Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Kızlar dün catlatma iğnesi oldum 23.00 de gece saat 2 buçuk gibi fenalık geçirdim bayılmışım ve nefes darlığı yasıyorum ? Sizdelerde böyle bırsey yasadınız mı ?

Kızlar dün catlatma iğnesi oldum 23.00 de gece saat 2 buçuk gibi fenalık geçirdim bayılmışım ve nefes darlığı yasıyorum ? Sizdelerde böyle bırsey yasadınız mı ?
geçmiş olsun çok. ben çok kez çatlatma iğnesi oldum ama başıma hiç böyle bişe gelmedi doktoruna danıştın mı ? umarım önemli bişe değildir.

csnım aradım heyecan yaptığımı söylediler.sabahta annemle babama haber vermiştim gelin canım sıkıldı diye geldiler kendıme gelişim gerçekten psıkolojık galiba ilk denemem çok kastım galiba kendımi K kare2819

sakin ol bence kendine zarar veriyorsun. inşallah başka birşey yoktur. transfer sürecinde miydin ?

iğneler bitti catlatma iğnesi dün oldum yarın yumurta toplama işlemi oluvak inş. Transferi Mart gibi konusmustuk doktorla ama doktor karar degişitirri mi bilmiyorum . Biraz kilom var o yüzden Mart olsa olurum demsıtım transferi. Ama bakalım K kare2819

Kızlar opu’dan sonra agrılarınız nasıl oldu ? Kaç gün sürdü ? Bende gaz sancısı var karnım şiş baya

Bu arada sennasılsın? Gebelik belli oldumu canım ? motherofcatss
8.gün kan verdiğimde 32 çıkmıştı 48 saat sonra tekrar verdim 108 çıktı canım çok şükür pozitif ama çok tedirginim pozitif aldıktan sonrası daha stresliymiş pazartesi doktoruma gidicem asıl test günüm o gündü zaten inşallah sağlıkla devam eder

Valla benım öğrendiğim tek şeyi stres yaşamamak . Bence sende hiç irdeleme stres yapma. Keske erken yapmasaydınn. Erken yapınca emin olanamıyor o süreç zor geçiyor. Ama bikere olmus artık. Bence gebeliğin keyfini çıkar stres yapma. Gebeyim diye devam et hayatına en güzeli bu 3.gun embroyosuydu değil mi senin ? Acaba 5e gitmeme sebebi varmı ? Neden 3.de dınduruluyor? Hiç bilgim yok bu konuda cahilimBende pzt soylıcekler ıns

evet 3.gün taze transfer oldu kalan 4 tanesi donduruldu. benim 13 yumurtamdan 10 tanesi işleme alındı 5 tanesi döllendi. embriyolog 10 15 döllenen olunca 5. güne götürüyoruz dedi. transfer edilen embriyo için 1.kalite denmişti ben çok umutsuzdum aslında hep 5.gün transferi beklediğim için ama çok şükür.

Canım bugun doktora gittin mi nasıl durumlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…