Pcos ve Hayallerim

Kızlar ilk kez klomen kullandım yumurta 13 mm den sonra büyümedi. Bi doktor gonal f diğeri 3 kez klomen kullan diyor. Sizler ne yaptınız bu süreçte. Klomene cevap vermeyen oldu mu ben gibi?

Kuzum klomen ben 1 kez kullandim ve gebelik sonucu aldim ama ayni anda ic kanama gecirdim siddetli gebeligim de kimyasal olarak sonuclandi.. ama doktorunu sec ve tek bi doktorla devam et.. suan bende senn gibiyim napivam bilmiyorum ama Rabbim iyi doktor cikarsin karsimiza.. ♡♡♡

Kuzum klomen ben 1 kez kullandim ve gebelik sonucu aldim ama ayni anda ic kanama gecirdim siddetli gebeligim de kimyasal olarak sonuclandi.. ama doktorunu sec ve tek bi doktorla devam et.. suan bende senn gibiyim napivam bilmiyorum ama Rabbim iyi doktor cikarsin karsimiza.. ♡♡♡
En iyisi öyle valla. Tek bi doktor

Canım bence hiç sitres yapma diyicem ama çok zor biliorum bende 8 sene hiç korunmadan bekliorum ve inan bana okadar çok ama okadar çok istiorum ki anlatamam bu bebek magzasi nin önünden geçince migdeme kramp girio bende ilk defa Mayıs ayında klomen ve catlama ignesi oldum suan gittigim doktor gusel ama bundan öncekiler hiç bişey farketmemis yumurtam in catlamadigni prolaktin in yüksek çıktı bu ay yani sitresden doktorum sitres olurum die 3 ay dinlenmen lazım dedi ve yine bekliorum yani senin daha çok yani o yüzden sitres yapma allah sağlıklı evlatlar eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin ogle dua ediorum ve isteyen herkeze en kisa zamanda versin :dua::anne::KK1:

Canim merhaba.bende klomene cevap vermedim.direçliymişim.gunde iki tane icmistim ilk ay olmadi.daha sonraki aylarda bidaha bidaha denedik olmadi.3-4 aydan sonra igneye gectik ancak.ignede yumurtam gelisti.ama tutmadi.simdi tekrar baslicam tedaviye.yine igne ve daha sonrasi catlatma ignesi
Kızlar ilk kez klomen kullandım yumurta 13 mm den sonra büyümedi. Bi doktor gonal f diğeri 3 kez klomen kullan diyor. Sizler ne yaptınız bu süreçte. Klomene cevap vermeyen oldu mu ben gibi?

Canim merhaba.bende klomene cevap vermedim.direçliymişim.gunde iki tane icmistim ilk ay olmadi.daha sonraki aylarda bidaha bidaha denedik olmadi.3-4 aydan sonra igneye gectik ancak.ignede yumurtam gelisti.ama tutmadi.simdi tekrar baslicam tedaviye.yine igne ve daha sonrasi catlatma ignesi
Canım bilgin olsun 6 ay klomen ve catlama ignesi olduğunda daha fazlası kist yapio ve doktor tam gününde çatlatmasi gerekir saat veriolar ya oda yanlış bi saate vuruldugunda kist yapio yani klomen çok zararlymis aslında 6 ay dan sonra

Yok canim zaten 6 ay kullanmadim klomeni.3-4 ay kullandim.sonuc alamayinca gonalf ye gectik.
Canım bilgin olsun 6 ay klomen ve catlama ignesi olduğunda daha fazlası kist yapio ve doktor tam gününde çatlatmasi gerekir saat veriolar ya oda yanlış bi saate vuruldugunda kist yapio yani klomen çok zararlymis aslında 6 ay dan sonra

canım sen doktora gittinmi
Klomen baslamadan önce doktor bebegin tutunması için ilaç yazio onları kulanman gerek ve adet düzenli gelmesi için bitkisel bi ilaç var bende bu ayın başında başladım ve gerçekten şuanda bile faydası görüyorum angucaston int araştırabilirsiniz bende bu siteden bir arkadas dan aldım ismini ve kullaniorum tamamen bitkisel olduğunu icon bi zararı yok yani eğer adet sancin varsa önceden göğüslerin acio ve sisiosa kasık ağrın oluyosa bunları geçirio

Zaten adetimiz düzenli gelmediği icin hamis kalamiyorum ama inaniorum bu ılac iyi gelicek int araştırın derim kızlar bi çok kişi Hamis kalmış ilk aydan

İşte 3 ay denemeden iğneye geçmem saçma yani dimi.. İğneye yanıt vermişsin ne güzel, ben çok korkuyorum iğneye geçersem ve ona da yanıt vermezsem diye

insallah kuzuuum insallah şifa olmuştur bu kullandıkların.. 11de kan vereceğim yazmışsın sonucunu aldın mı canım haber et..
Canım değerim 193 oldu dr olumlu dedi.Progestran düşükmüş.İlaç verdi.Perşembe tekrar gideceğim.İnan ne yaşadığımızı bizler biliyoruz.Anne olmak için yüreklerimiz çırpınıyor.Güzel kalpli insan inşallah seninde müjdeni buradan alacağız.

İşte 3 ay denemeden iğneye geçmem saçma yani dimi.. İğneye yanıt vermişsin ne güzel, ben çok korkuyorum iğneye geçersem ve ona da yanıt vermezsem diye
Sen hic klomen kullanmadin mi? Yani klomen kullanmadan direk igne olmaz sanirim.asama asama gidiyo.igneyede en dusuk dozdan basliyo.yine olmazsa dozunu yukseltiyo.yinemi olmadi tekrar dozunu yukseltiyo.bana mesela ilk 62.5 vurul dedi igneyi.olmadi.75 e cikardi oldu.korkma hic.bir suru doz var illaki biri tutacaktir.

Sen hic klomen kullanmadin mi? Yani klomen kullanmadan direk igne olmaz sanirim.asama asama gidiyo.igneyede en dusuk dozdan basliyo.yine olmazsa dozunu yukseltiyo.yinemi olmadi tekrar dozunu yukseltiyo.bana mesela ilk 62.5 vurul dedi igneyi.olmadi.75 e cikardi oldu.korkma hic.bir suru doz var illaki biri tutacaktir.
Klomen bi defa kullandım sabah akşam. İğneler de çok pahalı o yüzden hiç istemiyorum ama napalım:KK43:

Canım bence hiç sitres yapma diyicem ama çok zor biliorum bende 8 sene hiç korunmadan bekliorum ve inan bana okadar çok ama okadar çok istiorum ki anlatamam bu bebek magzasi nin önünden geçince migdeme kramp girio bende ilk defa Mayıs ayında klomen ve catlama ignesi oldum suan gittigim doktor gusel ama bundan öncekiler hiç bişey farketmemis yumurtam in catlamadigni prolaktin in yüksek çıktı bu ay yani sitresden doktorum sitres olurum die 3 ay dinlenmen lazım dedi ve yine bekliorum yani senin daha çok yani o yüzden sitres yapma allah sağlıklı evlatlar eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin ogle dua ediorum ve isteyen herkeze en kisa zamanda versin :dua::anne::KK1:

Canım benim çok doğru söylüyosun amiiin amin insallah.. ne zaman basladın klomene bu ay yeni mi canım

Canım değerim 193 oldu dr olumlu dedi.Progestran düşükmüş.İlaç verdi.Perşembe tekrar gideceğim.İnan ne yaşadığımızı bizler biliyoruz.Anne olmak için yüreklerimiz çırpınıyor.Güzel kalpli insan inşallah seninde müjdeni buradan alacağız.

Amiiiiin amin insallah canım benimm bak ne güzel artıyo degerin kat kat artsın insallah bebisin tutunsun sana :) ♡♡♡

Şimdi birazcık anlatayım kendimi..
1 buçuk yıllık evliyim 26 yaşındayım bugün ilk defa pko teşhisiyle karşı karşıya kaldım..
Moralim şuan sıfır.. Tabiki inancım sonsuz ama insanız işte gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..
Azıcık bu hikayemin ucundan tutacak olursak..
Ben liseye basladigimda yeni yeni regl olmustum yani bekarlığımda adet düzensizliğim vardı.. o zamanki doktorlarıma sormustum evlenirsem şayet birgün bebeğim olmasına engelmi bu durum.. yok dediler kesinlikle engel degil hic bi sorun teskil etmez dediler.. velhasıl ben yavaş çalısan yumurtaliklarimi duzenlesin diye verilen ilaclari ictim duzenli bi sekilde (Diane35 di ilacım) 6 aylık bi sure devamli icmistim ilacımı.. derken yavas yavas duzene girdim zaten üniverste mezuniyet derken evlenme zamanlarım geldi.. ve nişan dugun heycanimla epey kilo da vermistim cok da iyi olmustu takır takır regl oluyodum günü günüme.. taaaki bebek isteme aşkım iyice beynime vurana kadar..
Canım öncelikle bukadar çok büyütme bunu gözünde çünkü bende Pkoluyum çok uğraştım kalamadim klomen iğne ama beterinde beteri varmış hamd etmek lazimmış çikolata kistim de oldu üzerine pko yanında hiç kaldı direk tüp bebek dediler aşılama ile şansın çok dusuk dediler ama ilk aşılamam da hamile kaldım çokdua ettim herkez etti Rabbime bin sukur kabul oldu umudunu kaybetme ve zaman da kaybetme aşılama yaptir farklı doktora git oturup aglamaktansa en azından elimden geleni yaptım dersin

Kızlar şimdik şöyle anlatayım ben buğun doktora gittim.. Aslında bu diane35 i veren doktora değil bu doktora gidicektim ama o gün yoktu yerinde ve beni acilden yönlendirmislerdi.. neyse sonuc olarak 3 ay diane ic demisti o doktor.. ben 1 kutu diane 35 ictim bu ay ilacım biteli 5 gün oldu.. bugün sıfırdan yeni bi doktora gittim herseyi anlattım guzelce.. doktorum izine ayrılıyomus seni düzenli takip edebilmem icin burda olmam gerekiyo dedi.. 15 temmuzda dönecekmiş sen reglinin 3. Günü gel dedi bana.. diğer sonuclarimi da gosterdim senin hormonların gayet güzel hic bi sorun yok dedi.. sadece yumurtalarm yavas calisiyo sanırsam.. neysem vel hasıl ilac icmicem bi süre temmuzun 15inden sonraki reglimi beklicem ve klomen başlicaz.. Rabbimden hayırlısı.. bu arada ilaca başladığımdan beri kilo da vermeye çalışıyorum 4 kilo felan verdim doktora gidene kadar bi 4 5 kilo daha verebilmeyi planlıyorum.. biz biseyler icin çaba gösterelim tabiiki takdir Rabbimden :) ♡

X