- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 30
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Himmm aynen demekki kendiliginden catlamis oluyo . Nasip kismet hersey. Ben inaniyorum bizde bir gun bu sayfaya dogumumuza ne kadar kaldigini filan yazicaz :) rabbim yardim etsin bizlereSormadım ama bence kendi çatlamış demek doktor iyi dedi ama nasip değilmiş bu ay..ilk ayımdı klomende iğne olacak mı dedim gerek yok dedi
Insallah canim cumlemizin insallah .Allah emeklerini Boşa götürmesin inşallah
Amin inşallah..aslında Herşeyin zamanı var yok pcostu yok kiloydu falan alakası yok sadece şuan annelik için zamanımızı bekliyoruz en hayırlı zamanda alalım mutlu haberlerimizi inşallahHimmm aynen demekki kendiliginden catlamis oluyo . Nasip kismet hersey. Ben inaniyorum bizde bir gun bu sayfaya dogumumuza ne kadar kaldigini filan yazicaz :) rabbim yardim etsin bizlere
Insallah canim . Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . Hayirli saglikli nesiller kismet etsin .Amin inşallah..aslında Herşeyin zamanı var yok pcostu yok kiloydu falan alakası yok sadece şuan annelik için zamanımızı bekliyoruz en hayırlı zamanda alalım mutlu haberlerimizi inşallah
İns canim benim inssCanım güzel haberlerinizi bekliyoruz.Rabbim güldürsün..
Canim benim daha 2 hafta velar akisina birkmam gerek dusunmemem gerek ama mumkun degil bakalim nasipKuzuum ne zaman belli olcak sonucun cok heycanlı yaa :)
Ne sonucun var canim gbelik sonucun mu insallah guzel haberler alirsinCanim benim daha 2 hafta velar akisina birkmam gerek dusunmemem gerek ama mumkun degil bakalim nasip
Evet kuzum klomen ve catlatma ignesi ise yaradimi yaramadimi ogrecez allahin izniyle zaman gecsede ogrensekNe sonucun var canim gbelik sonucun mu insallah guzel haberler alirsin
Ayy hadi insallah canim . Umut olursun bizlere :)Evet kuzum klomen ve catlatma ignesi ise yaradimi yaramadimi ogrecez allahin izniyle zaman gecsede ogrensek
Amin canim rabbim hepiize hemn hayirlisiyla nasip eder ins ben 2 senedir deniyorum 2 ci klomen tedavim ins nasip olur ama ilk tedavide esim varikosel ameliyati olmamisti simdi ameliyatta oldu olali 9 ay oldu nasip tabi yinedeAyy hadi insallah canim . Umut olursun bizlere :)
Aynen canim hersey nasip . Hepimiz vaktimizi bekliyoruzAmin canim rabbim hepiize hemn hayirlisiyla nasip eder ins ben 2 senedir deniyorum 2 ci klomen tedavim ins nasip olur ama ilk tedavide esim varikosel ameliyati olmamisti simdi ameliyatta oldu olali 9 ay oldu nasip tabi yinede
Sorma canim yaa ben salak :) ignenin depodan geldigini unutmusum acile giderken nobetci eczaneden alir giderim dedim oda depodan geliomus o yuzden depolar kapali olunca benim is yatti maleseff
Sormadım ama bence kendi çatlamış demek doktor iyi dedi ama nasip değilmiş bu ay..ilk ayımdı klomende iğne olacak mı dedim gerek yok dedi
Canim benim daha 2 hafta velar akisina birkmam gerek dusunmemem gerek ama mumkun degil bakalim nasip
Sagol kuzum benim sende benim ddualarimdasin allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip eder insKuzum benim gün sayma aklına getirme normal hayatina devam et hic stres yapma dualarimdasin insallah Rabbim guldurur yuzunu..
Sagol kuzum benim sende benim ddualarimdasin allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip eder ins
Idrar testi Yaptım negatifti 3 gün sonra adet oldum zaten doktora tekrar gidemedim şehirdışındaydım 5. Gün gitmem gerekiyordu.. Klomen içeyim mi dedim doktor bi dahaki ay gel dedi Allah'ım kendi hazinesinden versin inşallah. Tedavi gördükçe insan beklentiye giriyor sonrasında üzülüyorSonuc negatif mi oldu kesin..
Idrar testi Yaptım negatifti 3 gün sonra adet oldum zaten doktora tekrar gidemedim şehirdışındaydım 5. Gün gitmem gerekiyordu.. Klomen içeyim mi dedim doktor bi dahaki ay gel dedi Allah'ım kendi hazinesinden versin inşallah. Tedavi gördükçe insan beklentiye giriyor sonrasında üzülüyor
Aynen 11 aylık Evliyim artık insanlar bebek yok mu dedikçe içim acıyor.. Görünen çok büyük sağlık sorunlarımızda yok ama demekki nasip yok şuandaGerçekten de öyle ama zaman gectikce de insan sabırsızlanıyo bi caresine bakmak istiyo tabiki de Rabbimden her sey o ol demeden zaten olmaz ne yaparsak yapalım..