nasip eylesin.. guzel gelismelerinden de haberdar et arada kontrollere gittikce :)
sagol canim sende haber et bana gelismelerinden. hatta ozelden yaz burayi takip edemeyebilirim. bildirimi gormeyebilirim. Allah guzel kapilar acsin sizlerede bekletsin ama arattirmasin kucaginiz dolsun bir an once hepinizin :*