E
elunelune
Ziyaretçi
Evet bende pcos sorunu yaşayanlardan biriyim. 12 yaşında ilk adetimi olduktan sonra bugune kdr her zaman(ilaç almadığım takdirde) adet düzensizliğim oldu. Bunun dışında cilt yağlanması,akne,tüylenme,kilo gibi problemlerim yok.Son 1 senedir tedavi oluyorum. Tedavime cyclo.............. isimli ilaçla başladım. Kullandığım sürece regl oldum. Akabinde tedavime Farl..al isimli ilaçla devam ediyorum. Aslında bu ilacı eskiden kafama göre de içerdim. Bu ay ilacı son adetimin 21. gununde içmeye başlayarak 6 gün içtim ve sonuç olarak normal bildiğim bir adet yerine, bol akıntı içerisinde pembe-kırmızı damlacıklar şeklinde bir adet oluyorum. Bunun adı adet ise eğer. Ben çok sıkıldım bu durumdan. Aynı zamanda hipotiroidi de mevcut. 24 yaşında bi insan olarak babaannemin içtiği ilaç sayısı kadar ilaç içmekten çok sıkıldım.He bide Parlo..l adlı prolaktin yüksekliğii için kullanılan ilaç var ki ona hiç girmek istemiyorum.Hekimim evlendiğin zaman ovulasyon için bişiler yapacağız şimdi takma kafana diyor. Pcos tedavisi sadece bebek içinmidir? Ben bunu anlamadım.
Peki ben ya evlenmezsem hiç? ya da Erken menapoza girersem? ya da depresifliğim bitmezse?
Umarım cevap verirsiniz. Çok teşekkürler
Peki ben ya evlenmezsem hiç? ya da Erken menapoza girersem? ya da depresifliğim bitmezse?
Umarım cevap verirsiniz. Çok teşekkürler