- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Can'ım asilamani ne zmn yaptırdın nereye yaptırdın sizin sorun neydi ?Canım öncelikle bukadar çok büyütme bunu gözünde çünkü bende Pkoluyum çok uğraştım kalamadim klomen iğne ama beterinde beteri varmış hamd etmek lazimmış çikolata kistim de oldu üzerine pko yanında hiç kaldı direk tüp bebek dediler aşılama ile şansın çok dusuk dediler ama ilk aşılamam da hamile kaldım çokdua ettim herkez etti Rabbime bin sukur kabul oldu umudunu kaybetme ve zaman da kaybetme aşılama yaptir farklı doktora git oturup aglamaktansa en azından elimden geleni yaptım dersin
Kuzum bugun 15 gun gittim doktora 2 yumurta yapmisim sag sol ovitrelle verdi catlatma ignesi yarin gobekten igne vuruncam hastanede saat verdi o saatler arasi iliski olcak bakalim hayirlisi ins
Mrb kizlar bnde 2yillik evliyim ve bu pcos hastasiyim maleseffbir senedir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorum ama hep husrana ugruyorum . Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ve hemen menegona basladim igneler bitti ama sadece bi yumurtam olusmus oda istenilen buyuklukte deil . Yarin kontrole gidecem insallah buyumustur . Sizce bi yumurtam istenilen buyukluge geldiginde doktor sadece bi yumurtada asilama yapar mi ? Bu ay asilama yaptirmak istiyorum da . Menegonda bile 2 kutuda 10 tane igneyle bi yumurta olusuyosa benim umutlar yerle bir eger bu ayda husrana ugrarsam tup bebek yaptirmak istiyorum . Insallah rabbim hepimizin kucagini doldurur canlarim .
Sagol canim guzel dileklerin icin aynen canim bn balik etliden daha fazla kiloluyum maleseff. Ama zayiflaymiyorum biturlu .
Evet canim tek bir igne verdi bugun gobekten vurundum kac m oldugunu soylemedi ama istedigimiz buyukluge ulasmis dedi :)Kuzumm hadi hayırlısı kaçar milim olnuş yumurtalar onu da söyledi mi peki..
İgne bitane verdi ve onu yarin gobekten yapcaksin oyle mi dogrumu anladim ?
Evet canim tek bir igne verdi bugun gobekten vurundum kac m oldugunu soylemedi ama istedigimiz buyukluge ulasmis dedi :)
Kuzum benim hayirlisi olsun hemen olcak die bisi yok zaten nasip ben bi daha adetin 4 cu gunu eger adet olmassam 10 cu gunu gidicem pozitifse sonuc adet gecikmesinden 10 gun sonra gelki keseyi gorebilelim dedi doktor bana kac kilosun sen ?Haydi hayırlı haberlerle gel kuzuuum insallaaah bundan sonraki asama ne zaman peki ne zaman gidiceksin kontrole.. güya senle aynı ilerlicektik ama benim doktor bayramdan dolayı ertelediama vardır bunda da bi hayır bu arada ben de biraz kilo vermeye gayret gösteriyorum
Kuzum benim hayirlisi olsun hemen olcak die bisi yok zaten nasip ben bi daha adetin 4 cu gunu eger adet olmassam 10 cu gunu gidicem pozitifse sonuc adet gecikmesinden 10 gun sonra gelki keseyi gorebilelim dedi doktor bana kac kilosun sen ?
Uzunmus ama senin boyun kuzum bende 60 boyum 1.60Anladım kuzum hayırlısı ben şuan 80 im boyum 175 zayiflamak istiyorum biraz bu surecte beklerken :)
Beş ay önce yaptırdım Canım yazmıştım 5cm çikolata kistim var benim ve Pko esimde bir problem yok fakültede yaptırdık ücretsiz sadece ilaçlara para veriyorsunCan'ım asilamani ne zmn yaptırdın nereye yaptırdın sizin sorun neydi ?
Uzunmus ama senin boyun kuzum bende 60 boyum 1.60
Dengelenir bea bende hafif gobek var gitmiyo :)Uzun evet kuzum seninki yine dengeliymis ayni ikisi de ben de dengelesem yeter bana
Dengelenir bea bende hafif gobek var gitmiyo :)
Aynen kuzu dikkat et ☺sağlık olsun da o önemli degil ben sağlığım icin vermek istiyorum şuan.. yaş gectikce hic veremicem cunku..
Canım msj yeni gordum kusura bakma evet yeni farkettiler senelerdir gidiodum nie olmuo die kafayı yicek tim artık sonra özel gittiğimde kadın doktor farketti hemn ultrason da adet 3 günüEzgieto canım bu arada doktor nasıl farkedemezler simdiye kadar diye kızdı demissin pko yu mu farketmemislerdi simdiye kadar ?