- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Kızlar özel hastanede progesterona baktıran var mı? Fiyatı nedir acaba? Telefon açtım fiyat vermediler. Bugün baktırmam lazım
Kızlar özel hastanede progesterona baktıran var mı? Fiyatı nedir acaba? Telefon açtım fiyat vermediler. Bugün baktırmam lazım
Canım progesterona özel fiyat mı veriyolar ki ? :/ benim bildiğim hastanenin muayne ucretiyle girdiginde bakiliyo zaten hormonlara ama yanlis mi biliyorum ki
kızlar sanırsam isteğe bağlı olarak da gidip bakılabilir ama muayene haricinde olunca daha çok masraf oluyor.
bir de çikolata sen biraz saat olarak geç kaldın sanırsam bakılmayabilir bu saatten sonra.
Bugün 21.günümdü o yüzden. Ama baktıramadım malesefDoğru diyosun canım benimMor_cicek sen ne yaptın canım baktırabildin mi ki ? Bide bugün niye acildi bakılması
Özel hastaneler ücret alıyor. Muayene olmadım sadece yumurtlama oldu mu olmadı mı diye merak ettim. 37 lira istediler baktırmadım çünkü 2 haftada çıkacakmış
Biitti kuzum bitti bayraminiz mubarek olsun kizlarrr doktora gitmek icin gun sayiyorum bakalim :)
Biitti kuzum bitti bayraminiz mubarek olsun kizlarrr doktora gitmek icin gun sayiyorum bakalim :)
Kızlar yazdıklarınızi okudum doktor bana pko var dedi ama benim kilom 70 boyum 1.70 yani fazla kilo yok ama yumurtam catlamio ve istenilen büyüklüğe gelmio 8 senelik evliyim ve sekiz senedir hıc korunmadik sonra 4 5 ay sonra gitmedigim hastane doktor kalmadı ilk başlarda hiç bir problem yok dediler ve sonra birde özel gidicem dedim doktor direk nasıl farketmezler dedi bundan önce verdiği ilaç da yanlismis neyse bu doktor Mayıs ayında bana klomen ve prengnly iki kutu 1000 igne yaptı dedim kendimce kesin hamis kalicam çok ümitliydim ama olmadı 3 gun erken geldi ve normalde 6 gun süren adet 3 gun sürdü ve yoğun bir şekilde sonra haziranda 1 de oldum adet 4 gün sürdü bu ay da hala gelmedi ilk testi 2 gun yaptım ve silik çıktı sonra ben sevinçten deliye döndüm akşam yaptm tek zizgi çıktı ve öğünde sonra yaptığım bu sabah dahil test silik bir çizgi bile yok kafayı yicem yarın sağlık ocağı açık olursa sabahtan gidicem kan testi için böyle bişey yasayip hamile kalan varmi ve göğüslerim çok acio inanılmaz hasta olcagimda öğle olurum kasiklarim ara ara agrio adet gelio gibi akinti oluo hala yok hastalanmadim iyice piskolojim bozuldu
İnşaallah canım ınsalah allahim tüm isteyenlere versin tek duam bu ne zor bir süreç allahim kimseyi evlat sevgisiyle sınamasin kimseyi haberdar ederim yarın gidicem kan testi yaptırmaya ınsalahCanım benim kolay değil yaşanılanlar, yaşadıkların.. Rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun.. gebelik testleri doğru sonuç vermeyebiliyor bazen arızalı da çıkabiliyor yaptıgın saat de önemli testi..
İnsallah ilk yaptıgın silik çizgi dogrudur da gebesindir Allahın izniyle.. En kısa zamanda kan verip baktır insallah bizi de habersiz bırakma emi :)
İnşaallah canım ınsalah allahim tüm isteyenlere versin tek duam bu ne zor bir süreç allahim kimseyi evlat sevgisiyle sınamasin kimseyi haberdar ederim yarın gidicem kan testi yaptırmaya ınsalah
Cumartesi gunu gidicem kuzum ben doktoraSenin de bayramın mübarek olsun hangi gün gideceksin canım doktora.. Rabbim güldürsün yüzünü insallah canım..
Cumartesi gunu gidicem kuzum ben doktora
Kuzum bugun 15 gun gittim doktora 2 yumurta yapmisim sag sol ovitrelle verdi catlatma ignesi yarin gobekten igne vuruncam hastanede saat verdi o saatler arasi iliski olcak bakalim hayirlisi insAnladım kuzum hafta sonu oluyo mu ki muayne gerçi olması da iyi olmus o güne denk geldi sanırım günün kaçıncı günde çağırmıştı seni doktor kuzum