- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Canım öncelikle bukadar çok büyütme bunu gözünde çünkü bende Pkoluyum çok uğraştım kalamadim klomen iğne ama beterinde beteri varmış hamd etmek lazimmış çikolata kistim de oldu üzerine pko yanında hiç kaldı direk tüp bebek dediler aşılama ile şansın çok dusuk dediler ama ilk aşılamam da hamile kaldım çokdua ettim herkez etti Rabbime bin sukur kabul oldu umudunu kaybetme ve zaman da kaybetme aşılama yaptir farklı doktora git oturup aglamaktansa en azından elimden geleni yaptım dersin
Aminn Canım darısı başına isteyen herkesin en kısa zamanda soğan kurunu de dene benceinsallah güzel olucak herşey hakkımızda canım.. ben adam gibi ilk defa bi tedaviye başlicam bakalım ondan sonrasinda Rabbim ne nasip etmisse artık..
Rabbim evladını sana bağışlasın canım :)
Aminn Canım darısı başına isteyen herkesin en kısa zamanda soğan kurunu de dene bence
CANIM SEN BUGÜN DOKTORA GİTTİNMİKuzum klomen ben 1 kez kullandim ve gebelik sonucu aldim ama ayni anda ic kanama gecirdim siddetli gebeligim de kimyasal olarak sonuclandi.. ama doktorunu sec ve tek bi doktorla devam et.. suan bende senn gibiyim napivam bilmiyorum ama Rabbim iyi doktor cikarsin karsimiza.. ♡♡♡
CANIM SEN BUGÜN DOKTORA GİTTİNMİ
Arkadaşlar doktorum onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.bilgisi olan varmi.asilama yaptiip gebe kalan falan.
Kizlar doktora gittim hsg sonucum guzel cikti tupler acik dedi doktor ultrasonla bakti ve klomene basliyoruz dedi yarindan itibaren klomene basliyorum hayirlisi olsun insallah bu seferki klomen tedavim guzel sonuclarla noktalanir
Ne mutlu o arkadasimiza darisida basimiza insallahhhKuzum hadi hayırlı olsun.. öncesinde nasıl tedavi görmüştün aşılamaya nasıl karar verildi merak ettim.. ben asılama olmadım bilmiyorum ama sürekli araştırıyorum ve gebe kalanlar var tabiki aşılamayla olmazmı :)
BakAYSHE9388 arkadaşımız ilk aşılamasında hamile kalmış mesela :)) ♡
Ne mutlu o arkadasimiza darisida basimiza insallahhhkuzum die hitap etmenizde cok hosuma gitti.cok tskr ederim:))benim durumum soyle, pkoluyum ve 10 aydir tedavilerle ugrasiyorum.ilk klomenle bsdladik ve malesef yanit vermedim ona.3-4 ay denedik klomeni olmadi.gonal ignesine gectik ve cok sukur yumurtam gelisti.ama tutmadi doktor bu ay dinlenmem gerektigini soyledi.işte onumuzdeki ay asilamaya gecelim artik dedi.durum budur.seninkinide ben merak ettim
En dusuk dozdan baslaniyo.yumurtan gelismezse dozunu arttiriyo doktor.ta ki yumurtan gelisene kadar.mesela ben 62.5 dozla basladim.gelismedi yumurtam.75 e ciktik ve gelisti.tükenmez kaleme benziyo.göbekten kendin vuruyosun.hic acimiyo ama igne cok ince.igneyi vuruldugun surec icindede doktor sık sık cagriyo yumurta takibi icin.yumurta istenilen olgunluga gelince catlatma ignesi vuruluyosun ve e6 saat sonra iliski tavsiye ediyo.baya uzun anlattim galiba canim:) canım benim ne demek..
Amiin insallah darisi basimiza.. bu gonal f nasıl kullanılıyor ben onu da tam olarak bilmiyorum aşılamada kullanıldığını zannediyodum
En dusuk dozdan baslaniyo.yumurtan gelismezse dozunu arttiriyo doktor.ta ki yumurtan gelisene kadar.mesela ben 62.5 dozla basladim.gelismedi yumurtam.75 e ciktik ve gelisti.tükenmez kaleme benziyo.göbekten kendin vuruyosun.hic acimiyo ama igne cok ince.igneyi vuruldugun surec icindede doktor sık sık cagriyo yumurta takibi icin.yumurta istenilen olgunluga gelince catlatma ignesi vuruluyosun ve e6 saat sonra iliski tavsiye ediyo.baya uzun anlattim galiba canim
Anladim canim.bir doktorla yetinmemek gerekiyo tabi.ikincisinede gittigin iyi olmus.evet kilo onemli.baba doktorum basta kilonda bi sorun yok demisti.sigara iciyorum mesela onuda azalt demisti.ama bugun, kilo ver biraz bide sigarayi birak dedi:)) bende oyle yapicam fedekar olmak zorundayiz
Bu arada diane ne ilaci?
Hadi insallahh bakalim:)) bu halimize sukur.insallah seninki asilamaya kalmaz canim.Bende baktıgında kilomu hic belli etmiyorum ama 175 boyum ve 84.5 tim ramazan girmeden hatta 85 de sen onaşuan 81 im uğraşıyorum zayıflamaya nerden baksan 1 ay var önümde klomene baslamak icin bu surecte en az bi 5 6 kilo daha vermem lazım bakalım görüciiz neler olacak
Hadi insallahh bakalim:)) bu halimize sukur.insallah seninki asilamaya kalmaz canim.