Pcos ve Hayallerim

hadi inşallah olur canım..klomen mi kullandın

Hayirlisi canim bende vurundum catlatma ignesini pazar gunu gobekten vurdur oyle daha iyi sonuclar aliniyomus ben oyle yaptim bakalim rabbim guldurur ins yuzumuzu

Yok canim menegon kullandim 2 kutu ama yumurtalarim cok direcliymis iste . Bakalim insallah catlatma ignesi ise yarar daha once catlatma ignesi vurdurmadim hic . Insallah hep beraber bu sene guzel sonuclar aliriz
Amin canım inşallah.. Bişi sorucam ben klomen kullandım 1 tane yumurtam oluştu ama çatlatma iğnesi falan yapmadı 21. Gün gittim dağılmış dedi doktor..merak ettiğim neden çatlatma iğnesi demedi bana ?

Amin canım inşallah.. Bişi sorucam ben klomen kullandım 1 tane yumurtam oluştu ama çatlatma iğnesi falan yapmadı 21. Gün gittim dağılmış dedi doktor..merak ettiğim neden çatlatma iğnesi demedi bana ?
Canim ya dagilmis demek ne oluyo onu bilmiyorum ki. Benim bildigim yumurta belli bi buyukluge glmedgnde catlatma ignesi vermiyolar . Bende zaten bugun igneyi vurduramadim eczanede yokmus gec gittigim icinde depodan getrtemiyolarmis . Acaba yarin vurdursam olur mu ki ??

Canım catlama ignesi gününde ve saatinde olman lazım doktor ilişki günleri verio ona göre

Canım msj yeni gordum kusura bakma evet yeni farkettiler senelerdir gidiodum nie olmuo die kafayı yicek tim artık sonra özel gittiğimde kadın doktor farketti hemn ultrason da adet 3 günü

Anladım canım ama zaten vücut her ay farklilik.gosteriyo bundan oncesinde pcos olmayabilir yani o ay denk gelmis olabilir.. dikkat et kendine..

Canım bak demistim ben de kontrolde ne olacagi belli olmaz diye :)
Yani kimin kime duası kabul olacak bilinmez sevindimm:)

Canım dagilmis ne demekmis sordun mu ki ben de merak ettim yani kendiliginden mi catlamis

Canım igneyi aslinda doktorun dedigi gun yapman gerek keske nobetci biyer felan bulup da yapsaydin bugun

Dağılmış yani kendiliğinden çatlamış ,bende doktoruna sor ona göre ilişki saati veriyor diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…