- Konu Sahibi pcostupbebk
Çok güzel canım gözün aydın darısı tüm bebek isteyenlereKan sonucun 92 çıktı canım 9 gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım gözün aydın darısı tüm bebek isteyenlereKan sonucun 92 çıktı canım 9 gün bugün
İnşallah herkese hayırlı zamanda nasip eder rabbimÇok güzel canım gözün aydın darısı tüm bebek isteyenlere
Bende de birşey yok canım ya ama kötüye yorma ben kendimi hiç sıkmıyorumB Betul kara canım ne durumdasın var mı bir belirti bende hiçbir şey yok bomboş
canım tam bende şimdi adet olacak gibi bacak ağrılarım başladı yazmaya girdim senin yazdığını gördüm benimde bacaklarıma kalçama ağrılar girmeye başladı bugünKızlar benim kasık bel ve göğüs ağrılarım var normal mi
Bakalım hayırlısı ya inşallah bebişlerin ağrısıdırcanım tam bende şimdi adet olacak gibi bacak ağrılarım başladı yazmaya girdim senin yazdığını gördüm benimde bacaklarıma kalçama ağrılar girmeye başladı bugün
Ben de olmuştu korkmayın göğüs hassasiyeti kasık ağrısı akıntı yaparKızlar selamlar bende gonal f 225 kullanıyorum 8.gunum sol kasıgım aşırı Ağrı var . İğne kullanırken sizdede oldumu şiddetli ağrı ??
Ben de olmuştu korkmayın göğüs hassasiyeti kasık ağrısı akıntı yapt
Tesekkurler canımmBen de olmuştu korkmayın göğüs hassasiyeti kasık ağrısı akıntı yapar
Bendede var bunların hepsi adet oluyormuşum gibi ağrı var bide yatınca geçiyorGöğüs ucu çok hassas olması ve ara ara kaşık batması bel ağrısı bendeki gebelik belirtileriydi birde kirpik ler rimelle gibi top top oluyor kızlar
Bende de var bunlar ya hayırlısı bakalım senin test günün ne zamanBendede var bunların hepsi adet oluyormuşum gibi ağrı var bide yatınca geçiyor
Bence iyi doktorunuz bişey demedi mi?Bugun 8.gunum yumurtalıklarım 13 14 15 mm var iyi mi sizce ?
Benim pozitif canım bugün 12. Gün ben idrarda yedinci gün gördüm ama çatlatma iğnesi etkisi die inanamadim 10 gün kan verdimBende de var bunlar ya hayırlısı bakalım senin test günün ne zaman
Ne güzel benim bugün 6. Gün çarşamba günü test günümBenim pozitif canım bugün 12. Gün ben idrarda yedinci gün gördüm ama çatlatma iğnesi etkisi die inanamadim 10 gün kan verdim
İnşallah tutunmuştr canım dua et Meryem süresi dinleyerek elini karnına koy nazar duaları dinle ben hergun yaptım hala yapıyorum hamile kaldıktan sonrada stres bitmiyor değer yükselecek mi kese gözükecek mi böyle olacağını düşünmemiştimNe güzel benim bugün 6. Gün çarşamba günü test günüm
Boşver sıkma canını rabbim herşeyin hayırlısını versin insan kendini sıktıkça daha da zorlaşıyor her şeyİnşallah tutunmuştr canım dua et Meryem süresi dinleyerek elini karnına koy nazar duaları dinle ben hergun yaptım hala yapıyorum hamile kaldıktan sonrada stres bitmiyor değer yükselecek mi kese gözükecek mi böyle olacağını düşünmemiştim