• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

doktor guzel diyor gidişat 🙈ama insan tabi aşırı çok soru soramadığı ıcın cvp arıyor 🙈 ☺️. 10.gune kadar iğne kullanıcam birde 2 gun cenrotide iğnesi olucam çatlamamasııı icin. Umarım hepimiz iyi saglıklı guzel hayırlı haberler alırız inşallah

Son düzenleme:
kızlar 10 gündür progestan fitil ve estrofem kullanıyorum günde 3 kere. 5 gün önce transferim oldu. 2 gündür yattığım yerde bayılacak gibi oluyorum ellerim titriyo ilaçların sonradan yan etkisi olur mu acaba?😔

kızlar 10 gündür progestan fitil ve estrofem kullanıyorum günde 3 kere. 5 gün önce transferim oldu. 2 gündür yattığım yerde bayılacak gibi oluyorum ellerim titriyo ilaçların sonradan yan etkisi olur mu acaba?😔
Bende o ilaçları kullanıyorum ama öyle bişey olmadı içim bulanıyor sadece doktorunuza sorun isterseniz bi

Kızlar bu arada ben diyet sürecindeyim ve detoks yeşil çay filan yada detoks suları maydanozlu lımonlu tüketiyorum sizce bir risk teşkil eder mi ? Yumurtanın kalitesini bozma gibi bi olasılıgı sizce var mıdır??

Kızlar bu arada ben diyet sürecindeyim ve detoks yeşil çay filan yada detoks suları maydanozlu lımonlu tüketiyorum sizce bir risk teşkil eder mi ? Yumurtanın kalitesini bozma gibi bi olasılıgı sizce var mıdır??
bence kullanma canım ben doktora sormuştum bitkisel vs hiçbi şey kullanmıcaksın verdiğim ilaçlar harici demişti

Merhaba arkadaşlar, sizlere sorum olacaktı benim gibi olan varsa eğer.bende pkos var ve tüp bebek ile oğlum oldu. Tekrar devlet ikinci çocuk isteminde destekte bulunuyor mu ? Yoksa hepsi bize mi ait ?

Merhaba arkadaşlar, sizlere sorum olacaktı benim gibi olan varsa eğer.bende pkos var ve tüp bebek ile oğlum oldu. Tekrar devlet ikinci çocuk isteminde destekte bulunuyor mu ? Yoksa hepsi bize mi ait ?
Malesef çocuğu olanlara olmuyor

Kızlar nasılsınız ? Ben Perşembe yada Cuma yumurta toplama işlemi olucak inş dualarınıza talibim 🌸 bu arada doktor tüp bebek için tutma yüzdeliği verdimi sizlere? Birde amh degerleriniz nasıldı ? :)

Kızlar nasılsınız ? Ben Perşembe yada Cuma yumurta toplama işlemi olucak inş dualarınıza talibim 🌸 bu arada doktor tüp bebek için tutma yüzdeliği verdimi sizlere? Birde amh degerleriniz nasıldı ? :)
Tutma yüzdesi söylemediler bana amh im 6

merhaba benim amh değerim 4,96. tutma yüzdesi söylenmedi ama %50-60 civarı deniliyor genelde.

kızlarrrrr gebeyim galiba transferden sonraki 8.gün bugün böyle çıktı testim🤲🏻 dua edin lütfen kanda da çıksın🥺

Eklentiler

• 05765743-2A2D-4630-B100-95F88D4BACD7.jpeg
    05765743-2A2D-4630-B100-95F88D4BACD7.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 89
Back