-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Üzülme canım vardır bunda da hayır. razamandan dolayı beslenme düzenin değişince de oluyor.Bazen hic mecalim dermanım kalmadigini hissediyorum suan da o anlardan biri
Bu ara kanama neyin nesi hic aklim almadi yoruldum yaa.. adet gununu bekliyodum guzel guzel olunca doktora gidicektim 15. Gun kanama ne simdi kendime aklim ermiyo artik
Moralini yuksek tut her șerde bi hayir vardir mutlaka baya adet gibimi lekelenmemiBazen hic mecalim dermanım kalmadigini hissediyorum suan da o anlardan biri
Bu ara kanama neyin nesi hic aklim almadi yoruldum yaa.. adet gununu bekliyodum guzel guzel olunca doktora gidicektim 15. Gun kanama ne simdi kendime aklim ermiyo artik
klomen kullanmış mıydın ?Bazen hic mecalim dermanım kalmadigini hissediyorum suan da o anlardan biri
Nasil kanama yani . Regli disinda bir kanama mi ?
Moralini yuksek tut her șerde bi hayir vardir mutlaka baya adet gibimi lekelenmemi
klomen kullanmış mıydın ?
Üzülme canım vardır bunda da hayır. razamandan dolayı beslenme düzenin değişince de oluyor.
O zaman bi git bakalım neden olmuş, ben benimkini klomene bağladım ama sen klomen de kullanmamışsınYok canim kullanmadim iste regl olunca 3. Gunu gidicektim klomen baslicakti.. 25 i gibi gelan regl olmayi beklerken 15inde oldum..
O zaman bi git bakalım neden olmuş, ben benimkini klomene bağladım ama sen klomen de kullanmamışsın
Ayy bu klomeni bir daha kullanmak istemiyorum o zaman. Çok korktum şimdiCanim klomen kanama yapmiyo ki zaten kist yapiyo o da kontrol edilmezse buyuyp payltlayabiliyo sahsen benim basima geldi ic kanama gecirdim.. onun disinda klomen sonrasi zaten ya bebis olacak ya regl mecbur
Ayy bu klomeni bir daha kullanmak istemiyorum o zaman. Çok korktum şimdi
Bilmiyorum ben cevap vermedim hiç ilacaCanim klomen korkulacak bisey degil.. benim gibi dangalak bi doktora denk gelirsen olacagi bu.. bana o doktor ilaci verdi gerisi Allaha emanet kontrol etmedi bile.. sanciyla gittigim halde (ki o zaman ic kanama geciriyomuşum)
Hamilesin kese gorunmez git dedi bana şaka gibi yaa özele gidiyodum bide paramla rezil oldum.. suan baska doktora gidicem..
Klomen icen insanin surekli kontrol edilmesi lazim belki de milyon tane insan vardir bu ilacla gebe kalan guzel sonuc alan ama kontrol onemli iste.. ben de baslicam klomene regl oldugumda
Bilmiyorum ben cevap vermedim hiç ilaca
Çok şükür. Ben şimdi endokrin doktorumdan geliyorum. Anlattım klomen olayını. O da bana lh fsh dengesini sağlamak için kortizon verdi düşük dozda 2 ay kullanıcam bide böyle denicezBen de hamile kaldim ilk kullanmada ama kimyasal gebelikle sonuclandi zaten o ic kanamaya onca sancıya normaldi sonucun boyle olmasi.. cok sukur ki sagligim yerinde..
Çok şükür. Ben şimdi endokrin doktorumdan geliyorum. Anlattım klomen olayını. O da bana lh fsh dengesini sağlamak için kortizon verdi düşük dozda 2 ay kullanıcam bide böyle denicez
Benim fsh 5.50 ama lh 23.. Kortizon ben de ilk duydum ama doktoruma güveniyorum. Daha önce de önce kortizon sonra klomen demişti ama ben ilk klomen denemiştim olmadı. Bide bunu deneyeyim. Düşük doz kortizon hormonları dengelermiş.Aaaa bunu da hic duymamistim kortizon zararli degilmi ama yaa..
Senin cokmu yuksek degerlerin canim
Benim fsh 5.50 ama lh 23.. Kortizon ben de ilk duydum ama doktoruma güveniyorum. Daha önce de önce kortizon sonra klomen demişti ama ben ilk klomen denemiştim olmadı. Bide bunu deneyeyim. Düşük doz kortizon hormonları dengelermiş.
Regliden 10 gun sonra bi kanama canim.. sinir stres iyice duzenimi dengemi bozdu sanirsam..[/QUOTE
üzülme canım vardır bunda da hayır bence bidoktora gitsen iyi olur
OLABİLİR İÇTİĞİN BİTKİ ÇAYLARININ ETKİSİ VARDIRCanım ictigim bitki cayları soğan kürü felan etkiledi sanırım doktora da gitmedim Rabbimden istedim şifamı insallah kötü bisey yoktur.. regl olunca 3. Günü gidicem insallah..