- Konu Sahibi pcostupbebk
herkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın kaç yumurta toplandiherkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)
İlk denememiherkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)
9 yumurta toplandı 7 si döllendiİyi yaptın kaç yumurta toplandi
evet ilk deneme, sizin de ilk miydi ?İlk denememi
7side kaldimi beşinci güne benimde ilk deneme çok heyecanlıyım yaş kaçtı senin9 yumurta toplandı 7 si döllendi
dün beşinci gündü 7si de kaldı ve donduruldu. aslında 9u da döllenmişti ikisi sağlıksız oldu. yaşım 31. senin kaç yumurta toplandı7side kaldimi beşinci güne benimde ilk deneme çok heyecanlıyım yaş kaçtı senin
Benim 10 toplandı 6 si döllenecek durumdaydi dedi onlarda döllendi ikinci gün aradı bölünmeye devam ediyor dedi salı transfer ver bugün arıcaklar telefon bekliyorum 26 yaş benimdün beşinci gündü 7si de kaldı ve donduruldu. aslında 9u da döllenmişti ikisi sağlıksız oldu. yaşım 31. senin kaç yumurta toplandı
2017den kalma dondurulmuş embriyo mu yoksa yeni alınan dondurulmuş mu acaba ?Ben pkolu olup ilk denemede 2017 yılında dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi 14 ocakta kalan dondurulmuş 2 embriyo transferi gerçekleşti bakalım heyecanla test sonucu bekliyorum herkese dua ediyorum inş güzel hayırlı evlatları olsun isteyen herkesin
Seni ne güzel din lendiriyor beni benim taze olacak kan değerlerinde sıkıntı mı vardı ondan mı ertelendidün beşinci gündü 7si de kaldı ve donduruldu. aslında 9u da döllenmişti ikisi sağlıksız oldu. yaşım 31. senin kaç yumurta toplandı
yaşın bana göre gençmiş daha şanslısın :)Benim 10 toplandı 6 si döllenecek durumdaydi dedi onlarda döllendi ikinci gün aradı bölünmeye devam ediyor dedi salı transfer ver bugün arıcaklar telefon bekliyorum 26 yaş benim
Öyle ama 6 senedir herşeye rağmen hamile kalmadım sadece pcos oda ultrasonda başka hiçbir belirtisi yokyaşın bana göre gençmiş daha şanslısın :)
hayır hiç bir sıkıntı yok doktorum rahim dinlensin dedi hem de dondurulmuş transfer tutma şansı daha yüksek dedi aslında bende hemen olsun isterdim sabırsızım ama doktor öle dediyse bir bildiği vardır diye bekliyoruz ikinci adette gideceğim transfer içinSeni ne güzel din lendiriyor beni benim taze olacak kan değerlerinde sıkıntı mı vardı ondan mı ertelendi
bende de sadece pko var ama doktor hiç bir sorun görünmüyor diyordu yumurtlamam falan ilaçsız oluyordu iki kez çatlatma iğnesi uyguladık iki kez aşılama yaptık olmadı bizim de 2 yıl olacak isteyeli nasip böyleymiş demekkiÖyle ama 6 senedir herşeye rağmen hamile kalmadım sadece pcos oda ultrasonda başka hiçbir belirtisi yok
Bende kalanları dondurcam tutmazsa onlari yaparım inşallahhayır hiç bir sıkıntı yok doktorum rahim dinlensin dedi hem de dondurulmuş transfer tutma şansı daha yüksek dedi aslında bende hemen olsun isterdim sabırsızım ama doktor öle dediyse bir bildiği vardır diye bekliyoruz ikinci adette gideceğim transfer için
Bende iki kes aşılama oldum inşallah sadece döllenme sıkıntıdır da tüp bebek tutarbende de sadece pko var ama doktor hiç bir sorun görünmüyor diyordu yumurtlamam falan ilaçsız oluyordu iki kez çatlatma iğnesi uyguladık iki kez aşılama yaptık olmadı bizim de 2 yıl olacak isteyeli nasip böyleymiş demekki
inşallah ilk seferde tutar da gerek kalmaz. ama tabi ki dondurmak gerekiyor her ihtimale karşıBende kalanları dondurcam tutmazsa onlari yaparım inşallah
inşallah. kafaya çok taktığımız için de olmuyor olabilir.Bende iki kes aşılama oldum inşallah sadece döllenme sıkıntıdır da tüp bebek tutar
Öyle ama 6 senenin hepsindede takmadım yainşallah. kafaya çok taktığımız için de olmuyor olabilir.
yani orası da öle :)Öyle ama 6 senenin hepsindede takmadım ya