Pcos ve Hayallerim

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin canım benim i sallah. Dua dua dua baska yapacak biseyimiz yok ♡♡♡

Bu arada bu da bugüne not olarak kalsın..
Bugün normal BAT günümdü ve diane35 biteli de 6. Günüm bugün ve regl oldum.. yani tam bat günüme denk geldi ne erken ne geç çok şükür :)

Bu arada bu da bugüne not olarak kalsın..
Bugün normal BAT günümdü ve diane35 biteli de 6. Günüm bugün ve regl oldum.. yani tam bat günüme denk geldi ne erken ne geç çok şükür :)
Aynen diane benide duzenledi benim son 6 7 aydir hep duzensizdi batim 30 32 oluyodu bu sefer 28 de geldi

Aynen diane benide duzenledi benim son 6 7 aydir hep duzensizdi batim 30 32 oluyodu bu sefer 28 de geldi

Benim ilacı icmesem de olacak tarih buydu kuzum bi düzensizlik yasamiyodum aslinda ama bu ilacı icmemde de vardı bi hayır demekki :) sen napicaksin simdi ilaclari kestimi doktor

Kızlar bu arada ben aslan pençesi civan perçimi hayır tohumu icmeye basladım.. düzenli icmek istiyorum artık ama regl döneminde icilirmi bunlar sizce bi bilgisi olan var mı.. Mesajimi gorenlerden cevap bekliyorum :)

canım yumurtalıklarının az çalıştıgını nerden anlıyorlar tahlil le mi yoksa ultrasonla mı

Ultrasonla canım.. minik minik foliküllere rastlıyolar yumurtaların yavas gelistigini goruyolar oylece.. benim hormonlarım normal ckti tahlil sonucuma gore normal gorunuyo yani canım

Bende pcos hastasıyım ve 2 yıl tedavi gördüm çatlatma iğnesi aşılama vs hamile kalamadım sinirle bırakyım doktora gitmeyi tüp bebege karar verdik tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra .tüp bebek randevusuna gitmeden doktor bazı testler verdi beta testi de var içinde bi baktık hamileyim . Psikolojik olarak ne zaman rahat olursan o zaman benrk gelir demişti doktor dediği de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…