Pcos ve Hayallerim

Kızlaaaar nasılsınız herkesler iyi mi kimselerden ses seda çıkmıyo bu ara.. insallah guzel haberlerle gelirsiniz burayaa :)

Ahh ahh yumurta takibi catlatma ignesi derken regl oldum yine basa sardik nasil olayim kuzum idare etmeye calisiyorum iste demek daha zamani degil oyle iste siz nasilsiniz

Kuzum aynen oyle ne kadar ugrasirsak ugrasalim Rabbim ol diyecekki gülsün yüzümüz..
Insallah hayirli zamanda nasip edecek guzel Mevlam..

günaydın kızlar . bende bişey yapmıyorum rutin günlük yaşam ne doktorun verdiği ilacı alıyorum ne de çocuk olması için uğraşıyorum

Kuzum doktorun verdigi ilaci neden almadın ki alsaydin keske..
biri yumurta geliştirici verdi klomen diğeri diane 35 yani birbirine tamamamen zıt.
klomen almammın sebebi yumurtanın boyunu olması falan ölçmeden kafadan verdi gittiğimde 1 tane yumurtan var ama çatlarmı çatlamazmı bilemiyorum dedi klomen verdi.ilacı almadım çünkü ilk çocugumda hiçbişey kullanmadım kendiliğinden oldu bunu vermesi bana saçma geldi almadım.

canim butun yazilarini okumadim ama umarim biraz daha morel olarak toparlamissindir.ben bu hstaligi 19 yasimda ogrendim arada birakarak 5 yil kullandim diane 35 ve yasmini. sonra 2 yil hic icmedim. sonrasinda da evlendim korunmak icin 6 ay kullandim. neyse bebek istedigimiz vakit ben hastaligimi bildigim icin direk doktora gittim bana klomid verdi ama ben onla bile yumurtlayamadim bir suru igneler vuruldum karnimdan yalasik 2 ay biyunca igne ilac ve sonra yumurtladim bu sekilde 3 defa asilama denedim. her biri ayri sancili donemdi. hic biri tutmadi. bende artik dogal yolllara karar verdim hormon ilaclari kilo yapmisti birazda salmistim kendimi. spora basladim kilo verdim sogan kuru denedim arisutu ictim avakado salatasi yedim iki gunde bir. polkistik overlerin yememsi gereken cok sey var onlara dikkat ettim. saglikli bes==lendim kisa=cesi sogan kurunun ilk ayinda bende kimyasal gebelik gecirdim ikinci ay sogan kurunu sadece 5 gun yaptim tatile gitmistik esimle tamamlayamadim. ama o ay hamile kaldim. tamamiyle kafamdan atmistim uzerine dusmedim ve o ay oldu. sende hayati zindan etme kendine ne olur. once doktoruna git eger fayda gormezsen birazda dogal yollara basvur sporla morelini topla insallah en kisa zamanda hepinizin kucaklari dolsun kizlar. morelinizi yuksek tutun. ve ayrica sevinin ki hastaliginiz belli kimileri var ki sebebsiz kisirlikla ugrasiyor ve cozum neredeyse yok onda. bizde imkanlar daha fazla ne olur olumlu yonunu dusunun uzulmeyin

Iyi de o nasi bi doktormus diane ile klomen ayni anda verilir mi öldürmeye mi niyetli seni tövbe tövbeee..
Klomen de.rastgele icilebilecek bi ilac degil yani....

Canim benim oncelikle zahmet verip yazmissin cok cok tesekkur ederim ve Rabbim yavrunu sag salim kucagina almani nasip eylesin insallah..
Evet cok guzel anlatmissin cok da.dogru yazdiklarin kuzum ama insan sabirsiz davraniyo bazem iste.. ama ben 8 ay gecti hic bi tedavi uygulamadim bebege yonelik 1 yillik evliyken klomen kullandim gebe kaldim ve kimyasalla sonuclandi epeydir de kendi haline birakmistim 8 ay hatta 9 ay gecti uzerinden insallah Allah nasip ederse yine denemek istiyorum klomeni baska bi doktor bu sefer.. suan reglimi bekliyorum bakalim Allahtan hayirlisi hepimiz icin.. bu arada yenmemesi gereken yiyecekler derken ozellikle bisey varmi bana soyleyecegin.. ve avakado salatasi nasil oluyo yani sen nasil yemistin hic yemedim ben

Kızlar bende bişey sormak istiorum Klomen ve catlama ignesi oldum bende ama bişey yok kendim desem asilama ya geçmek istiorum die yoksa doktor mu demesi lazım ne yapayım bilmiorum ama artık çok istiyorum bebek olsun

Sogan kurunu denedim ama 5 gün ictim sadece herzamn yapamıyorum migdem almadı bi türlü aksamlari ictim ınsalah o beş günün faydasını görürum bu ay doktor tekrar çağırdı bu ay adet ilk günü gel dedi bakalım ne yapicak ama ben artık asilama olsun istiyorum

canim hatirladigim kadariyla cok pismis makarna yeme.hamur isini cok tuketme sekerden uzak dur. bizim hastaligimizin seker hastaligiya baglantisi cok yuksek o yuzden dikkatli ol. avakadoyu yemege domates vdograr buyuklukte dogra canim icine kucuk bir sogan dogra yemeklik gibi biraz nar eksisi pulbiber tuz cok az zeytin yagi koy. baska turlu yiyemezsin cok degisik bir tadi var. ya da elma dilimi gibi dilimleyip biraz yag pulbiberle de soslayip yiyebilirsin. avakado yumurtaliklari guclendiren bir meyve. klomidle tedavinde muhakkak takipte ol dotor kontrolunu ihmal etme yani.kimyasal gebelikten sonra hemen deneseydin tutma ihtimali daha yuksekti bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim.guzel dileklerin icinde cok sagol canim. darisi isteyen ve hakeden herkese olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…