- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- Konu Sahibi umutLatahzen
Bende bende bende :)
Olacak olacak inşallah az kaldı hepimiz mutlu olucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bende bende :)
O zamanOlacak olacak inşallah az kaldı hepimiz mutlu olucaz
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR
Hayırlı kandiller diliyorum rabbim gönlünüzün muradini versin insallah kızlarr
Dedim degiştireyim cok tatlı maşşallah
Kandiliniz mubarek olsun.Rabbim evlerimizde geçim sevgi sağlık ve huzur versin.Dualarımız kabul olsun.
İnşş kuzummmm hepimizeeeeEvet iyi yaptın totem olsun sana insallah
İnşş kuzummmm hepimizeeee
Ben 15 yaşından beri pcos hastasiyim. Hatta bunun haricinde de kistlerim oldu ve ameliyat oldum. Doktorlar normal yola hamile kalamayacagimi söylediler. Bende senin gibi çok üzülmüştüm. Su an 2 yıllık evliyim. Tüp bebek düşünmeye başlamıştım. Ama yine 6cmlik ofis harici bir kist oluştu ve 3 mayısta aldırdım. Ayni ameliyatta kanallarda her ihtimale karşı acildi. Tüp bebek için doktor araştırırken aslında ameliyata girdiğimde 2 haftalık hamile olduğum ortaya cıktı. Kendiliğinden hamile kalmışım. Bu yüzden hic canini sıkma. Vakti geldiğinde herşey yoluna girecektir.Şimdi birazcık anlatayım kendimi..
1 buçuk yıllık evliyim 26 yaşındayım bugün ilk defa pko teşhisiyle karşı karşıya kaldım..
Moralim şuan sıfır.. Tabiki inancım sonsuz ama insanız işte gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..
Azıcık bu hikayemin ucundan tutacak olursak..
Ben liseye basladigimda yeni yeni regl olmustum yani bekarlığımda adet düzensizliğim vardı.. o zamanki doktorlarıma sormustum evlenirsem şayet birgün bebeğim olmasına engelmi bu durum.. yok dediler kesinlikle engel degil hic bi sorun teskil etmez dediler.. velhasıl ben yavaş çalısan yumurtaliklarimi duzenlesin diye verilen ilaclari ictim duzenli bi sekilde (Diane35 di ilacım) 6 aylık bi sure devamli icmistim ilacımı.. derken yavas yavas duzene girdim zaten üniverste mezuniyet derken evlenme zamanlarım geldi.. ve nişan dugun heycanimla epey kilo da vermistim cok da iyi olmustu takır takır regl oluyodum günü günüme.. taaaki bebek isteme aşkım iyice beynime vurana kadar..
Ben 15 yaşından beri pcos hastasiyim. Hatta bunun haricinde de kistlerim oldu ve ameliyat oldum. Doktorlar normal yola hamile kalamayacagimi söylediler. Bende senin gibi çok üzülmüştüm. Su an 2 yıllık evliyim. Tüp bebek düşünmeye başlamıştım. Ama yine 6cmlik ofis harici bir kist oluştu ve 3 mayısta aldırdım. Ayni ameliyatta kanallarda her ihtimale karşı acildi. Tüp bebek için doktor araştırırken aslında ameliyata girdiğimde 2 haftalık hamile olduğum ortaya cıktı. Kendiliğinden hamile kalmışım. Bu yüzden hic canini sıkma. Vakti geldiğinde herşey yoluna girecektir.