Pcos ve Hayallerim

Can'ım asilamani ne zmn yaptırdın nereye yaptırdın sizin sorun neydi ?

Kuzum bugun 15 gun gittim doktora 2 yumurta yapmisim sag sol ovitrelle verdi catlatma ignesi yarin gobekten igne vuruncam hastanede saat verdi o saatler arasi iliski olcak bakalim hayirlisi ins

Kuzumm hadi hayırlısı kaçar milim olnuş yumurtalar onu da söyledi mi peki..
İgne bitane verdi ve onu yarin gobekten yapcaksin oyle mi dogrumu anladim ?

Kızlaaaar herkese selaaam kimselerden ses soluk çıkmıyo hayırlı haberler alalım her günümüzde inşallah

Mrb kizlar bnde 2yillik evliyim ve bu pcos hastasiyim maleseff bir senedir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorum ama hep husrana ugruyorum . Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ve hemen menegona basladim igneler bitti ama sadece bi yumurtam olusmus oda istenilen buyuklukte deil . Yarin kontrole gidecem insallah buyumustur . Sizce bi yumurtam istenilen buyukluge geldiginde doktor sadece bi yumurtada asilama yapar mi ? Bu ay asilama yaptirmak istiyorum da . Menegonda bile 2 kutuda 10 tane igneyle bi yumurta olusuyosa benim umutlar yerle bir eger bu ayda husrana ugrarsam tup bebek yaptirmak istiyorum . Insallah rabbim hepimizin kucagini doldurur canlarim .

Canım benim öncelikle hepimizin de senin de Allah yardımcın olsun.. Rabbim ol desin yeter ki 1 yumurtayla bile neler olmazki
Önce moralini yüksek tutuyosuuun, stresten uzaklaşıyosun.. kilo durumun nedir bilmiyorum ama benim gibi biraz balık etliysen sende biraz daha zayıflamaya çalışıyosun.. şuan ben o çabadayım :)
Yarin ki kontrolde hic ummadıgın kadar mutlu olacağın güzel haberler alırsın inşallah.. ne zaman ne olacağı hic belli olmaz sen önce kendini tamamen inandır her şey çok güzel olacak

Sagol canim guzel dileklerin icin aynen canim bn balik etliden daha fazla kiloluyum maleseff . Ama zayiflaymiyorum biturlu .

Sagol canim guzel dileklerin icin aynen canim bn balik etliden daha fazla kiloluyum maleseff . Ama zayiflaymiyorum biturlu .

Canım benim iste bu pcos un tek sebebi kilo ve stres kilodan ve stresten kurtuldugun an duzene giricek.. az da olsa kilo vermeye calis ve bu pcos oldugu surece sporsuz kilo da veremezsin

Evet canim tek bir igne verdi bugun gobekten vurundum kac m oldugunu soylemedi ama istedigimiz buyukluge ulasmis dedi :)

Haydi hayırlı haberlerle gel kuzuuum insallaaah bundan sonraki asama ne zaman peki ne zaman gidiceksin kontrole.. güya senle aynı ilerlicektik ama benim doktor bayramdan dolayı erteledi ama vardır bunda da bi hayır bu arada ben de biraz kilo vermeye gayret gösteriyorum

Kuzum benim hayirlisi olsun hemen olcak die bisi yok zaten nasip ben bi daha adetin 4 cu gunu eger adet olmassam 10 cu gunu gidicem pozitifse sonuc adet gecikmesinden 10 gun sonra gelki keseyi gorebilelim dedi doktor bana kac kilosun sen ?

Kuzum benim hayirlisi olsun hemen olcak die bisi yok zaten nasip ben bi daha adetin 4 cu gunu eger adet olmassam 10 cu gunu gidicem pozitifse sonuc adet gecikmesinden 10 gun sonra gelki keseyi gorebilelim dedi doktor bana kac kilosun sen ?

Anladım kuzum hayırlısı ben şuan 80 im boyum 175 zayiflamak istiyorum biraz bu surecte beklerken :)

Mrb kizlar gecen doktora gttigimde bi yumurtan olusmus oda istenilen buyuklukte deil demisti . Bugun kontrole gttim ve yumurtam catlamis ve bi tane daha yumurta olusmus oda buyuk dedi catlatma ignesi vuralim dedik bugun catlatma ignesi vurdurcam . Benim anlamadigim bi kac gunde nasil bi yumurta daha olusmus ve buyumus sasirdim acikcasi ve sevindim yani sonunda yumurtam olustu ve buyudu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…