- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Selam Canım ben ilk bebek istedim demedik 4 ay falan olmadı Dr gittim dedi pko var ama kendiliğinden olur buyuk ihtimal sonra başka Dr gittim oda dedi pko var klomen başlayalım 3 ay kullandım yok daha sonra femara verdi onuda kullandım olmadı bu sure içinde çok Dr gezdim rahim filmi herşey yaptım yine olmadı en son Dr Aşılama önerdi bana sonra adetim on gün gecikti ve ben çok sancilandim ambulansla hastahaneye goturduler ordada çikolata kistim olduğunu öğrendim 3 cmdi ve surekli büyüyordu doktorum artık sana direk tüp bebek öneririm dedi ve fakülteye gittim tüp bebek için sıraya girdim beklerken aşılama yapalım dediler hiç istemedim nasılsa tutmaz diye ama yaptırdım ilk aşılama herkez dua etti yasin topladi ailem ve 3 sene sonra mucizem geldi 4 aylık oldum ama hala şaka gibi umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin doktor doktor gezin elinizden geleni yapın ve çok dua edin yasin toplayın gerisi Rabbime kalmış
Aynen diane benide duzenledi benim son 6 7 aydir hep duzensizdi batim 30 32 oluyodu bu sefer 28 de geldiBu arada bu da bugüne not olarak kalsın..
Bugün normal BAT günümdü ve diane35 biteli de 6. Günüm bugün ve regl oldum.. yani tam bat günüme denk geldi ne erken ne geç çok şükür :)
Aynen diane benide duzenledi benim son 6 7 aydir hep duzensizdi batim 30 32 oluyodu bu sefer 28 de geldi
Ben glukofene devam bide klomen kuzu diane olayi bitti :)Benim ilacı icmesem de olacak tarih buydu kuzum bi düzensizlik yasamiyodum aslinda ama bu ilacı icmemde de vardı bi hayır demekki :) sen napicaksin simdi ilaclari kestimi doktor
Bide folic e basladimBen glukofene devam bide klomen kuzu diane olayi bitti :)
Bide folic e basladim
Hadi bakalim hayirli sonuclar al insallah.gonal f ye kalmasin senin is.Aynen bana da oyle dedi tatil donusu klomen baslicaz insallah :)
Hadi bakalim hayirli sonuclar al insallah.gonal f ye kalmasin senin is.
canım yumurtalıklarının az çalıştıgını nerden anlıyorlar tahlil le mi yoksa ultrasonla mıCanım benim degerlerim normalmiş sadece yumurtaliklarim yavas calisiyo tekrar kontrol ettirdim doktora gayet guzel dedi degerlerin..
Sadece folic yaziyo 3 aylik doz klomen bugun 2 ci gunumAnladım kuzum bugün mü basladin klomene folic hangisi inofolic combi mi
canım yumurtalıklarının az çalıştıgını nerden anlıyorlar tahlil le mi yoksa ultrasonla mı
Sadece folic yaziyo 3 aylik doz klomen bugun 2 ci gunum
ÇOK ŞÜKÜR SEVİNDİMUltrasonla canım.. minik minik foliküllere rastlıyolar yumurtaların yavas gelistigini goruyolar oylece.. benim hormonlarım normal ckti tahlil sonucuma gore normal gorunuyo yani canım
ÇOK ŞÜKÜR SEVİNDİM
Sana ultrasonla bakılmısmıydı kuzum bisey dememislermiydi
Can'ım bizim konu mu kapanmış ben mi yazamıyorum noldu ki ya?
BAKMIŞLARDI KİST YOK DEDİ GİTTİĞİMDE HATTA BİR TANE YUMURTAN VAR DEDİ ÇATLARMI BİLEMİYORUM DEDİ HAMİLE OLMA OLASILIGIN BUGÜN YÜKSEK DEDİ ÖYLESana ultrasonla bakılmısmıydı kuzum bisey dememislermiydi