Pcos ve Hayallerim

Allahtan hayırlısı canım benim.. Rabbimden ne gelirse en hayırlısı gelir.. Nefsimize uydurmasın Mevlam sabırla beklememizi nasip etsin.. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere en hayırlı zamanda.. Ve dualarımızı dosdoğru yapabilmemizi nasip etsin Mevlam en önemlisi..
Kesinlikle...aminnnn... Hayirli ve saglikli bir evlat istiyelim.körü körüne istemekde cok yanlis.

Canım öncelikle bukadar çok büyütme bunu gözünde çünkü bende Pkoluyum çok uğraştım kalamadim klomen iğne ama beterinde beteri varmış hamd etmek lazimmış çikolata kistim de oldu üzerine pko yanında hiç kaldı direk tüp bebek dediler aşılama ile şansın çok dusuk dediler ama ilk aşılamam da hamile kaldım çokdua ettim herkez etti Rabbime bin sukur kabul oldu umudunu kaybetme ve zaman da kaybetme aşılama yaptir farklı doktora git oturup aglamaktansa en azından elimden geleni yaptım dersin
Ayse hanim cok sevindim sizin adiniza.hikayenizi bastan anlatirmisiniz bizler icinde umut olur ve buna cok ihtiyacimiz var.kac ay tedavi gordunuz , neler kullandiniz.kacinci asilamada oldu? Anlatirsaniz cok sevinirim

Oyle tabi ama umudumuz artiyo en azindan.mutlu oluyoruz.psikolojimizde onemli bu donemde

Kesinlikle öyle sadece psikoloji önemli.. o kadar cok yere baktim sebep aradimki teknsorun stres ve hersey kafada bitiyo.. bide bazi bunyelerde kilo problemi :KK70: senin kilo durumun normal sanirim

Evet daha once kullanmistim aama esimde varikosel die ise yaramamisti rabbim hayirlisini diledigi zamanda versin cumlemize su savas dolu ulkeye de bebek yapmak ne kadar dogru bil miyorum ama rabbim islah eglesin kotu insanlarin gazabindan korusun ulkemizi

Kızlar şimdik şöyle anlatayım ben buğun doktora gittim.. Aslında bu diane35 i veren doktora değil bu doktora gidicektim ama o gün yoktu yerinde ve beni acilden yönlendirmislerdi.. neyse sonuc olarak 3 ay diane ic demisti o doktor.. ben 1 kutu diane 35 ictim bu ay ilacım biteli 5 gün oldu.. bugün sıfırdan yeni bi doktora gittim herseyi anlattım guzelce.. doktorum izine ayrılıyomus seni düzenli takip edebilmem icin burda olmam gerekiyo dedi.. 15 temmuzda dönecekmiş sen reglinin 3. Günü gel dedi bana.. diğersonuclarimi da gosterdim senin hormonların gayet güzel hic bi sorun yok dedi.. sadece yumurtalarm yavas calisiyo sanırsam.. neysem vel hasıl ilac icmicem bi süre temmuzun 15inden sonraki reglimibeklicem ve klomen başlicaz.. Rabbimden hayırlısı.. bu arada ilaca başladığımdan beri kiloda vermeye çalışıyorum 4 kilofelan verdim doktora gidene kadar bi 4 5 kilo daha verebilmeyi planlıyorum.. biz biseyler icin çaba gösterelim tabiiki takdir Rabbimden :) ♡

TEKRAR YAZDIMM GERIDE KALMIŞ :)
Canım hangi doktora inanalım şaştım hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor. kullandığın ilacın etkisi hemen geçmiyor. senin hangi değerin yüksekti.

Ayse hanim cok sevindim sizin adiniza.hikayenizi bastan anlatirmisiniz bizler icinde umut olur ve buna cok ihtiyacimiz var.kac ay tedavi gordunuz , neler kullandiniz.kacinci asilamada oldu? Anlatirsaniz cok sevinirim
Selam Canım ben ilk bebek istedim demedik 4 ay falan olmadı Dr gittim dedi pko var ama kendiliğinden olur buyuk ihtimal sonra başka Dr gittim oda dedi pko var klomen başlayalım 3 ay kullandım yok daha sonra femara verdi onuda kullandım olmadı bu sure içinde çok Dr gezdim rahim filmi herşey yaptım yine olmadı en son Dr Aşılama önerdi bana sonra adetim on gün gecikti ve ben çok sancilandim ambulansla hastahaneye goturduler ordada çikolata kistim olduğunu öğrendim 3 cmdi ve surekli büyüyordu doktorum artık sana direk tüp bebek öneririm dedi ve fakülteye gittim tüp bebek için sıraya girdim beklerken aşılama yapalım dediler hiç istemedim nasılsa tutmaz diye ama yaptırdım ilk aşılama herkez dua etti yasin topladi ailem ve 3 sene sonra mucizem geldi 4 aylık oldum ama hala şaka gibi umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin doktor doktor gezin elinizden geleni yapın ve çok dua edin yasin toplayın gerisi Rabbime kalmış

Selam Canım ben ilk bebek istedim demedik 4 ay falan olmadı Dr gittim dedi pko var ama kendiliğinden olur buyuk ihtimal sonra başka Dr gittim oda dedi pko var klomen başlayalım 3 ay kullandım yok daha sonra femara verdi onuda kullandım olmadı bu sure içinde çok Dr gezdim rahim filmi herşey yaptım yine olmadı en son Dr Aşılama önerdi bana sonra adetim on gün gecikti ve ben çok sancilandim ambulansla hastahaneye goturduler ordada çikolata kistim olduğunu öğrendim 3 cmdi ve surekli büyüyordu doktorum artık sana direk tüp bebek öneririm dedi ve fakülteye gittim tüp bebek için sıraya girdim beklerken aşılama yapalım dediler hiç istemedim nasılsa tutmaz diye ama yaptırdım ilk aşılama herkez dua etti yasin topladi ailem ve 3 sene sonra mucizem geldi 4 aylık oldum ama hala şaka gibi umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin doktor doktor gezin elinizden geleni yapın ve çok dua edin yasin toplayın gerisi Rabbime kalmış
Insalla saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz bebeginizi.cok sevindim.umudum dahada artti.tskr ederimm

Evet daha once kullanmistim aama esimde varikosel die ise yaramamisti rabbim hayirlisini diledigi zamanda versin cumlemize su savas dolu ulkeye de bebek yapmak ne kadar dogru bil miyorum ama rabbim islah eglesin kotu insanlarin gazabindan korusun ulkemizi

Amiiin amin aksamdan beri moralim sıfır.. Rabbim yardimcimiz olsun..

Canım hangi doktora inanalım şaştım hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor. kullandığın ilacın etkisi hemen geçmiyor. senin hangi değerin yüksekti.

Canım benim degerlerim normalmiş sadece yumurtaliklarim yavas calisiyo tekrar kontrol ettirdim doktora gayet guzel dedi degerlerin..

X