- 18 Kasım 2019
- 84
- 50
- 38
- 29
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Bende o ilaçları kullanıyorum ama öyle bişey olmadı içim bulanıyor sadece doktorunuza sorun isterseniz bikızlar 10 gündür progestan fitil ve estrofem kullanıyorum günde 3 kere. 5 gün önce transferim oldu. 2 gündür yattığım yerde bayılacak gibi oluyorum ellerim titriyo ilaçların sonradan yan etkisi olur mu acaba?
İyi 18 mm de çatlatıyorlar zaten gün vermiştir doktorunuzBence iyi doktorunuz bişey demedi mi?
bence kullanma canım ben doktora sormuştum bitkisel vs hiçbi şey kullanmıcaksın verdiğim ilaçlar harici demiştiKızlar bu arada ben diyet sürecindeyim ve detoks yeşil çay filan yada detoks suları maydanozlu lımonlu tüketiyorum sizce bir risk teşkil eder mi ? Yumurtanın kalitesini bozma gibi bi olasılıgı sizce var mıdır??
İyi gidiyor herhalde ya bilemiyorum ki göğüs ağrılarım var kasık ağrım bel ağrım iğneden kaynaklı sanırım senin nasıl gidiyorB Betul kara canım nasıl gidiyor
Benim test günüm çarşamba günü senin ki ne zamanB Betul kara canım nasıl gidiyor
biz seninle aynı gün transfer olmuştuk ya beni 14 gün sonra teste çağırdılar ben perşembe günü kendim yaptırıcam ama 10.gün eşimin doğum günü belki sürpriz olurBenim test günüm çarşamba günü senin ki ne zaman
Bana da 10 gün sonra yap dediler o da çarşamba gününe denk geliyor bakalım hayırlısıbiz seninle aynı gün transfer olmuştuk ya beni 14 gün sonra teste çağırdılar ben perşembe günü kendim yaptırıcam ama 10.gün eşimin doğum günü belki sürpriz olur
Malesef çocuğu olanlara olmuyorMerhaba arkadaşlar, sizlere sorum olacaktı benim gibi olan varsa eğer.bende pkos var ve tüp bebek ile oğlum oldu. Tekrar devlet ikinci çocuk isteminde destekte bulunuyor mu ? Yoksa hepsi bize mi ait ?
Tutma yüzdesi söylemediler bana amh im 6Kızlar nasılsınız ? Ben Perşembe yada Cuma yumurta toplama işlemi olucak inş dualarınıza talibimbu arada doktor tüp bebek için tutma yüzdeliği verdimi sizlere? Birde amh degerleriniz nasıldı ? :)
merhaba benim amh değerim 4,96. tutma yüzdesi söylenmedi ama %50-60 civarı deniliyor genelde.Kızlar nasılsınız ? Ben Perşembe yada Cuma yumurta toplama işlemi olucak inş dualarınıza talibimbu arada doktor tüp bebek için tutma yüzdeliği verdimi sizlere? Birde amh degerleriniz nasıldı ? :)
Çatlatma iğnesi vurundum mu canımkızlarrrrr gebeyim galiba transferden sonraki 8.gün bugün böyle çıktı testimdua edin lütfen kanda da çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?