• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Göğüs ucu çok hassas olması ve ara ara kaşık batması bel ağrısı bendeki gebelik belirtileriydi birde kirpik ler rimelle gibi top top oluyor kızlar

Kızlar selamlar bende gonal f 225 kullanıyorum 8.gunum sol kasıgım aşırı Ağrı var . İğne kullanırken sizdede oldumu şiddetli ağrı ??

Göğüs ucu çok hassas olması ve ara ara kaşık batması bel ağrısı bendeki gebelik belirtileriydi birde kirpik ler rimelle gibi top top oluyor kızlar
Bendede var bunların hepsi adet oluyormuşum gibi ağrı var bide yatınca geçiyor

Ne güzel benim bugün 6. Gün çarşamba günü test günüm
İnşallah tutunmuştr canım dua et Meryem süresi dinleyerek elini karnına koy nazar duaları dinle ben hergun yaptım hala yapıyorum hamile kaldıktan sonrada stres bitmiyor değer yükselecek mi kese gözükecek mi böyle olacağını düşünmemiştim

İnşallah tutunmuştr canım dua et Meryem süresi dinleyerek elini karnına koy nazar duaları dinle ben hergun yaptım hala yapıyorum hamile kaldıktan sonrada stres bitmiyor değer yükselecek mi kese gözükecek mi böyle olacağını düşünmemiştim
Boşver sıkma canını rabbim herşeyin hayırlısını versin insan kendini sıktıkça daha da zorlaşıyor her şey

Back