Pcos ve Hayallerim

amin canim amin Allah bol sabir versin. bu arada kac senedir ugrasiyorsun bebis icin?

Evlendigimden beri :)
ilk 2 3 ay korunduk sadece o da yapınca hemen olacak sanıyoduk ne bilelim cahillik :)
Evleneli 1 bucuk yılı gecti bu arada 2 yıla yaklastım artık..

Evlendigimden beri :)
ilk 2 3 ay korunduk sadece o da yapınca hemen olacak sanıyoduk ne bilelim cahillik :)
Evleneli 1 bucuk yılı gecti bu arada 2 yıla yaklastım artık..
bende 2 bucuk yillik evliyim canim. ilk 6 ay deneyemedik dugunumuz olmamisti henuz yurtdisina gelin geldigim icin durumlar biraz farkli ilerliyor. dugunden hemen oncede idrar yolu enfeksiyonu oldum hastanelik oldum antibiyotik serumlar yedim doktor 6 ay bebek yok dedi bizde korunduk 6 ay daha. sonra bebek denemelerine basladik ama gercekten uzun bir surec. hicbir sorunu olmayan insanlar bile 6 7 ay bebek sahibi olamayabiliyor. bu arada benim kiz kardesim evlendi ilk geceden hamile kaldi hemde iki yil bebek istemiyorum diyordu. o kadar uzulmustum ki kendim icin anlatamam o evlenip hemen hamile kalmisti esime bile soylememistim bana sakaylada olsa laf soyler uzulurum diye. sonra eve turkiyeden kardesimin ve benim ot=rtak arkadasimiz geldi onu davet ettim. o gun o agzindan kacirdi kardesimin hamile oldugunu. misafir gittikten sonra esim guldu bak yeni evliler bile hemen yati bi biz yapamadik dedi. bende o gun yumurtlamistim ovulasyon testi yapmistim. bende guldum sansimiz var canim bu gece yumurtladim dedim. dusa girdim geldiigimde esim uyumustu. bende uyudum olan gece uyku halinde oldu 13 4 gun sonra kan testi yaptirdim hamileydim. agir bi sinavdi benim icin. kardesim icin sevinirken kendim icin agladim 1 ay boyunca ama sonunda benimde oldu. Allah ne aman isterse o zaman veriyor canim. hep bi sinav bu yasadiklarimiz. ben kiskanclik etmedim kardesim adina cok cok sevindim isyan etmedim Allahda odulumu verdi. sende sinavini en kisa zamanda bitirir melegine kavusursun insallah canim

bende 2 bucuk yillik evliyim canim. ilk 6 ay deneyemedik dugunumuz olmamisti henuz yurtdisina gelin geldigim icin durumlar biraz farkli ilerliyor. dugunden hemen oncede idrar yolu enfeksiyonu oldum hastanelik oldum antibiyotik serumlar yedim doktor 6 ay bebek yok dedi bizde korunduk 6 ay daha. sonra bebek denemelerine basladik ama gercekten uzun bir surec. hicbir sorunu olmayan insanlar bile 6 7 ay bebek sahibi olamayabiliyor. bu arada benim kiz kardesim evlendi ilk geceden hamile kaldi hemde iki yil bebek istemiyorum diyordu. o kadar uzulmustum ki kendim icin anlatamam o evlenip hemen hamile kalmisti esime bile soylememistim bana sakaylada olsa laf soyler uzulurum diye. sonra eve turkiyeden kardesimin ve benim ot=rtak arkadasimiz geldi onu davet ettim. o gun o agzindan kacirdi kardesimin hamile oldugunu. misafir gittikten sonra esim guldu bak yeni evliler bile hemen yati bi biz yapamadik dedi. bende o gun yumurtlamistim ovulasyon testi yapmistim. bende guldum sansimiz var canim bu gece yumurtladim dedim. dusa girdim geldiigimde esim uyumustu. bende uyudum olan gece uyku halinde oldu 13 4 gun sonra kan testi yaptirdim hamileydim. agir bi sinavdi benim icin. kardesim icin sevinirken kendim icin agladim 1 ay boyunca ama sonunda benimde oldu. Allah ne aman isterse o zaman veriyor canim. hep bi sinav bu yasadiklarimiz. ben kiskanclik etmedim kardesim adina cok cok sevindim isyan etmedim Allahda odulumu verdi. sende sinavini en kisa zamanda bitirir melegine kavusursun insallah canim

Amin canım benim amiiin simdi gordum yazdıklarını.. Rabbim sana da nasip etmis cok sükür ki kardesinin de senin de bebislerinizi size bagıslasın Mevlam.. bizlere de aratmasın güzel Rabbim..
Insan birisinin hamile haberini aldımı bi burukluk yaşıyo istemsiz olarak.. :KK43:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duygulari.. en önemlisi hayirlisiyla saglikla ve sıhhatle.. ♡

Günaydın kızlaaar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün nasip etsin Rabbim insallah :) ♡

Arkadaşlar yerleşme kanaması hakkında bilgi alabilir miyim ? Ovulasyon gününden ne kadar sonra olur aşağı yukarı ve miktarı nasıl olur ?

Benim de sanırım bu konu hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var kendi adıma :KK70:

3 4 gün kanama olan da var
Sadece peceteye sildikce pembemsi veya kahvemsi leke gelenler de var..
Yumurtlama zamani da lekelenme olabiliyomus ve sanirim regl zamanlarinda bu yerlesme kanamasi olabiliyo..
Suan okuduklarimla çat pat cevap verdim ama bilgisi olan varsa bilgolendirsin bizi evet kızlaaaar ! Ses verin :)

Bu arada sen suan ne durumdasin canim?

Benim de sanırım bu konu hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var kendi adıma :KK70:

3 4 gün kanama olan da var
Sadece peceteye sildikce pembemsi veya kahvemsi leke gelenler de var..
Yumurtlama zamani da lekelenme olabiliyomus ve sanirim regl zamanlarinda bu yerlesme kanamasi olabiliyo..
Suan okuduklarimla çat pat cevap verdim ama bilgisi olan varsa bilgolendirsin bizi evet kızlaaaar ! Ses verin :)

Bu arada sen suan ne durumdasin canim?
Benim daha denemede ilk ayım cnm pko luyum adetim çok düzensiz o yüzden bat falan bilmiyorum ovulasyon testi kullandım yumutlayıp yumurtlamadığımı da bilmiyorum açıkcası bugun peçetede kan lekesi oldu sonra başka hiçbir şey olmadı ben de acaba yerleşme kanaması mı dedim ? Bilgi almak istedim

Benim daha denemede ilk ayım cnm pko luyum adetim çok düzensiz o yüzden bat falan bilmiyorum ovulasyon testi kullandım yumutlayıp yumurtlamadığımı da bilmiyorum açıkcası bugun peçetede kan lekesi oldu sonra başka hiçbir şey olmadı ben de acaba yerleşme kanaması mı dedim ? Bilgi almak istedim

Anladım canım benim inşallah yerlesme kanamasıdır ve bebisin bekletmeden hemencik gelir insallaah :)
Bununla ilgili detaylı bilgisi olan biri gelir de anlatır insallah..

Evet insallah bi duyam olur bizi..
Canım heran hersey olabilir regl olacaksın da sökülemiyo da olabilirsin.. yerlesme kanaması da olabilir, ki insallah oyledir de bebis haberini müjdeni verirsin bize :)
Hayırlısı canım adet gibi geliyor karnımda ağrı var adet ağrısı gibi :) Allah sana da nasip eder inşallah da haberini verirsin tez vakitte

Hayırlısı canım adet gibi geliyor karnımda ağrı var adet ağrısı gibi :) Allah sana da nasip eder inşallah da haberini verirsin tez vakitte

Adet olacakmıs gibi belirtiler olabiliyo gebelik belirtilerinde de ama yine de umutlanma sen kuzum üzülme sonunda.. yine regl olacakmissin gibi dusun ama insallah olmazsin da bebis gelir..
Amin dualarin icin amiiiin insallah ben de isteyen herkes de yasar o guzel duyguları.. Mevlam hayirli zamanda en hayirlisini nasip etsin..

Kızlar herkese selam hayırlı günler..
Herkesler iyidir insallah..
Bu arada haaaala yerlesme kanamasını bilen anlatacak kimse çıkmadımı yahu.. ?

Amin canım benim amiiin simdi gordum yazdıklarını.. Rabbim sana da nasip etmis cok sükür ki kardesinin de senin de bebislerinizi size bagıslasın Mevlam.. bizlere de aratmasın güzel Rabbim..
Insan birisinin hamile haberini aldımı bi burukluk yaşıyo istemsiz olarak.. :KK43:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duygulari.. en önemlisi hayirlisiyla saglikla ve sıhhatle.. ♡
amin canim amin. inan hamile kalinca diyeceksin niye kendimi bu kadar yipratmisim

amin canim amin. inan hamile kalinca diyeceksin niye kendimi bu kadar yipratmisim

Öyle oluyo dimi..
Suan sen daha iyi anlarsin neler hissettigimi ve senin benim gibi uzun bekleyislerin ardindan hamile kalanlar..
Ama insan ister istemez hırpalıyo kendini iste..
Senin nasil geciyo hamilelik bu arada canım iyisindir insallah

Öyle oluyo dimi..
Suan sen daha iyi anlarsin neler hissettigimi ve senin benim gibi uzun bekleyislerin ardindan hamile kalanlar..
Ama insan ister istemez hırpalıyo kendini iste..
Senin nasil geciyo hamilelik bu arada canım iyisindir insallah
tamamiyle oyle oluyor burda bana sakin ol diyen tadini cikar diyenlere kolaysa sakin ol diyordum kendi kendime :) iyiyiz cok sukur biz teyzesi sadece cok bel agrisi oluyor bende. hamilelik basladi baslayali bu agri var bende.sanirim doguma kadar da benimle olacak.her guzelin bir kusuru olur bizimkinin de bu kusuru. ama sukur iyi gidiyor hamilelik hissetmiyorum bile 4 gozle hissedecegim gunleri bekliyorum

tamamiyle oyle oluyor burda bana sakin ol diyen tadini cikar diyenlere kolaysa sakin ol diyordum kendi kendime :) iyiyiz cok sukur biz teyzesi sadece cok bel agrisi oluyor bende. hamilelik basladi baslayali bu agri var bende.sanirim doguma kadar da benimle olacak.her guzelin bir kusuru olur bizimkinin de bu kusuru. ama sukur iyi gidiyor hamilelik hissetmiyorum bile 4 gozle hissedecegim gunleri bekliyorum

Şuan ben de o moddayım.. sanki imkansızmış ve sanki beni kimse anlamıyomuş gibi..
Ama Rabbimden hayirlisi napalım tefekkür sadece..
Rabbim sana da kokularinla uyuyacagin gunlerini nasip etsin meleginin kuzum..

Bu arada gelismelerden birazcık bahsedeyim buda kendime not kısmına eklenmiş olsun..

Bugün reglinin 4. Günü.. (kısmen lekelenme seklinde gibi) doktora gittim muayne oldum..
4-5 kilo vermistim 1 ay icerisinde ama bi degisiklik olmamis hala yumurtaliklarim yavas yani..
Neyse gel gelelim doktor zayiflamam gerektigini soyledi bu birincisi..
İkincisi de klomen verdi baslayalım bakalım dedi 3 ay icerisinde gebe kalamazsan tedaviye baslarız dedi..
Klomen 3 ay etki ediyomus doktor böyle söyledi..
Eger olmazsa nası bi tedavi dedim sanırım diane35 ve glikofor ile 6 aylık bi tedavi gorcekmisim eger bu surecte gebe kalmazsam.. Bu arada inofolic combi de alıp icicem.. Doktor al demedi ama sordum ve icebilirsin bi zarari yok dedi..
Yani suan klomen baslayacagi icin sevinip umutlanamiyorum bile nedense burugum üzgünüm.. kendimi tamamen kusurlu ve bu eksikligin sebebi kendim oldugu icin de buyuk oranda suclu goruyorum..
Rabbim saglık sıhhat huzur nasip etsin hepimize.. şifa olsun Şâfi adi yuzu suyu hürmetine insallah.. Aratmasın Mevlam evlat isteyenlere icine serinlik versin tez zamanda da evlatlarini nasip etsin insallah..

Şuan ben de o moddayım.. sanki imkansızmış ve sanki beni kimse anlamıyomuş gibi..
Ama Rabbimden hayirlisi napalım tefekkür sadece..
Rabbim sana da kokularinla uyuyacagin gunlerini nasip etsin meleginin kuzum..
amin canim sagol. bak uzulmek yok alttaki yazini okudum kilo vermissin bu cok guzel bisey hemen hersey yoluna girecek diye bekleme canim. sonucta ugrastigimiz sey hormonlar ve iki gunde duzelecek seyler degiller.zaman ver kendine. burda bir arkadas bana yazmisti benim topigimi gormus ozelden. o da yeni ogrenmisti pcolu oldugunu doktor kilo vermen lazim demis ilaclar falan baslamis kiz cok uzgundu. bana mesajini okurken ben agladim dusun. ama o tatli kiz ilk klomen tedavisiyle daha kilo bile vermeden hamile kaldi inanabiliyor musun. olacaksa hicbirsey engel degil canim. sen doktorun dediklerini yap ve morelini yuksek tut. uzuldukce yaz bana. gidebilirsen esinle bi tatil yap. bu arada bende kendimi sorun olarak gormustum ve 3uncu asilamada tutmayinca esime istersen ayrilalim demistim. esim o zaman cok buyuk destek oldu bana. sacmalama Allah bana evlat nasip etmeyecekse baskasiyla evlensemde etmez dedi. bu tek senin degil ikimizin kaderi dedi. Allah ondan razi olsun. eger senin esinde sana kaba davranmiyor anlayisliysa kiymetini bil sakin ol canim benim. sirtsirta verin ustesinden geleceksiniz.

X